Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 18 Φεβ 2019, 23:37

δεν υπαρχει πιο τρολλιστικη πραγματικοτητα για τους γονους των νδουλικων να τους φερνουν στο σπιτι πακι ή αριστερο γαμπρο αντι για τον γραβατωμενο γονο ευηποληπτης δεξιας οικογενειας (γονος που κληρονομησε τεχνικη εταιρεια,γιατρος,φαρμακοποιος,στρατιωτικος και παρεμφερη επαγγελματα)

ανακαλυπτουν την γυναικεια κομφορμιστικη φυση οι δεξιουληδες απο την καλη :laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Φεβ 2019, 04:01

Στα 59 σύνταξη ; νομίζω ότι κάπου στα 62 έχει πάει τώρα, βέβαια υποθέτω ότι δεν έχει ανήλικο..

πάντως άμα είναι διευθύντρια σε κάνα επαλ πρόσεχε μην σου φορτώσει να την πηγαίνεις στο σχολείο και να την παίρνεις, γιατί μετά θα κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 19 Φεβ 2019, 05:49

Συντροφε Αριστο οτι και να αποφασισεις ειμαι μαζι σου
Αν ομως η κυρια διαβασει αυτο το νημα νομιζω οτι θα τερματιστει αδοξα αυτο το ειδυλλιο
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Φεβ 2019, 10:16

Δεν ασχολειται με το διαδικτυο συντροφε Γιαννοπουλε.

Ειναι του βιβλιου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Φεβ 2019, 11:03

Επισης παει σε θεατρα και εκθεσεις, ολα αυτα δηλαδη που εγω βαριεμαι. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 19 Φεβ 2019, 18:30

Αρίστος έγραψε:Δεν ασχολειται με το διαδικτυο συντροφε Γιαννοπουλε.

Ειναι του βιβλιου.

.

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Φεβ 2019, 19:20

vallon έγραψε:Στα 59 σύνταξη ; νομίζω ότι κάπου στα 62 έχει πάει τώρα, βέβαια υποθέτω ότι δεν έχει ανήλικο..

πάντως άμα είναι διευθύντρια σε κάνα επαλ πρόσεχε μην σου φορτώσει να την πηγαίνεις στο σχολείο και να την παίρνεις, γιατί μετά θα κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα...

Φιλολογος ειναι. Ξερει την Αντιγονη απεξω.

Για τη συνταξη το εψαξα, υπαρχει παραθυρακι.

http://www.ant1news.gr/news/Economy/art ... -ta-67-eti

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Φεβ 2019, 20:21

Μπαινω να κανω αφρολουτρο.

.
0 .

.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 19 Φεβ 2019, 20:33

Αρίστος έγραψε:
vallon έγραψε:Στα 59 σύνταξη ; νομίζω ότι κάπου στα 62 έχει πάει τώρα, βέβαια υποθέτω ότι δεν έχει ανήλικο..

Φιλολογος ειναι. Ξερει την Αντιγονη απεξω.

Για τη συνταξη το εψαξα, υπαρχει παραθυρακι.

http://www.ant1news.gr/news/Economy/art ... -ta-67-eti

.

Θα πήξεις έρμε , έχεις από δω και πέρα την αμέριστη συμπάθεια και κατανόηση μου :D .Εγώ φιλόλογος κι η Στύγαινα φιλόλογος είναι ,αλλά στο σπίτι δε μιλάμε για φιλολογικά :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Φεβ 2019, 20:36

Αρίστος έγραψε:Μπαινω να κανω αφρολουτρο.

.

Μην το παρακάνεις με το φλωριλίκι.
Αυτές οι δεξιές κουλτουριάρες φιλολόγες έχουν χορτάσει από δεξιούς φλώρους και γουστάρουν αριστερή αντρίλα, τρίχα πουλόβερ και μοβοριλίκι.
Στο επόμενο ραντεβού πήγαινε αξύριστος με σώβρακο που αν το βγάλεις να στέκεται όρθιο, κάλτσες βδομάδας, λαδωμένη χωρίστρα στα αριστερά και κομπολόγα μισό μέτρο. Θα πέσει σέκος από τη βαρβατίλα και θα σου γράψει επιτόπου τουλάχιστον 30 στρέμματα ποτιστικό χωράφι.
Και αν της τον σφυρίξεις με κοπάνημα του κεφαλιού στον τοίχο και ασορτί κωλοσφαλιάρες σε βλέπω μεγαλοχτηματία πριν βγει ο Μάης. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”