Χρυσή Αυγή

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Χρυσή Αυγή

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Απρ 2017, 16:49

Πλούτωνα κάτι μου κάνει την εντύπωση πως δεν είσαι βορειοελλαδίτης

Όσο για τους έλληνες τους μεσοπολέμου, είτε αριστεροί, είτε δεξιοί και οι δυο περιπτώσεις στουρνάρια ήταν, κατσαπλιάδες, υποανάπτυκτοι, θέριζαν με το δρεπάνι μέχρι το 1960 ενώ στις αναπτυγμένες, είδη είχαν δημιουργηθεί εργαλεία από 1920 και 30.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Απρ 2017, 16:52

pluton έγραψε:Ο πατέρας μου (ανατολίτης που όμως δεν ήξερε ούτε μια λέξη τούρκικη, μόνο ελληνικά μιλούσαν στα μέρη τους)... έλεγε μια τουρκική ατάκα "ΑΛΛΑΧ ΜΕΛΑ ΣΙΝΙΒΕΡΣΙΝ" ότι του πήγαινε στραβό αυτό έλεγε, σκουντούφλαγε αυτό έλεγε, στραβοκατάπινε αυτό έλεγε, ότι του συνέβαινε αυτό έλεγε ....

Ναι, οι Έλληνες ξαφνικά άρχισαν να μαθαίνουν όλοι ξένες γλώσσες, άλλος αλβανικά, άλλος ρουμάνικα, άλλος τούρκικα και άλλος σλάβικα. Και μάλιστα τα λέγαν χωρίς να ξέρουν και τί σημαίνουν. :LoL: :LoL:

Η αλήθεια είναι (που δεν σας αρέσει) ότι οι Έλληνες σφαγιάσθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους ανατολίτες του Βυζαντίου. Ο πληθυσμός της Μικράς Ασίας, αν εξαιρέσεις ορισμένες περιοχές στα παράλια ή τον Πόντο, ήταν μη ελληνικός. Το κριτήριο "ελληνικότητας" της ανταλλαγής πληθυσμών ήταν η θρησκεία, που είναι για γέλια και για κλάματα.
Και το άλλο είναι ότι οι ίδιοι Αλβανοί μπέηδες που κυβερνούσαν πριν το 1821, συνέχισαν και μετά να κάνουν κουμάντο. Γι' αυτό και δημιούργησαν μια Ελλάδα σκατά, σαν τα μούτρα τους. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Απρ 2017, 16:53

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Πάλι τα παιδιά στην μέση;

Τι λες βρε άνθρωπε; Ξέρεις τι ψηφίζω και δεν ψηφίζω;

Τι ήταν ο καυγάς στην οδό Π Τσαλδάρη του Κερατσινίου; Τι ήταν; Σε μια καφετέρια δύο παθιασμένα άτομα αρπάχτηκαν νυχτιάτικα και ο πιο ανεγκέφαλος τράβηξε μαχαίρι.... τι το ηρωικό έγινε δηλαδή για εξήγα μας εσύ ο καθοδηγητής τέλος πάντων;

Σου ευχομαι να αρπαχτουν τα παιδια σου με κανενα παθιασμενο σαν αυτους που ψηφιζεις τοτε :)

Μυαλό δεν θα βάλεις (τι θα κάνω μαζί σου;).

Παθιασμένοι υπάρχουν πλην των πολιτικών και στα αθλητικά και αλλού πχ ξεκοιλιάζονται δύο για τον ΠΑΟ ή τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.... τι σημαίνει βρε αγόρι μου ότι φταίει ο ΠΑΟ ή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; Σε χρησιμοποιούν.

Σε παρακαλώ όπως δεν είπα ΠΟΤΕ για την γυναίκα σου, τα παιδιά σου, την γιαγιά σου, τον μπατζανάκι σου, την συνοιφάδα σου, την κουμπάρα σου ΤΙΠΟΤΕ να μη ξαναπείς ΠΟΤΕ τίποτε για τους δικούς μου ανθρώπους.... μη δείχνεις την μικρότητα του χαρακτήρα σου, εσύ χάνεις.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Απρ 2017, 16:56

Metranion έγραψε:Πλούτωνα κάτι μου κάνει την εντύπωση πως δεν είσαι βορειοελλαδίτης

Όσο για τους έλληνες τους μεσοπολέμου, είτε αριστεροί, είτε δεξιοί και οι δυο περιπτώσεις στουρνάρια ήταν, κατσαπλιάδες, υποανάπτυκτοι, θέριζαν με το δρεπάνι μέχρι το 1960 ενώ στις αναπτυγμένες, είδη είχαν δημιουργηθεί εργαλεία από 1920 και 30.

Η μητέρα μου ήταν ανατολικοθρακιώτισσα ανταλλάξιμοι πήγαν και έζησαν (και πρόκοψαν) στην Δυτική Μακεδονία σε ένα τουρκοχώρι... την Μακεδονία την λατρεύω.

Για το άλλο που είπες και πάλι ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ θα συμφωνήσω.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Απρ 2017, 16:58

Admin έγραψε:
Η αλήθεια είναι (που δεν σας αρέσει) ότι οι Έλληνες σφαγιάσθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους ανατολίτες του Βυζαντίου. Ο πληθυσμός της Μικράς Ασίας, αν εξαιρέσεις ορισμένες περιοχές στα παράλια ή τον Πόντο, ήταν μη ελληνικός. Το κριτήριο "ελληνικότητας" της ανταλλαγής πληθυσμών ήταν η θρησκεία, που είναι για γέλια και για κλάματα.

όχι όλοι, ένα ποσοστό, τους άλλους τους εξανάγκασαν να προσηλυτιστούν, έγιναν μίξεις κλπ.

Στην δυτική Τουρκία δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Απρ 2017, 16:58

Admin έγραψε:
pluton έγραψε:Ο πατέρας μου (ανατολίτης που όμως δεν ήξερε ούτε μια λέξη τούρκικη, μόνο ελληνικά μιλούσαν στα μέρη τους)... έλεγε μια τουρκική ατάκα "ΑΛΛΑΧ ΜΕΛΑ ΣΙΝΙΒΕΡΣΙΝ" ότι του πήγαινε στραβό αυτό έλεγε, σκουντούφλαγε αυτό έλεγε, στραβοκατάπινε αυτό έλεγε, ότι του συνέβαινε αυτό έλεγε ....

Ναι, οι Έλληνες ξαφνικά άρχισαν να μαθαίνουν όλοι ξένες γλώσσες, άλλος αλβανικά, άλλος ρουμάνικα, άλλος τούρκικα και άλλος σλάβικα. Και μάλιστα τα λέγαν χωρίς να ξέρουν και τί σημαίνουν. :LoL: :LoL:

Και το άλλο είναι ότι οι ίδιοι Αλβανοί μπέηδες που κυβερνούσαν πριν το 1821, συνέχισαν και μετά να κάνουν κουμάντο. Γι' αυτό και δημιούργησαν μια Ελλάδα σκατά, σαν τα μούτρα τους. :D

Τίποτα δεν υπάρχει που να συμφωνώ μαζί σου σε αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Απρ 2017, 17:04

pluton έγραψε:Τίποτα δεν υπάρχει που να συμφωνώ μαζί σου σε αυτό.

Καλά, δεν περίμενα ότι θα συμφωνήσεις. :D
Αλλά εγώ πάντα θα υποστηρίζω την ιστορική αλήθεια, χωρίς εθνικιστικές παρωπίδες.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Απρ 2017, 17:13

Admin έγραψε:
pluton έγραψε:Τίποτα δεν υπάρχει που να συμφωνώ μαζί σου σε αυτό.

Καλά, δεν περίμενα ότι θα συμφωνήσεις. :D
Αλλά εγώ πάντα θα υποστηρίζω την ιστορική αλήθεια, χωρίς εθνικιστικές παρωπίδες.

Την ιστορική αλήθεια; :sgrat:

Δόξα τω Θεώ συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Απρ 2017, 17:13

Εγώ πλούτωνα, προσωπικά διαφωνώ σε πολλά μαζί, εντάξει το καταλαβαίνω παίζει ρόλο και η διαφορά ηλικίας που έχουμε, σε άλλη εποχή έζησες εσύ και άλλη εγώ. Εν τω μεταξύ στην Βόρειο Ελλάδα οι περισσότεροι είναι δεξιοί και λογικό είναι να ταυτίζεσαι με αυτούς, μιας και διατρέχουμε και εθνικά ζητήματα στην περιοχή, όμως χωρίς να σε προσβάλλω πολύ εν του λόγου σου εθνικιστές κλπ είστε παντελώς αγράμματοι, χωρίς να έχετε κάποια ιδιαίτερη σχέση και επαφή με τον έξω κόσμο. Πχ απ ότι κατάλαβα δεν γνωρίζεις καλά αγγλικά και χωρίς να σε προσβάλλω και να σε θίξω, αυτά που διαβάζουμε κουτσά στραβά στον ελλαδικό χώρο, είναι αυτά που εμείς θέλουμε να ακούμε, η πραγματικότητα όπως περιγράφεται από τα ξένα μέσα είναι ολίγον διαφορετική και πιο αντικειμενική.

ΥΓ Υπάρχουν πάρα πολύ ικανοί ξένοι που γνωρίζουν περισσότερα από τους Έλληνες, ακόμη και ιστορικά ζητήματα, πολλές φορές μάλιστα μιλούν άψογα και την γλώσσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Απρ 2017, 17:22

Metranion έγραψε:Εγώ πλούτωνα, προσωπικά διαφωνώ σε πολλά μαζί, εντάξει το καταλαβαίνω παίζει ρόλο και η διαφορά ηλικίας που έχουμε, σε άλλη εποχή έζησες εσύ και άλλη εγώ. Εν τω μεταξύ στην Βόρειο Ελλάδα οι περισσότεροι είναι δεξιοί και λογικό είναι να ταυτίζεσαι με αυτούς, μιας και διατρέχουμε και εθνικά ζητήματα στην περιοχή, όμως χωρίς να σε προσβάλλω πολύ εν του λόγου σου εθνικιστές κλπ είστε παντελώς αγράμματοι, χωρίς να έχετε κάποια ιδιαίτερη σχέση και επαφή με τον έξω κόσμο. Πχ απ ότι κατάλαβα δεν γνωρίζεις καλά αγγλικά και χωρίς να σε προσβάλλω και να σε θίξω, αυτά που διαβάζουμε κουτσά στραβά στον ελλαδικό χώρο, είναι αυτά που εμείς θέλουμε να ακούμε, η πραγματικότητα όπως περιγράφεται από τα ξένα μέσα είναι ολίγον διαφορετική και πιο αντικειμενική.

ΥΓ Υπάρχουν πάρα πολύ ικανοί ξένοι που γνωρίζουν περισσότερα από τους Έλληνες, ακόμη και ιστορικά ζητήματα, πολλές φορές μάλιστα μιλούν άψογα και την γλώσσα.

Δες οι γονείς μου έζησαν στον Πειραιά και εγώ στον Πειραιά έζησα και ζω.... και μάλιστα σε αριστερότατη οικογένεια και συνοικία. Αγγλικά λίγα. Τα Ελληνικά μου όμως είναι άριστα ... διαφωνώ ότι οι ξένοι ξέρουν καλύτερα την Ελληνική πραγματικότητα από εμάς (κάποιοι που έζησαν μαζί μας ναι, κάποιοι όμως). Εγώ προσωπικά λατρεύω την ιστορία και γενικά αυτήν διαβάζω....τώρα πια σφαιρικά, στο παρελθόν διάβαζα δυστυχώς μόνο την αριστερή ιστορία, δόξα τω Θεώ πια διαβάζω ιστορία και όχι προπαγάνδα, δηλαδή πια συγκρίνω την αριστερή γνώση που συσσώρευσα με την γενικότερη γνώση και συγκρίνω ... είχα πέσει έξω σε πολλά πράγματα. (σπάνια λέω ψέματα, θέλω αυτό να το λάβεις υπ όψιν σου... λάθη κάνω όμως).
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”