Θα παω να κανω τα τεστ, παιζει να εχω αλλεργια για ρεκορ Γκινες και να μου ζητησει ο αλλεργιολογος να δημοσιευσει αρθρο σε ιατρικο περιοδικο τα αποτελεσματα.
.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Παυλος Γ.
- Crazy poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
Αρίστος έγραψε:Θα παω να κανω τα τεστ, παιζει να εχω αλλεργια για ρεκορ Γκινες και να μου ζητησει ο αλλεργιολογος να δημοσιευσει αρθρο σε ιατρικο περιοδικο τα αποτελεσματα.
Ενα @ θα παρεις γιατι η ''αλλεργια'' ειναι στο μυαλο σου.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Οι ναζί τελικά έκαναν αυτό που τους έλεγε να ΜΗΝ κάνουν ο Βαρουφάκης...
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Πυρά Τζάκρη σε Μητσοτάκη:”Κατήφορος” η υγειονομική πολιτική του!Στόχος ένα απέραντο γκέτο «υπηκόων»!
»Η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη είναι η χώρα στην οποία με κυνισμό καταπατώνται καθημερινά τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.
»Η τελευταία του απόφαση να στοχοποιήσει τους πιο αδύναμους και ευάλωτους πολίτες, καθιστώντας την άρνηση εμβολιασμού οικονομικό αδίκημα τον κάνει τον πρώτο πρωθυπουργό δυτικής Δημοκρατίας που φέρεται με τόσο ρατσιστικό, ταξικό και αποκρουστικό τρόπο στους μη έχοντες.
»Η επιβολή προστίμου 100 ευρώ το μήνα οριζόντια σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών, αφήνει ανέγγιχτους τους έχοντες και εξαθλιώνει τους μη έχοντες.
»Ο πρωθυπουργός που μας έχει κάνει να αναρωτιόμαστε καθημερινά “αν έχει τέλος ο κατήφορος” εφαρμόζει πολιτικές υγειονομικού απαρτχάιντ.
»Φοβάμαι ότι αυτό δεν είναι το τελευταίο από τα περασμένα, αλλά το πρώτο από πολλά νέα μέτρα διχασμού και ρατσιστικού διαχωρισμού των Ελλήνων.
»Τούτες τις ώρες έχουμε χρέος, ως κοινωνία, καθεμιά και καθένας από την θέση που βρισκόμαστε να αντισταθούμε και να μείνουμε ενωμένοι, έχοντας, πια, ξεκάθαρο το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός μας.
»Και αυτός έχει ονοματεπώνυμο· Κυριάκος Μητσοτάκης», καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υπουργός.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
NikosVy
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Θα παω να κανω τα τεστ, παιζει να εχω αλλεργια για ρεκορ Γκινες και να μου ζητησει ο αλλεργιολογος να δημοσιευσει αρθρο σε ιατρικο περιοδικο τα αποτελεσματα.
Ενα @ θα παρεις γιατι η ''αλλεργια'' ειναι στο μυαλο σου.
Το ρεκόρ Γκίνες θα το πάρει ο φοροτεχνικός-κομπιουτεράς που θα μπορέσει να βάλει το χαρτί του αλλεργιολόγου στο taxisnet δίπλα στο πρόστιμο των 100 ευρώ.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
NikosVy
- Extreme poster

.. παιζει να εχω αλλεργια για ρεκορ Γκινες και να μου ζητησει ο αλλεργιολογος να δημοσιευσει αρθρο σε ιατρικο περιοδικο τα αποτελεσματα.
Και μάλιστα αν ξεχαστεί και δημοσιεύσει τα αποτελέσματα με το άβαταρ του Ωνάση.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Θα παω να κανω τα τεστ, παιζει να εχω αλλεργια για ρεκορ Γκινες και να μου ζητησει ο αλλεργιολογος να δημοσιευσει αρθρο σε ιατρικο περιοδικο τα αποτελεσματα.
.
παρε τηλ την Στελλα την Μπεζαντακου εχει ακριβως το ιδιο θεμα
Ιδρυστε καποιον συλλογο για μαζικη διεκδικηση του δικαιωματος του μη εμβολιασμου
Συλλογος Αλλεργικων Αντιεμβολιαστων
2 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
vallon
- Supreme poster

Adminović έγραψε:Οι ναζί τελικά έκαναν αυτό που τους έλεγε να ΜΗΝ κάνουν ο Βαρουφάκης...![]()
κουφάθηκα...!!!!!!!!!!!!
Μα είναι δυνατόν ; το ήξερε ; είχε πληροφόρηση ότι ο καλλιγούλας θα έκανε τέτοια κίνηση;
ε δεν μπορεί...
πάντως από τότε που είχε φέρει την λύση για διδακτορική διατριβή που πάγωσαν τεχνηέντως όλα τα λαμόγια της νουδούλας και του συριζα
νομίζω ότι ο Βαρουφακης έδειξε ότι είναι πολιτικός με όραμα και ικανός να διαχειριστεί τα οικονομικά της χώρας
Πιστεύω ότι ο κόσμος κατάλαβε σιγά σιγά ότι με το παράλληλο νόμισμα ο Βαρουφάκης θα έιχε σώσει τη χώρα απο τα μνημόνια
αλλά και ότι αυτό θα συνέτριβε τα συμφέροντα των γερμανών που μας εξουσιάζουν τόσα χρόνια
Λιδωρήθηκε με τόση μανία γιατί αυτά συμβαίνουν αν δεν είναι κάποιος πουλημένος
λογικό είναι
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αρίστος έγραψε:Θα παω να κανω τα τεστ, παιζει να εχω αλλεργια για ρεκορ Γκινες και να μου ζητησει ο αλλεργιολογος να δημοσιευσει αρθρο σε ιατρικο περιοδικο τα αποτελεσματα.
.
παρε τηλ την Στελλα την Μπεζαντακου εχει ακριβως το ιδιο θεμα
Ιδρυστε καποιον συλλογο για μαζικη διεκδικηση του δικαιωματος του μη εμβολιασμου
Συλλογος Αλλεργικων Αντιεμβολιαστων
Ρε παπαρα εγω για καθαρα εγωιστικους λογους δεν θελω να δωσω το 100ρικο, οχι για οικονομικους. Εχω τη δυνατοτητα εκει που βγαζω Χ λεφτα να δουλεψω να κλεισω μια παραγγελια παραπανω που θα μου δινει +300 ξερω γω οποτε καθε μηνα να τους καταθετω ενα κατοσταρικο στο οποιο θα γραφω τη φραση: "με τις καταρες μου".
Ωστοσο αξιζει να αγωνιστω και για οσους δεν εχουν να πληρωσουν το χαρατσι και για μην γινει συντομα ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ο εμβολιασμος περιλαμβανοντας και τα μικρα παιδια.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.