Να απογραφηθω;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Να απογραφηθω;

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Δεκ 2021, 20:24

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Οσο και αν ακουγεται τρολ επιβεβαιωνω τα λογια του Ραν. Εκανα και γω την απογραφη και οι περισσοτερες ερωτησεις ηταν του στυλ αν χρησιμοποιεις πιο πολυ ρευμα ή πετρελαιο για να ζεσταθεις, αν εχεις αυτονομη θερμανση, ποσα τ.μ. ειναι η κουζινα κλπ.

Εμένα δε μου φάνηκαν τελείως κουλές οι ερωτήσεις. Απ' ότι κατάλαβα εκτός από απογραφή πληθυσμού, θέλουν να κάνουν και απογραφή κατοικιών για να διεξάγουν κάποια στοιχεία.
Μόνο μία ερώτηση μου φάνηκε τελείως κουλή και πραγματικά δεν ξέρω τι συμπεράσματα ψάχνουν
"Πού έμενε η μάνα σας όταν γεννηθήκατε;"
Αυτή την ερώτηση την κατάλαβε κανείς πού αποσκοπεί;

Ποιός ξέρει τι έχει σκαρφιστεί οι σατανιστική παιδεραστική παγκόσμια μυστικοφανερή εξουσιαστική αδελφότητα... :nono:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2021, 08:39

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Οσο και αν ακουγεται τρολ επιβεβαιωνω τα λογια του Ραν. Εκανα και γω την απογραφη και οι περισσοτερες ερωτησεις ηταν του στυλ αν χρησιμοποιεις πιο πολυ ρευμα ή πετρελαιο για να ζεσταθεις, αν εχεις αυτονομη θερμανση, ποσα τ.μ. ειναι η κουζινα κλπ.

Σ ε ποια δ/ση μπαίνεις για απογραφή;

https://apografi-plithismou2021.statistics.gr/

Πρεπει να εχεις τους κωδικους που σου δινουν αυτοι ομως για να μπεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Δεκ 2021, 10:26

Adminović έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν κάνω πλάκα.
Αυτοαπογράφηκα μέσω της πλατφόρμας και τα ερωτήματα, εκτός από τα βασικά (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Κατοικία) που τα ξέρουν έτσι κι αλλιώς, επικεντρώνονται στο πού χέζεις, αν έχεις καζανάκι, νερό, ηλεκτρικό, θέρμανση, μόνωση στο σπίτι και ηλιακό θερμοσίφωνα.

Στις ερωτήσεις που αναφέρονται στο επίπεδο γνώσεων, υπάρχει σαν πιθανή απάντηση το «απόφοιτος ΕΠΑΛ»; :hmmm

Ναι ρε, τυχαία το είδα γιατί εγώ ως απόφοιτος δημοτικού δεν έφτασα τόσο ψηλά στην κλίμακα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Δεκ 2021, 10:32

pluton έγραψε:

Θα σου ρίξουν ένα χαρτί στην πόρτα με έναν τυχαίο κωδικό που θα τον ταυτοποιήσεις με τους κωδικούς του taxis.
Aν δε σου ρίξουν πάρε του γείτονα ή κάποιου που δε θέλει να απογραφεί.
Το ίδιο είναι γιατί ο κωδικός γίνεται προσωπικός μόνο μετά την ενεργοποίηση του σε συνδυασμό με τους κωδικούς του taxis.
Πρόσεχε όμως τι θα απαντήσεις σε δυο τρεις πονηρές ερωτήσεις, όπως αυτή για το πού έμενε η μάνα σου όταν σε γέννησε, γιατί πιθανόν μέσω αυτών να βγάζουν συμπέρασμα για τα πολιτικά σου φρονήματα.
Και όπως ξέρεις σήμερα δεν είναι εποχή που συμφέρει να σε σταμπάρουν για χουντικό.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Δεκ 2021, 10:36

στο χωριο μου ρωταγανε και ποσες κοτες εχουν -αν εχουν αν εχουν κηπο τι σπερνουν κλπ
σε εμενα δεν ηρθε τιποτα μαλλον θα περασω απαρατηρητος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Δεκ 2021, 10:48

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:

Θα σου ρίξουν ένα χαρτί στην πόρτα με έναν τυχαίο κωδικό που θα τον ταυτοποιήσεις με τους κωδικούς του taxis.
Το ίδιο είναι γιατί ο κωδικός γίνεται προσωπικός μόνο μετά την ενεργοποίηση του σε συνδυασμό με τους κωδικούς του taxis.
Πρόσεχε όμως τι θα απαντήσεις σε δυο τρεις πονηρές ερωτήσεις, όπως αυτή για το πού έμενε η μάνα σου όταν σε γέννησε, γιατί πιθανόν μέσω αυτών να βγάζουν συμπέρασμα για τα πολιτικά σου φρονήματα.
Και όπως ξέρεις σήμερα δεν είναι εποχή που συμφέρει να σε σταμπάρουν για χουντικό.

Δηλαδή μπορώ να πω ότι με γέννησε στην Μακρόνησο; Θα πάρω κάποιο επίδομα;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Δεκ 2021, 12:29

pluton έγραψε:

Καλα ρε σύντροφε, δεν το εχεις κανει ακομα; Χαζος εισαι ή απλα οππορτουνιστης που δεν σέβεται τα οσια και τα ιερα των αγώνων μας; :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Δεκ 2021, 12:30

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά πρόσεχε.
Σήμερα ο νεοταξίτικος εθνομηδενισμός είναι κυρίαρχος και πατριώτες σαν κι εσένα είναι στο στόχαστρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Δεκ 2021, 12:34

Εδω ακομα και καλαματιανοι, δηλαδη η κοιτίδα της δεξιας, δηλώνουν ταχα μου κομμουνιστές και τσιμπάνε αντιστασιακα επιδοματα :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”