Καυστική σάτιρα και τρολάρισμα στο Twitter με το #διόρισέ_με_αλέξη
Έτσι δημιουργήθηκε το #διόρισέ_με_αλέξη ως μέσο χιουμοριστικής αντίδρασης και τρολαρίσματος κατά των παλαιοκομματικών πρακτικών
Την καυστική αντίδραση των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφερε το τσουνάμι διορισμών, μετατάξεων, αποσπάσεων και πάσης φύσεως διευθετήσεων και διευκολύσεων στο οποίο έχει επιδοθεί η κυβέρνηση ενόψει των εθνικών εκλογών.
Έτσι δημιουργήθηκε το #διόρισέ_με_αλέξη ως μέσο χιουμοριστικής αντίδρασης και τρολαρίσματος κατά των παλαιοκομματικών πρακτικών που εφαρμόζουν και διαιωνίζουν τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιες από τις αντιδράσεις για τις κυβερνητικές "διευκολύνσεις" μέσω του #διόρισέ_με_αλέξη ήταν ιδιαίτερα εύστοχες:
Zboutsam Flowers @tyxaios
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΡΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΙΔΟΥ Ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτιλες #Διορισε_με_Αλεξη
Kostas savopoulos @Kostassavopoul1
Τελικά δεν ήταν αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα. Σειρά προτεραιότητας για διορισμό στην Βουλή ήταν.#Διορισε_με_Αλεξη #syriza_xeftiles
Φαρλακαινα @Ksipna_Basili
Follow Follow @Ksipna_Basili
-Πως σας λένε?
-Κόρη της Τασιας της Χριστοδουλοπουλου
-Τι δουλειά κάνετε?
-Είμαι overqualified
-Συγχαρητήρια προσλαμβάνεστε
Διορισε_με_Αλεξη
Antonius Block @Antonius_Bloc_k
#διορισε_με_αλεξη ήμουν και εγώ στην ταβέρνα έκανα τη λάντζα!
Μπαμπουσκα @kon_andreou
Συνεχίζεται το μπαράζ διορισμών στη ΒΟΥΛΗ. Από Δευτέρα αναλαμβάνει καθήκοντα ως σύμβουλος εξωτερικών υποθέσεων, ο ΣΚΥΛΟΣ του ΒΟΥΤΣΗ, Μπουμπης, με αρχικό μισθό 4 σπαλομπριζολες ημερησίως. Ήταν δίκαιο και έγινε πραξη. #διορισε_με_αλεξη #syriza_xeftiles
Κωνσταντίνος @konk24
Ευτυχώς που ξεμπερδέψαμε με το παλιό.#Διορισε_με_Αλεξη
Marianna Truth @elladistan30
Εγώ βαριέμαι να δουλεύω αλλά Διορισέ_με_Αλέξη να σου συγχωρεθούν τα κότερα ρε
Vasilis Kapetanakis @VKapetanakis
Όποιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δεν έχει διορισθεί να απευθυνθεί άμεσα στην Βουλή των Ελλήνων έως την Παρασκευή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα τις «διασυνδέσεις». #Διορισε_με_Αλεξη
Ioannis E Kolovos @ioannisekolovos
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους διορισμούς και τις #μεταταξεις συγγενών, ο #ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις εθνικές #εκλογες ως …ΔΙΟΡΙΖΑ για να προωθήσει τις αξίες του: Αρνησιπατρία – Αθεϊα – Οικογένεια (αξία… διακομματική!)#Διορισε_με_Αλεξη #Τσιπρας
ΗΡΘΑ @John_Fletcher70
62 προσλήψεις στην Βουλή με μέσο όρο 3000/μήνα καθαρά
συν μπόνους και 17 μισθούς/χρόνο
Μάντεψε ποιος θα τα πληρώσει αυτά#Διορισε_με_Αλεξη
Kostas savopoulos @Kostassavopoul1
Στάσου Αλεεεξη μην φεύγεις. Ξεχάσαμε τον γιο του ξαδέρφου της θείας του γείτονα του αδερφού του Μπάμπη του σουβλατζη. #Διορισε_με_Αλεξη
Ακης FIREMAN unofficial @akisFireman
Διορισε_με_Αλεξη εμενα και τον Χοχο!!
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
Πηγή:
http://www.skai.gr/news/lifestyle/artic ... z5q9eVd8Pr Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».