Spark έγραψε:μην της δίνεται σημασία. είναι εδω για να μας τα ζαλίζει και προσπαθεί να προκαλέσει αντιδράσεις, δηλαδή ότι κάνουν τα τρολ. είναι κρίμα για την ΜΥΘΗΡΑ που δεν την παίζει κανείς, είναι μάλλον στερημένη απο κάθε είδους παιχνίδια.
τσοπα καλη μου σε μια άλλη ενσάρκωση ίσως παίξεις και εσύ

σχολιο ...εε να κανω και γω κατι χησιμο σε αυτο το θεμα ..αμα θες σβυσε τα σχολιοα δεν με πειραζει ...θυμασαι σπαρκ την εικονοα με το κινητο που μου στειλε που σου ρουφαει την ενεργεια ?? στο θεμα για τις συριγγες ...εε αυτη εινα η λογικη ολων των εμπορικων βιντεο παιχνιδιων ...εχουν σχεδιαστει με τετοιο τροπο ωστε να σου τραβαν την ενεργεια δνε λεω για τα δικα σου σαν ερασιτεχνης μπορει αν ειναι ""καθαρα"" αλλα τα διασημα εμπορικα παιχνιδια ειναι αληθινα βαμπιρ ...ειναι ο σχεδιασμος τους τετοιος ...ο τροπος που αλλαζουν τα επιπεδα ..η μεταβαση απο μια πιστα σε αλλη ... γενικα η σεναριογραμμη τους ....χμμ δνε εχω ψαξει αρκετα αλλα ειναι καλα μελετημεμενα βαμπῖρ ..
θα αναρτησω καποια στιγμη μια θεωρια για τον βαμπιρισμο των ηλεκτρονικων παιχνιδιων ..να τη παρακολουθησεις ..ενα κρισιμο σημειο νοητικης εισβολης και αντλησης ενεργειας εινα οι καταστρρφες στα παιχνιδια ...ο παιχτης ασυνειδητα προσλαμβανει την ηλετρονικη καταστροφηφη νοητικα με αποσυνδεση συναψεων νευρικων νοητικη καταστροφη νευρωνων ...η νοητικη ενεργεια απο αυτο που παθαινει ο παιχτης αντλειται απο τους διαχειριστες του παιχνιδιου ..
φαντασου τι γεννητρια ειναι οι εκατομμυρια παιχτες ηλεκτρονικοι ανα το κοσμο ...οι διαχειριστες ειναι των εταιρειων μυημενοι ..καθολου λοιπον αθωες η σεναριγραμμες των παιχνιδιων με τις αλλεπαλληλε ςσυγκροσεις τους πυραοβολισμους ακαι τις εκατατσρφικες εκρηξεις ολα αυτ ειναι σεναρια που τραβουν ψυχικη νοητικη ενεργεια απο τους χρηστες ...
επισης η αναπτυξη ταχυτητας σε εικονοχωρο τραβα πολυ ενεργεια ,,,νοητικη ..μια πιστα με αυτκινητα που τρεχουν σε ρουφαει κανονικα και με το νομο ..
αυτα με την τρολοΜυθηρα .. συνεχιστε τωρα το παιχνιδι σας ...ανενοχλητοι .. θα αναρτησω την θεωρι α μου συντομα τσις εναλλκτικες επιστημες ...
βιντεοπαιχνιδα ενεργειακα βαμπιρ