Το τέλος της «παγκοσμιοποίησης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Re: Το τέλος της «παγκοσμιοποίησης

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 14 Μάιος 2017, 12:18

Λαχουρένιος έγραψε:
oldjedi έγραψε:Ναι και εδω και 3 χρονια εχω δηλωσει πως δεν ξαναψηφιζω ΑΝΕΛ εστω και αν ειναι ευρωσκεπτικιστες ...[/b]

Δηλαδη μεχρι 2 χρονια ησουν φουλ ευρωλιγουρης. Εγω δεν ημουν ποτε ευρωλιγουρης αρα μην μου κουνας το δακτυλο.

Δεν ημουνα ΠΟΤΕ "ευρωλιγουρης" ... Ημουνα και ειμαι ΥΠΕΡ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗΣ της Ευρωπης ... ΕΝΑ κρατος , με ισα δικαιωματα και υποχρεωσεις για ΟΛΟΥΣ τους πολιτες του , με ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ συνορα , στρατο και πολιτικη ...

Ποτε δεν ειχε την πρωτοκαθεδρια ... Προσπαθησε 2 φορες να την αποκτησει , εκανε 2 πολεμους και εφαγε 2 χλαπατσες ...Τωρα εχει χρησιμοποιησει την οικονομια και τα εχει καταφερει σε μεγαλο βαθμο ...Το θεμα ειναι ΑΝ αυτο ειναι επιθυμητο η οχι ...Ανεκαθεν την πρωτοκαθεδρια την ειχε η Γαλλια σε συνδυασμο με την Ιταλια ..

Απο την ενωση των 2 Γερμανιων και μετα, η πρωτοκαθεδρια ειναι στα χερια της Γερμανιας με την Γαλλια σαν δευτερος ισχυροτερος παικτης. Το ιδιο ισχυε την εποχη που μπαιναμε στο ευρω και οι πασοκονεοδημοκρατες ειχατε χεστει απο την χαρα σας.

Τους 2 ΠΠ τους εκανε ενωμενη και ενωμενη εφαγε την χλαπατσα ...

Ναι το εχεις παρακανει με την ασχετοσυνη σου ...με εχει τρελλανει το να βλεπω καποιον τοσο ασχετο να εχει γνωμη επι παντος επιστητου , χωρις να εχει διαβασει ουτε τα μαθηματα του ... Μην με τρελλαινεις αλλο , να χαρεις ...

Παντα γραφω τεκμηριωμενα, σε αντιθεση με σενα που κρινεις καταστασεις αναλογα με αν ανεβαινει ή πεφτει το προσωπικο σου εισοδημα.

Με αυτο που γραφεις , αποδεικνυεις και παλι την ασχετοσυνη σου και την αμαθεια σου ... κλασσικα σαν κουμμουνιστης ... ΑΝ για σενα ειναι επιχειρηματα οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιεις , τοτε και παλι δειχνεις την ασχετοσυνη σου ...Δεν εχεις γραψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχειρημα , για οτιδηποτε ... μονο αερολογεις ...Ξαναγραψε ΕΝΑ επιχειρημα που εχεις παρουσιασει για οτιδηποτε ... αντε ντε απεδειξε τα οσα λες , οχι μονο λογια ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 14 Μάιος 2017, 12:22

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:H λέξη παγκοσμιοποίηση έχει διάφορες αναγνώσεις. Ως διεργασία σημαίνει την μετάβαση απο μικρότερης τάξης συστήματα σε παγκόσμια.

Απτό παράδειγμα αυτής της διεργασίας είναι η ενσωμάτωση της Ελλάδας στην Ε.Ε. Την ενσωμάτωση αυτή την επέλεξε ας πούμε ο ΕΛ λαός, και επιμένει να στηρίζει. Που βλέπετε δλδ το συμβούλιο των κακών που μηχανεύεται να μας πάρει το εξοχικό και να μας κλείσει τις εκκλησίες;

:)

Δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ σαν διεργασια ...απολυτως ...

Η ενσωματωση της Ελλαδας στην ΕΕ , ονομαζοταν ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ...

Η παγκοσμιοποιηση ειναι η μεταφορα του πλουτου που παραγουν οι αδυναμοι προς μια ισχυρη οικονομικα ελιτ ... Κρυπτοκουμμουνισμος και νεοφεουδαρχισμος , με αλλα λογια

0 .
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2017, 12:28

oldjedi έγραψε:Δεν ημουνα ΠΟΤΕ "ευρωλιγουρης" ... Ημουνα και ειμαι ΥΠΕΡ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗΣ της Ευρωπης ... ΕΝΑ κρατος , με ισα δικαιωματα και υποχρεωσεις για ΟΛΟΥΣ τους πολιτες του , με ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ συνορα , στρατο και πολιτικη ...

Ησουν υπερ της ΝΔουλας και υστερα των ΑΝΕΛ που δεχονταν την ΕΕ οπως ηταν την εκαστοτε περιοδο. Δεν εχεις δικαιωμα να μιλας τωρα που σου εκοψαν την συνταξη και καταλαβες οτι η ΕΕ δεν ειναι λεφτοδεντρο.

Που μου γινατε ολοι αντιγερμανοι στα γεραματα.

Τους 2 ΠΠ τους εκανε ενωμενη και ενωμενη εφαγε την χλαπατσα ...

Τι ΠΠ μου λες? Εγω σου μιλαω για το '89 και επειτα.

Με αυτο που γραφεις , αποδεικνυεις και παλι την ασχετοσυνη σου και την αμαθεια σου ... κλασσικα σαν κουμμουνιστης ... ΑΝ για σενα ειναι επιχειρηματα οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιεις , τοτε και παλι δειχνεις την ασχετοσυνη σου ...Δεν εχεις γραψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχειρημα , για οτιδηποτε ... μονο αερολογεις ...Ξαναγραψε ΕΝΑ επιχειρημα που εχεις παρουσιασει για οτιδηποτε ... αντε ντε απεδειξε τα οσα λες , οχι μονο λογια ...

Μπορεις να ανατρεξεις σε ολα μου τα ποστ για να δεις ποιος γραφει με επιχειρηματα και ποιος οχι.
Αντιθετα εσυ γραφεις πιπες του στυλ

Η παγκοσμιοποιηση ειναι η μεταφορα του πλουτου που παραγουν οι αδυναμοι προς μια ισχυρη οικονομικα ελιτ ... Κρυπτοκουμμουνισμος και νεοφεουδαρχισμος , με αλλα λογια

Δηλαδη εσυ 200 χρονια μετα την καταρρευση της φεουδαρχιας και 25 μετα την καταρρευση του κομμουνισμου και την πληρη επικρατηση του καπιταλισμου, βλεπεις να υπαρχει στον κοσμο ταυτοχρονα φεουδαρχια και κομμουνισμος :LoL:

Τιτανοτεραστια πιπα που δειχνει αγνοια της πραγματικοτητας.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 14 Μάιος 2017, 12:34

Αντι αλλης απαντησης ... Τα γραπτα μενουν ... τα λογια του αερα και οι ηλιθιοι χαρακτηρισμου του τυπου "πιπες" χαρακτηριζουν οσους τα λενε και τα γραφουν ...

http://free.bbfοrum.co/post77081.html#p77081

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2017, 12:43

oldjedi έγραψε::)

Αντι αλλης απαντησης ... Τα γραπτα μενουν ... τα λογια του αερα και οι ηλιθιοι χαρακτηρισμου του τυπου "πιπες" χαρακτηριζουν οσους τα λενε και τα γραφουν ...

Το κειμενο που εκανες copy σε εκεινο το ποστ, δεν λεει χαζομαρες για νεοφεουδαρχιες, κρυπτοκομμουνισμους κλπ, αλλα για τον συγχρονο καπιταλισμο.

Δεν ξερεις ουτε εσυ ο ιδιος τι ποσταρεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 14 Μάιος 2017, 13:04

Λαχουρένιος έγραψε:

Το κειμενο που εκανες copy σε εκεινο το ποστ, δεν λεει χαζομαρες για νεοφεουδαρχιες, κρυπτοκομμουνισμους κλπ, αλλα για τον συγχρονο καπιταλισμο.

Δεν ξερεις ουτε εσυ ο ιδιος τι ποσταρεις.

Ο οποιος καπιταλισμος , εφαρμοζει τα προτυπα του κουμμουνισμου ...κεντρικος σχεδιασμος , προλεταριοποιηση των αδυνατων , επιβολη μιας Νεας Ταξης ( οικονομικης ) Πραγματων ...

Ξερω πολυ καλα το τι ποσταρω ...Εσυ δεν τα διαβαζεις αλλα και δεν εχεις την δυνατοτητα να τα καταλαβεις ...

0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 14 Μάιος 2017, 13:08

Αλλα και εγω καλος μαλακας ειμαι ...
Ενω εχω πει οτι δεν προκειται να ξανασυζητησω με κουμμουνιστη , γιατι ειναι σαν να μιλαω σε ντουβαρι , παρασυρομαι αγανακτωντας απο τις ανοησιες που γραφεις και σου απανταω ...

Υποσχομαι να προσπαθησω να συγκρατιεμαι ...

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2017, 13:28

Ο οποιος καπιταλισμος , εφαρμοζει τα προτυπα του κουμμουνισμου ...κεντρικος σχεδιασμος , προλεταριοποιηση των αδυνατων , επιβολη μιας Νεας Ταξης ( οικονομικης ) Πραγματων ...

Ξερω πολυ καλα το τι ποσταρω ...Εσυ δεν τα διαβαζεις αλλα και δεν εχεις την δυνατοτητα να τα καταλαβεις ...

Την εποχη της κυριαρχιας του φιλελευθερισμου σε ολα τα επιπεδα, εσυ βλεπεις κυριαρχια του κομμουνισμου? :LoL:

Ψεκασμενιες.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 15 Μάιος 2017, 11:23

Λαχουρένιος έγραψε:

Ολντ

Την εποχη της κυριαρχιας του φιλελευθερισμου σε ολα τα επιπεδα, εσυ βλεπεις κυριαρχια του κομμουνισμου? :LoL:

Ψεκασμενιες.

Αντε παλι ξανα μανα ... Αλλο γραφω , αλλο καταλαβαινεις ...

Κυριαρχει μεν ο φιλελευθερισμος , αλλα εφαρμοζοντας κουμμουνιστικες πρακτικες και τακτικες... ΔΕΝ εγραψα οτι " κυριαρχει ιδεολογικα ο κουμμουνισμος " ... Για πολιτικη μιλαμε , για μια εφαρμοσμενη επιστημη ... οχι για θεωριες ...

Τελικα μαλλον η Γαλη εχει δικιο ... Τρολακι εισαι ... οσο σου απανταμε σε οποιοδηποτε θεμα τοσο σε ταϊζουμε ...

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Μάιος 2017, 13:04

Ρε συ Τζενταγι, εσυ μιλας για κομμουνισμους και φεουδαρχιες τον 21ο αι. και γω ειμαι τρολακι?
Πως δεν μου μιλησες ακομα για τροφοσυλλεκτες και κυνηγους.

Σου δινω ενα ελαφρυντικο λογω ηλικιας, γιατι οταν εχεις μαθει ολη σου την ζωη οτι ο εχθρος ειναι ο γκομουνιζμος, μετα ειναι δυσκολο να τα βαλεις με το συστημα που υπερασπιζοσουν ανεκαθεν.

Ακομα και αν εχεις φαει ενα χαστουκι, οπως πχ εσυ που εχασες την συνταξη σου, σου ειναι πιο ευκολο να τα ριξεις παλι στον ανυπαρκτο κομμουνισμο παρα στον υπαρκτο (παγκοσμιοποιημενο) καπιταλισμο.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”