Προέλλην έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ξαναλεω οτι το hoaxes ειπε οτι οι θανατοι δεν οφειλονται στο εμβολιο.
Και αυτο ηταν ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ γιατι χρησιμοποιησε μονο τα συμπερασματα της Εξεταστικης Επιτροπης.
Η κατα πολυ εγκυροτερη ΚΟινοβουλευτικη Επιτροπη ειπε πως οι θανατοι θα μπορουσαν καλοτατα να οφειλονται στο εμβολιο.
Το Ανωτατο Δικαστηριο και η κυβερνηση ακουσαν την Κοινοβουλευτικη Επιτροπη.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ εγω ειχα πει εξ αρχης στο επιμαχο αρθρο οτι ΟΧΙ ΕΓΩ αλλα το economictimes.indiatimes.com μιλαει για τους 7 θανατους.
Και ηταν εντελως αντιδεοντολογικο οτι την ειπε σε μενα το hoaxes ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ οτι εγω χρησιμιοποιησα σαν πηγη τη δευτερη σε αναγνωστες οικονομικη εφημεριδα του πλανητη.
Η κοινοβουλευτική επιτροπή εξέτασε διάφορους. Παρ όλα αυτά, δεν βγήκε κανένα πόρισμα που να αποδίδει τους θανάτους στο εμβόλιο, μόνο μια γενικόλογη διατύπωση ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο.
Αν υπήρχαν αποδείξεις, ή έστω βάσιμες ενδείξεις, τα δικαστήρια θα είχαν ασκήσει διώξεις.
Κατά τα άλλα, το ότι αναπαράγεις διάφορα hoaxes που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά, και βάσει αυτών παράγεις άλλα, είναι εμφανές.
Λες ψεματα.
Αν το Ανωτατο Δικαστηριο και η κυβερνηση θεωρουσαν εγκυρα τα συμπερασματα της Εξεταστικης τοτε οι εμβολιασμοι θα συνεχιζοντουσαν.
Ακολουθησαν ομως τα συμπερασματα της Κοινοβουλευτικης Επιτροπης που αμφισβητησε τα συμπερασματα της Εξεταστικης και οι μαζικοι εμβολιασμοι εχουν ματαιωθει μεχρι σημερα, εδω και 10 χρονια δλαδη.
.