εχουμε μια ηπια πανδημια οι πραγματικες πανδημιες ειναι αυτες που κολλανε ολοι ανεξαιρετου ηλικιας
ενας πιτσιρικας που βρθηκε θετικος απο την ναξο εμεινε καραντινα στο σπιτι του και την περασε με ντεπον
και σε τρεις μερες ηταν καλα χωρις να κολλησει κανενας απο την οικογενεια του
απεναντιας τωρα εχουν πεθανει πανω απο 15 γνωστα μου ατομα απο αλλες ασθενειες
και πριν 15 μερες πεθανε ενας συμμαθητής μου απο καρκινο που ενω εδειχνε οτι το ξεπερασε
και ειπε δοξα ο θεος σε τρεις μηνες εσβησε κυριολεκτικα οποτε ;
Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
-
nemo
- Supreme poster

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εχουν πεθανει ενα εκατομυριο συνανθρωποι μας σε καιρο ειρηνης μεσα σε 6-7 μηνες και ενω λαμβανονται μετρα αποστασιοποιησης και καραντινας. Αν αφηναμε τον ιο τελειως ελευθερο θα πεθαιναν χαλαρα 3.000.000. Παρ'ολα αυτα καποιοι μιλανε ακομα για απατες και ψεμματα γυρω απο τον κορονοιο. Εμβολιο για τον κορονοιο θα βρεθει, για τον ψεκασμο ποτε θα βρεθει.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ΨΕΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ!!!1!1!1!!
Τα έχωσε και στον Μπιλάρα μας ο παλιοψέκας....
Τα έχωσε και στον Μπιλάρα μας ο παλιοψέκας....
Ότι αυτός και η οικογένειά του δεν σκοπεύουν να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού, όταν αυτό βρεθεί, δήλωσε ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, Έλον Μασκ, σε πρόσφατη συνέντευξή του λέγοντας ακόμη πως έχει χάσει την πίστη του στην ανθρωπότητα.
Μιλώντας στο podcast της Κάρα Σουίσερ, ο Έλον Μάσκ εξήγησε πως ο λόγος που δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί είναι γιατί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ενώ παράλληλα επανέλαβε την άποψή του για τα lockdowns, λέγοντας πως δεν έκαναν καλό στο γενικότερο σύνολο.
....
Ο Έλον Μάσκ αναφέρθηκε και στον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει πως συγχέει πεδία εξειδίκευσης, λέγοντας:
«Η Tesla κατασκευάζει τις μηχανές εμβολίων για την CureVac. Ο Γκέιτς είπε κάτι για εμένα χωρίς να ξέρει τι έκανα. Κατασκευάζουμε πραγματικά τα μηχανήματα εμβολίων για την CureVac, δηλαδή για την εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει».
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Εχουν πεθανει ενα εκατομυριο συνανθρωποι μας σε καιρο ειρηνης μεσα σε 6-7 μηνες και ενω λαμβανονται μετρα αποστασιοποιησης και καραντινας. Αν αφηναμε τον ιο τελειως ελευθερο θα πεθαιναν χαλαρα 3.000.000. Παρ'ολα αυτα καποιοι μιλανε ακομα για απατες και ψεμματα γυρω απο τον κορονοιο. Εμβολιο για τον κορονοιο θα βρεθει, για τον ψεκασμο ποτε θα βρεθει.
μπορεις να σκεφτεις κατι χωρις να το συσχετισεις με τις εμμονες σου;
υπαρχει ενα ελαχιστο ποσοστο που λενε οτι δεν υπαρχει ο κοβιντ οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι μια ηπια -χεσε μεσα
λοιπον ειναι ψεκασμενοι στην σουηδια που κανουν μαθημα χωρις μασκες μαθητες και δασκαλοι;
ειναι ψεκασμενοι οταν ψωνίζουν χωρις μασκα ; εγραψα πριν απο λιγο καιρο οτι αρρωστησε ενα παιδακι στην σουηδια
και την περασε με ντεπον και με μια εβδομαδα αδεια εδω αμα γινοταν θα εκανε απεργια ολο το σχολειο
μαζι με με τους δασκαλους λοιπον για να τελειωνουμε με αυτο το ζητημα οποιος θελει ας προστατευτει
με οποιοδηποτε τροπο θελει ας παρει τα αυστηροτερα μετρα που θελει για τον εαυτο του
γιατι θελετε προστασια απο το κρατος ;
γιατι θελετε το 95% του πληθυσμου να κατσει σπιτι να πεινασει να πεθανει για το υπολοιπο 5% ;
μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο
0 .
-
Εσθήρ
- Basic poster

nemo έγραψε:εχουμε μια ηπια πανδημια οι πραγματικες πανδημιες ειναι αυτες που κολλανε ολοι ανεξαιρετου ηλικιας
ενας πιτσιρικας που βρθηκε θετικος απο την ναξο εμεινε καραντινα στο σπιτι του και την περασε με ντεπον
και σε τρεις μερες ηταν καλα χωρις να κολλησει κανενας απο την οικογενεια του
απεναντιας τωρα εχουν πεθανει πανω απο 15 γνωστα μου ατομα απο αλλες ασθενειες
και πριν 15 μερες πεθανε ενας συμμαθητής μου απο καρκινο που ενω εδειχνε οτι το ξεπερασε
και ειπε δοξα ο θεος σε τρεις μηνες εσβησε κυριολεκτικα οποτε ;
Ρε ψεκασμενο μυγοχεσμα εγω θα σου απαντησω με πραγματικο γεγονος και πηγη.
Καταρχην δεν λεμε οτι πεθαινουν ολοι,γκαου μπιου;
Στη συνεχεια αφου λες αυτην την παπαρια με την ναξο,γα δες και αυτο απο την Συρο.
Το τι ειναι πανδημια ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ;Γελανε και τα γιδια.
Εσενα περιμενουν οι επιστημονες λεμε για να τους πεις τι εναι πανδημια.
25ΧΡΟΝΟΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ.
Κορονοϊός: στην Εντατική 25χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα
Ο άνδρας διασωληνώθηκε πέντε μέρες μετά την πρώτη εμφάνιση των συμπτωμάτων.
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 25χρονος από την Τήνο που αεροδιακομίσθηκε στην Αθήνα, μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό.
Ο 25χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ασκληπιείο Βούλας.
Πληροφορίες του Πρώτου Θέματος αναφέρουν ότι η αναπνευστική του λειτουργία είναι ελαφρώς βελτιούμενη.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ασθενής δεν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, ενώ χρειάστηκε να διασωληνωθεί μέσα σε πέντε ημέρες από τη στιγμή που εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα.
https://www.ant1news.gr/eidiseis/articl ... a-nosimata
Ρε ξοανο δεν ειαμστε στο μεσαιωνα να πεθαινει ο κοσμος διπλα σου ,ουτε στην κατοχη λεμε.
Πανδημια ειναι,νοσει ολος ο πλανητης, το οτι δεν θες να το δεις εσυ ειναι ενδεικτικο της νοημοσυνης σου,που ο αμοιβαδες μπροστα σου ειναι αινσταιν.
Λυπαμαι τους δικους σου.
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
nemo
- Supreme poster

Εσθήρ έγραψε:
Ρε ξοανο δεν ειαμστε στο μεσαιωνα να πεθαινει ο κοσμος διπλα σου ,ουτε στην κατοχη λεμε.
Πανδημια ειναι,νοσει ολος ο πλανητης, το οτι δεν θες να το δεις εσυ ειναι ενδεικτικο της νοημοσυνης σου,που ο αμοιβαδες μπροστα σου ειναι αινσταιν.![]()
Λυπαμαι τους δικους σου.
αγαπητο μου ες ες δεν μας λες τιποτα καινουργιο ζω μεσα στον κοσμο
ερχομαι σε επαφη με περιπου πεντακοσια ατομα την ημερα και τις πιο πολλες φορες δεν φοραω καν μασκα
-την φοραω οταν πρεπει οταν βρισκομαι αναμεσα σε γερους ή σε βλαμμενους χεσμεντεν
πες μου και συ κατι το 95% του πληθυσμου να πεθανει για το 5% χεσμεντεν ;
και γιατι να σε προστατευει το κρατος; οταν εσυ η ιδια δεν μπορεις να προστατευθεις
αν ησουν στην σουηδια θα σου απαγορευαν την μασκα μεσα στην ταξη
θα σου φορουσαν μια πανα για την ακρατεια για παν ενδεχομενο

0 .
-
nemo
- Supreme poster

βλεπω μια ηττοπαθεια απο κυβερνηση και πολιτες και μια σχολη που μας μαθαινει να μην δημιουργουμε κατι
το νεο αλλα να διαχειριζουμε τα παντα χωρις να σπασουμε τα αυγα για την ομελετα και να εχουμε και τον σκυλο
χορτατο και την πιτα ολοκληρη δεν συμβαινει μονο για τον κοβιντ αλλα και για ολες τις υποθεσεις
του κρατους -εθνικα θεματα -οικονομικα θεματα και για αυτο παμε κατα διαολου σε ολα τα θεματα
στην κυβερνηση δοθηκε ο χρονος να ετοιμασει τα νοσοκομεια να αυξησει τις μεθ και γενκως να προετοιμαστει
εγινε τιποτα προς αυτην την κατευθυνση ; αυξήθηκαν η μεθ; αν οχι εχει κύρια ευθυνη για οτι συμβει
εκει πρεπει να αποδωθουν οι ευθυνες και οχι να ψαχνουμε να ριξουμε τις ευθυνες σε νεους
επειδη δεν φορεσαν τις μασκες στις διακοπες τους
δοθηκαν 20 εκ. στα μμε ...αλλα δυο στον περιπατο που πηγε περιπατο και αλλα τοσα σε ημετερους
οι καθηγητες αντι να κανουν την δουλεια τους διασπειρουν τον πανικο και στους υπολοιπους
οι δημοσιοι το ιδιο επειδη γνωριζουν πως ειτε με ιο ειτε και χωρις τον ιο τον μισθο θα τον εχουν
μας εκλεισαν για δυο μηνες αφηνοντας τους μεταναστες να αλωνιζουν και τωρα γεμιζουν τα νοσοκομεια
που μεις τα πληρωσαμε φτυνοντας αιμα και στο δημοσιο συστημα υγειας μενουμε απεξω
ναι υπαρχουν και αυτοι οι ελ που δεν εχουν νοσοκομιακη περιθαλψη
και στο παραμικρο κρουσμα που κατα 95% δεν εχει καμια επιπτωση φερνουν τον πανικο
γινονται πολλα περισσοτερα και σεις αντι να στρεφεστε εκει παρακαλατε για ενα νεο λοκνταουν
που υποτιθεται θα σας σωσει
το νεο αλλα να διαχειριζουμε τα παντα χωρις να σπασουμε τα αυγα για την ομελετα και να εχουμε και τον σκυλο
χορτατο και την πιτα ολοκληρη δεν συμβαινει μονο για τον κοβιντ αλλα και για ολες τις υποθεσεις
του κρατους -εθνικα θεματα -οικονομικα θεματα και για αυτο παμε κατα διαολου σε ολα τα θεματα
στην κυβερνηση δοθηκε ο χρονος να ετοιμασει τα νοσοκομεια να αυξησει τις μεθ και γενκως να προετοιμαστει
εγινε τιποτα προς αυτην την κατευθυνση ; αυξήθηκαν η μεθ; αν οχι εχει κύρια ευθυνη για οτι συμβει
εκει πρεπει να αποδωθουν οι ευθυνες και οχι να ψαχνουμε να ριξουμε τις ευθυνες σε νεους
επειδη δεν φορεσαν τις μασκες στις διακοπες τους
δοθηκαν 20 εκ. στα μμε ...αλλα δυο στον περιπατο που πηγε περιπατο και αλλα τοσα σε ημετερους
οι καθηγητες αντι να κανουν την δουλεια τους διασπειρουν τον πανικο και στους υπολοιπους
οι δημοσιοι το ιδιο επειδη γνωριζουν πως ειτε με ιο ειτε και χωρις τον ιο τον μισθο θα τον εχουν
μας εκλεισαν για δυο μηνες αφηνοντας τους μεταναστες να αλωνιζουν και τωρα γεμιζουν τα νοσοκομεια
που μεις τα πληρωσαμε φτυνοντας αιμα και στο δημοσιο συστημα υγειας μενουμε απεξω
ναι υπαρχουν και αυτοι οι ελ που δεν εχουν νοσοκομιακη περιθαλψη
και στο παραμικρο κρουσμα που κατα 95% δεν εχει καμια επιπτωση φερνουν τον πανικο
γινονται πολλα περισσοτερα και σεις αντι να στρεφεστε εκει παρακαλατε για ενα νεο λοκνταουν
που υποτιθεται θα σας σωσει
0 .
-
Εσθήρ
- Basic poster

nemo έγραψε:Εσθήρ έγραψε:
Πανδημια ειναι,νοσει ολος ο πλανητης, το οτι δεν θες να το δεις εσυ ειναι ενδεικτικο της νοημοσυνης σου,που ο αμοιβαδες μπροστα σου ειναι αινσταιν.![]()
Λυπαμαι τους δικους σου.
αγαπητο μου ες ες δεν μας λες τιποτα καινουργιο ζω μεσα στον κοσμο
ερχομαι σε επαφη με περιπου πεντακοσια ατομα την ημερα και τις πιο πολλες φορες δεν φοραω καν μασκα
-την φοραω οταν πρεπει οταν βρισκομαι αναμεσα σε γερους ή σε βλαμμενους χεσμεντεν
πες μου και συ κατι το 95% του πληθυσμου να πεθανει για το 5% χεσμεντεν ;
και γιατι να σε προστατευει το κρατος; οταν εσυ η ιδια δεν μπορεις να προστατευθεις
αν ησουν στην σουηδια θα σου απαγορευαν την μασκα μεσα στην ταξη
θα σου φορουσαν μια πανα για την ακρατεια για παν ενδεχομενο
Τελευταια κουβεντα μαζι σου,διοτι ειναι ξεφτυλα να κανω κουβεντα με σενα.
ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ρε γιδι,διοτι εισαι ενα ανεπαγγελτο ΑΕΡΓΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ.
Λες και δεν σε εχουμε καταλαβει.Αμφιβαλλω αν εχεις βγαλει και το γυμνασιο,μαλλον οχι,παζει να εισαι και ανηλικο.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕς,αν και η αληθεια ειναι οτι τα παιδια ειναι απειρως πιο εξυπνα απο σενα.Αλλα τουλαχιστον σε πολυ μικρη ηλικια εχον το ακαταλογιστο.
Οποτε ή εισαι 6 χρονων ή βλαμμενο καργα,
Ε σωνει,χασιμο χρονου σε τετοιο σημειο δν γουσταρω μαζι σου,μιλα μονος σου.
Κριμα στους γονεις σου.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Εσθήρ έγραψε:
Ε σωνει,χασιμο χρονου σε τετοιο σημειο δν γουσταρω μαζι σου,μιλα μονος σου.
Κριμα στους γονεις σου.
καποιοι εργαζονται σημερα εσυ κανε το φαγητο σου και κατσε στην τηλεοραση να μαθεις τα τελευταια νεα του κοβιντ και σιδερωσε τις μασκες να τις εχεις μαχιμες
0 .
-
Εσθήρ
- Basic poster

από Εσθήρ » Σήμερα, 07:32
7.32 δεν ξυπνησα απλα επειδη ηθελα να απαντησω στο ηλιθιο του ελευθερου.ΕΓΩ δουλευω και ξυπναω καθε μερα στις 6.00,για αυτο και οταν πινω τον καφε μου μπαινω σκαστα στο φορουμ.Αν δεν δουλευα θα εμπαινα αργα,οπως το αργοσχολο γιδι.Δεν μενω αθηνα για να θελω μια ωρα να παω στη δουλεια μου.Σε 10 λεπτα ειμαι εκει,
Το ηλιθιο νομιζει οτι δουλευει εμας,αλλα ουτε κατα διαννοια.
Κατα τα αλλα τα γιδια που λενε δεν ειναι τιποτα,.σιγα..σαν μια ιωση ειναι κοκ τους ευχομαι να αρρωστησουν απο κορονοιο,αφου δεν ειναι τιποτα, και επισης να κανουν και μια βολτα χωρις μασκα εκει που λεει ο γιατρος.
Εχουν τα κοτσια;
ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥς,Μονο κουραδες ξερουν να γραφουν στο ελευθερο.
utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2BLuhCDSouu5YLh3CS_pjoRGxa_FhOBI2Z5FVnQxOOWuMq3xIylWiKA6k#Echobox=1601457372Γιατρός στο Ιπποκράτειο προκαλεί αρνητές μάσκας: Ελάτε μαζί μου στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα
Πρόσκληση… πρόκληση από γιατρό στη Θεσσαλονίκη
Την δική του απάντηση δίνει σε όλους εκείνους που αρνούνται να φορέσουν μάσκα και δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του κορωνοϊού γιατρός από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Με ανάρτησή του στα Social Media, o αθλίατρος Νίκος Ραζής προσκαλεί... και παράλληλα προκαλεί όποιον από εκείνους που αντιδρούν στη μάσκα θέλει, αφού, όπως επισημαίνει, πρώτα υπογράψει, να πάει μαζί του χωρίς μάσκα δίπλα του στην εφημερία μαζί με ασθενείς με κορωνοϊό.
«Επίσημη πρόσκληση σε αρνητή μάσκας και αρνητή ύπαρξης του κορωνοϊού να βρίσκεται μεθαύριο στην γενική εφημερία μαζί μου για 9 ολόκληρες ώρες δίπλα μου χωρίς όμως μάσκα έχοντας βάλει βέβαια την υπογραφή του σε δήλωση του γραμμένη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο. Δίπλα μου. Μαζί μου. Μέσα στους ασθενείς με κορωνοϊό», γράφει θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ris-maska/?
Πηγαινετε κουραδες,πηγαινετε..αλλα μπαααααααααα......κοοοοοοοοοοοοοοοκοκοκοκο!
Μονο τις μαλάκιες σας ξερετε να λετε .

0 .