Ξέρετε γιατί τον Πούτιν τον γράφουν στα γαλλικά ως Poutine και όχι Poutin;
Δεν μάθατε γαλλικά, έ;
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
NikosVy έγραψε:Ξέρετε γιατί τον Πούτιν τον γράφουν στα γαλλικά ως Poutine και όχι Poutin;
Δεν μάθατε γαλλικά, έ;
γιατι οχι βλαχικα ..τι εχουν τα γαλλικα παραπανω ;
και συνεχιζετε ακομη να μαιμουδίζετε και μετα απο 200 χρονια ανεξαρτησιας!!!!δυστυχως κατι πηγε στραβα απο τοτε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Μόσχα: Η Αζοφική Θάλασσα είναι πλέον ρωσική
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο ουκρανικός στρατός δεν έχει πλέον πρόσβαση στην Αζοφική Θάλασσα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το πρακτορείο TASS.
Τα ρωσικά στρατεύματα και οι φιλορωσικές αυτονομιστικές δυνάμεις στην Ανατολική Ουκρανία ένωσαν τις δυνάμεις τους την Τρίτη στις ακτές της Αζοφικής Θάλασσας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ.
https://www.zougla.gr/kosmos/article/mo ... iki-8alasa
.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο ουκρανικός στρατός δεν έχει πλέον πρόσβαση στην Αζοφική Θάλασσα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το πρακτορείο TASS.
Τα ρωσικά στρατεύματα και οι φιλορωσικές αυτονομιστικές δυνάμεις στην Ανατολική Ουκρανία ένωσαν τις δυνάμεις τους την Τρίτη στις ακτές της Αζοφικής Θάλασσας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ.
https://www.zougla.gr/kosmos/article/mo ... iki-8alasa
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Ρωσία, η μεγάλη χαμένη. Κρίμα για τα ρωσάκια που θα δυστυχήσουν μεσ την ανέχεια και την ισχυρότερη καταπίεση απο την δικτατορία που ζουν. Θα τα στέλνουμε κάρτες της UNICEF.
Πολύ καλά ξηγιούνται οι Ουκρανοί ή ταν ή επι τας, μιας και ο θάνατος φαντάζει πολύ καλύτερος απο την ζωή σε μιά εξαιρετικά υπανάπτυκτη πουτλερική ουκρανική δυστοπία.
Πολύ καλά ξηγιούνται οι Ουκρανοί ή ταν ή επι τας, μιας και ο θάνατος φαντάζει πολύ καλύτερος απο την ζωή σε μιά εξαιρετικά υπανάπτυκτη πουτλερική ουκρανική δυστοπία.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

ολοκληρο γκωλο του στηνει το κουλι και αυτος ζηταει και αλλα !!!
Σε μήνυμα που απηύθυνε προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, τόνισε πως «Θα ήθελα να ακούσω από εσάς πως η Ουκρανία είναι ένα άξιο μέλος της ΕΕ. Έχουμε αποδείξει την αξία μας και έχουμε αποδείξει πως είμαστε το ίδιο με εσάς. Παρακαλώ αποδείξτε μας πως είστε μαζί μας. Η ζωή πάντα θα νικά το θάνατο. Πάντα το φως θα νικά το σκοτάδι. Δόξα στην Ουκρανία». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεταφραστής σε κάποια στιγμή της ομιλίας λύγισε κι έβαλε τα κλάματα.
Η ομιλία Ζελέσκ
Σε μήνυμα που απηύθυνε προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, τόνισε πως «Θα ήθελα να ακούσω από εσάς πως η Ουκρανία είναι ένα άξιο μέλος της ΕΕ. Έχουμε αποδείξει την αξία μας και έχουμε αποδείξει πως είμαστε το ίδιο με εσάς. Παρακαλώ αποδείξτε μας πως είστε μαζί μας. Η ζωή πάντα θα νικά το θάνατο. Πάντα το φως θα νικά το σκοτάδι. Δόξα στην Ουκρανία». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεταφραστής σε κάποια στιγμή της ομιλίας λύγισε κι έβαλε τα κλάματα.
Η ομιλία Ζελέσκ
0 .
-
Γιάννης
- Rookie poster

nemo έγραψε:δεν εχω την ψυχη να το δω ..και δεν ξερω αν ειναι απο εκει
αλλα μλκς -δεν παμε καλα
Έχω βίντεο ντοκουμέντο όπου Ουκρανοί καίνε ζωντανό Ρώσο πολίτη πάνω σε σταυρό.
Επειδή είναι ευαίσθητο και μην το κατεβάσουν οποίος επιθυμεί το στέλνω ιμποξ.
Στείλτο.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Είσαι ανιστορητος, όπως εξ άλλου η πλειοψηφία των προοδευτικών, αλλά με αυτά που έγραψες, έπιασες ταβάνι.
Μπράβο αντμιν πολύ σωστά.
Eιμαι ανιστορητος οσο ο φιλος σου ο Μεταξας που θεωρουσε και εκεινος την Μ.Α. εκστρατεια μη ρεαλιστικη και οτι η Ελλαδα δεν μπορουσε να επιβαλλει την εφαρμογη των Σεβρων
Άσε τον ΙΜ ξεκινά από άλφα μικρό και μετά προχωράς στα ενδότερα της αλφαβητας... Για αυτά τα θέματα έχουμε διαβάσει πολύ πράγμα και ακόμα μαθαίνουμε.
Τώρα εσύ πιάνεις μια άκρη χωρίς ειρμό με τον ΙΜ και την παρουσιάζεις σαν απόδειξη της κοσμοθεωρίας σου, όπως σου την φύτεψαν. Αυτά που είπε ο αντμιν είναι αλήθεια.
Με τον ΙΜ υπήρχαν άλλα πράγματα όταν τα υποστήριξε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

denplirono έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ψεκαγιόλια, δεν υπάρχει σύμπαν ή διάσταση όπου μια μαφιοκρατία του 1,5 τρις ΑΕΠ, μπορεί να κερδίσει σε κάτι ένα μπλοκ ανεπτυγμένων οικονομιών συνολικού ΑΕΠ 50+ τρις. Αποκτήστε συναίσθηση των μεγεθών και αφήστε τις μεταφυσικές ασυναρτησίες.
και επειδη ακριβως ΕΧΕΙΣ δικαιο δηλ δεν παιζει το 1.5 τρις να νικησει τα 50+ τρις, τοτε η μονη εναλλακτικη που μενει ειναι η πυρυνικη ισχυς. Εκει δεν μετρανε καθολου τα αεπ αλλα ποσους πυρηνικους πυραυλους εχεις. Να δωσω μονον ενα παραδειγμα. Δε χρειαζεται πχ να στραγγαλισεις την Γερμανικη οικονομια με πολεμο, αρκει να ριξεις εναν πυραυλο με πολυ μικρη πυρηνικη κεφαλη σε μια βουνοκορφη ή και να μην εχει πυρηνικα μεσα, και να πεις ανοιχτα. Οι επομενες θα ειναι στην φρανκουφρτη, στην μπλα μπλα μπλα πολη, βαλε 10 πολεις μεσα. Ποτε να μην ριξεις τιποτα, θα εχεις επιτυχει bank και supermarket run και το αεπ της γερμανιας θα παει ακλαυτο σε ενα 24ωρο. Το παραδειγμα για τη γερμανια ειναι τυχαιο, και γαλλια και βαρσοβια το ιδιο θα κανει.
Απλοποιημένη λογική.
Ατομικά σημαίνει ότι δεν πεθαίνει μόνο ο εργάτης, πεθαίνει και ο Πούτιν και εκεί αλλάζουν οι λογικές, διότι άλλο να χαθεί το μισό Κίεβο και άλλο να χαθούν τα πάντα στην γη.
Διότι μόλις ανοίξει η πρώτη καταπακτή πυραύλου, βαράμε καμπανάκια και ανοίγουν και οι αντίπαλες καταπακτές.
Αυτά τα απλοποιημένα άστα....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

nemo έγραψε:δεν εχω την ψυχη να το δω ..και δεν ξερω αν ειναι απο εκει
αλλα μλκς -δεν παμε καλα
Δεν ήταν "Ουκρανοί" γενικά, αλλά νεοναζί σαν κι εσένα, ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής, μέλος κατά δήλωσή σου της γκρούπας Απέλλα, ζηλωτή απολογητή της νεοναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Combat, και κραυγάζοντα για δημόσιες δολοφονίες πολιτικών.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Γιάννης έγραψε:nemo έγραψε:δεν εχω την ψυχη να το δω ..και δεν ξερω αν ειναι απο εκει
αλλα μλκς -δεν παμε καλα
Στείλτο.
το εσβησα χωρις να το δω ...ακομη θυμαμαι εναν χριστιανο ρωσο
που τον εσφαζαν σαν κατσικι οι τσετσενοι
..δεν ηθελα να εχω και αυτο στην μνημη μου
0 .