Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Απρ 2021, 10:08

Adminović έγραψε:Ναι, τί είπα εγώ πιο πριν;
Δεν είπα ότι κάθε θάνατος που επέρχεται μετά από θετικό τεστ κορωνοϊού (που δεν είναι κρούσμα, αλλά απλά θετικό τεστ) καταγράφεται ως «θάνατος από κορωνοϊό»;
Δεν είπα ότι σπάνια ένας θάνατος μετά από το εμβόλιο θα καταγραφεί ως θάνατος που οφείλεται στο εμβόλιο;

Κι άλλωστε πώς να αποδείξεις ότι πχ μια ανακοπή καρδιάς μετά από μερικές ημέρες από τον εμβολιασμό οφείλεται στο εμβόλιο όταν και ο ίδιος ο παρασκευαστής του εμβολίου δεν γνωρίζει τί ακριβώς επιδράσεις έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό όλες αυτές οι πειραματικές μέθοδοι με τις ενέσεις RNA;; :pardon:

Γινεσαι υπερβολικος. Αυτην την στιγμη εχουν εμβολιαστει στην Ελλαδα περισσοτεροι απο οσοι εχουν κολλησει κορονοιο. Θα επρεπε να ειχαμε δεκαδες χιλιαδες νεκρων αν ισχυε το επιχειρημα σου και περισσοτερους θανατους απο εμβολια παρα απο τον ιο.

Αν αγνοουμε τα επισημα δεδομενα τοτε μπορουμε να βγαλει ο καθενας ο,τι θεωρει εχει βασιζομενος στην φαντασια του.

ВладимирВладимирович έγραψε:Παπαρια λυση ειναι το εμβολιο, ηδη λενε οτι θα χρειαστεί να το κανετε καθε τρεις και λίγο, συν οι μεταλλάξεις.
Και μετα θα βρεθεί κάποιος αλλος "φονικος ιος" και παμε ολα απο την αρχη... θα σας κανει σουρωτηρια ο κτηνίατρος.

Δηλαδη εσυ ουτε το Σπουτνικ θα κανεις? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Απρ 2021, 12:19

Λαχουρένιος έγραψε:Γινεσαι υπερβολικος. Αυτην την στιγμη εχουν εμβολιαστει στην Ελλαδα περισσοτεροι απο οσοι εχουν κολλησει κορονοιο. Θα επρεπε να ειχαμε δεκαδες χιλιαδες νεκρων αν ισχυε το επιχειρημα σου και περισσοτερους θανατους απο εμβολια παρα απο τον ιο.

Αν αγνοουμε τα επισημα δεδομενα τοτε μπορουμε να βγαλει ο καθενας ο,τι θεωρει εχει βασιζομενος στην φαντασια του.

Μαν μου δεν με παρακολουθείς μου φαίνεται.
Πας και μου συγκρίνεις δύο κλάσματα, των οποίων ούτε ο αριθμητής ούτε ο παρονομαστής έχει προκύψει ακολουθώντας την ίδια μέθοδο-διαδικασία ούτε ο ίδιος βαθμός βεβαιότητας υπάρχει για το κάθε ένα. Κάνεις δηλαδή κάτι που είναι πέρα για πέρα αντιεπιστημονικό.

Και για να το κάνουμε πενηνταράκια:

1. Τον αριθμό των εμβολιασμένων τον ξέρεις με σιγουριά, διότι καταγράφονται όλοι. Τον αριθμό των νοσούντων ή νοσησάντων από κορωνοϊό πολύ απλά δεν τον ξέρεις ούτε κατά προσέγγιση.
Τα κρούσματα που καταγράφονται (δηλαδή τα θετικά τεστ για να ακριβολογούμε) είναι από όσους εξετάστηκαν. Οι πιο πολλοί, που θα το περάσουν σαν απλό κρυολόγημα ή και χωρίς συμπτώματα, ούτε καν θα πάνε να εξεταστούν και μπορεί μόνο σε κάποιο τυχαίο έλεγχο να τους εντοπίσεις. Να μου έλεγες ότι γίνεται τεστ ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σε όλο τον πληθυσμό, με κάποια μέθοδο που να έχει μεγάλη αξιοπιστία, να το δεχτώ ότι ξέρεις έστω κατά προσέγγιση πόσοι νόσησαν.

2. Ενώ κάθε θάνατος μετά από θετικό τεστ κορωνοϊού καταγράφεται πάντα ως «θάνατος από κορωνοϊό» (και χωρίς καν να γίνει νεκροψία στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων), ακόμα και σε περιπτώσεις που είναι πασιφανές ότι ο ιός δεν έχει παίξει ρόλο στο θάνατο του ασθενούς, οι θάνατοι μετά από το εμβόλιο συνήθως αποδίδονται σε άλλες αιτίες εκτός αν μιλάμε για κάτι που είναι απόλυτα σίγουρο ότι είναι από το εμβόλιο (πχ αλλεργικό σοκ αμέσως μετά τον εμβολιασμό). Γιατί, όπως ήδη είπα, άντε να αποδείξεις πώς ακριβώς δρα ένα πειραματικό «εμβόλιο», που ούτε ο ίδιος ο παρασκευαστής του γνωρίζει να σου πει ακριβώς όλους τους μηχανισμούς με τους οποίους μπορεί να αλληλεπιδράσει με το σώμα και τα κύτταρα.

Άρα, τί συζητάμε τώρα και τί συγκρίσεις πας και κάνεις και βγάζεις συμπέρασμα για το ποιο είναι το πιο θανατηφόρο;; :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Απρ 2021, 13:28

Λαχουρένιος έγραψε:

Δεν υπαρχει λογος να κάνω εμβολιο για μια γριπουλα, δεν ειμαι ετοιμοθάνατος γερος με ανυπαρκτο ανοσοποιητικό.
Αμα τυχει να το κολλησω θα εχω φυσικη ανοσια. Πάντως εδω και σχεδον ενα μηνα κυκλοφορω παντου χωρις μασκα (οπως η πλειοψηφία των μοσχοβιτων), στο μετρο στα εμπορικα κεντρα στα σουπερμάρκετ αλλα δεν τον κολλησα τον μαμημενο :s_no
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Απρ 2021, 15:44

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Δεν υπαρχει λογος να κάνω εμβολιο για μια γριπουλα, δεν ειμαι ετοιμοθάνατος γερος με ανυπαρκτο ανοσοποιητικό.
Αμα τυχει να το κολλησω θα εχω φυσικη ανοσια. Πάντως εδω και σχεδον ενα μηνα κυκλοφορω παντου χωρις μασκα (οπως η πλειοψηφία των μοσχοβιτων), στο μετρο στα εμπορικα κεντρα στα σουπερμάρκετ αλλα δεν τον κολλησα τον μαμημενο :s_no

εγω δεν φορεσα ποτε μασκα εκτος απο ελαχιστα λεπτα και πρεπει να το κολλησα
ή ισως παλι να ηταν μια μικρη ιωση που την ξεπερασα σε δυο μερες
κατα τα αλλα ο ιος ειναι φονικος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Απρ 2021, 13:22

Adminović έγραψε:Μαν μου δεν με παρακολουθείς μου φαίνεται.
Πας και μου συγκρίνεις δύο κλάσματα, των οποίων ούτε ο αριθμητής ούτε ο παρονομαστής έχει προκύψει ακολουθώντας την ίδια μέθοδο-διαδικασία ούτε ο ίδιος βαθμός βεβαιότητας υπάρχει για το κάθε ένα. Κάνεις δηλαδή κάτι που είναι πέρα για πέρα αντιεπιστημονικό.

Και για να το κάνουμε πενηνταράκια:

1. Τον αριθμό των εμβολιασμένων τον ξέρεις με σιγουριά, διότι καταγράφονται όλοι. Τον αριθμό των νοσούντων ή νοσησάντων από κορωνοϊό πολύ απλά δεν τον ξέρεις ούτε κατά προσέγγιση.
Τα κρούσματα που καταγράφονται (δηλαδή τα θετικά τεστ για να ακριβολογούμε) είναι από όσους εξετάστηκαν. Οι πιο πολλοί, που θα το περάσουν σαν απλό κρυολόγημα ή και χωρίς συμπτώματα, ούτε καν θα πάνε να εξεταστούν και μπορεί μόνο σε κάποιο τυχαίο έλεγχο να τους εντοπίσεις. Να μου έλεγες ότι γίνεται τεστ ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σε όλο τον πληθυσμό, με κάποια μέθοδο που να έχει μεγάλη αξιοπιστία, να το δεχτώ ότι ξέρεις έστω κατά προσέγγιση πόσοι νόσησαν.

2. Ενώ κάθε θάνατος μετά από θετικό τεστ κορωνοϊού καταγράφεται πάντα ως «θάνατος από κορωνοϊό» (και χωρίς καν να γίνει νεκροψία στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων), ακόμα και σε περιπτώσεις που είναι πασιφανές ότι ο ιός δεν έχει παίξει ρόλο στο θάνατο του ασθενούς, οι θάνατοι μετά από το εμβόλιο συνήθως αποδίδονται σε άλλες αιτίες εκτός αν μιλάμε για κάτι που είναι απόλυτα σίγουρο ότι είναι από το εμβόλιο (πχ αλλεργικό σοκ αμέσως μετά τον εμβολιασμό). Γιατί, όπως ήδη είπα, άντε να αποδείξεις πώς ακριβώς δρα ένα πειραματικό «εμβόλιο», που ούτε ο ίδιος ο παρασκευαστής του γνωρίζει να σου πει ακριβώς όλους τους μηχανισμούς με τους οποίους μπορεί να αλληλεπιδράσει με το σώμα και τα κύτταρα.

Στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι δεν ξερουμε τον ακριβη αριθμο των κρουσματων. Στα υπολοιπα (σχετικα με τους θανατους) διαφωνω και επειδη εχω τσακωθει 100 φορες με τον Αριστο για αυτα δε θα μπω παλι στην ιδια κουβεντα.

Οπως και αν το παρεις ομως δεν βγαινουν τα νουμερα υπερ σου. Εγω σου λεω να παρουμε το ακραια σεναριο οτι εχουν κολλησει και τα 10 εκ. της χωρας και η πραγματικη θνησιμοτητα ειναι 1 στους 1000 (10.000 θανατοι προς 10 εκ. κατοικων). Αν τα εμβολια εχουν την ιδια ή παραπανω θνησιμοτητα τοτε θα επρεπε να εχουν πεθανει 1.500 ανθρωποι απο εμβολια, το οποιο δεν στεκει. Τοσους θανατους δεν μπορουν να κουκουλωσουν. Δεν ειναι ουτε 15 ουτε 150.

Άρα, τί συζητάμε τώρα και τί συγκρίσεις πας και κάνεις και βγάζεις συμπέρασμα για το ποιο είναι το πιο θανατηφόρο;; :pardon:

Με την ιδια λογικη εσυ με βαση ποια στοιχεια βγαζεις συμπερασμα οτι τα εμβολια ειναι πιο επικινδυνα απο τον ιο? Απλα το λες επειδη εισαι καχυποπτος απεναντι στα εμβολια οχι επειδη εχεις δεδομενα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Απρ 2021, 13:22

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν υπαρχει λογος να κάνω εμβολιο για μια γριπουλα, δεν ειμαι ετοιμοθάνατος γερος με ανυπαρκτο ανοσοποιητικό.

Ο Αλε ψηνεται παντως για το δικο σας... :ehmmm:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Απρ 2021, 15:56

Αν ειναι να κάνεις το εμβολιο τοτε εννοείται το ρωσικο. Τα αλλα δυο συμβατικα (jnj και az) ειναι για τον πουτσο, τα mRNA δεν ξερω, φαίνεται οτι κανουν δουλιτσα αλλα ποιος ξερει τι μακροχρόνιες παρενέργειες θα εχει;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 20 Απρ 2021, 13:18

Λαχουρένιος έγραψε:Στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι δεν ξερουμε τον ακριβη αριθμο των κρουσματων. Στα υπολοιπα (σχετικα με τους θανατους) διαφωνω και επειδη εχω τσακωθει 100 φορες με τον Αριστο για αυτα δε θα μπω παλι στην ιδια κουβεντα.

Οπως και αν το παρεις ομως δεν βγαινουν τα νουμερα υπερ σου. Εγω σου λεω να παρουμε το ακραια σεναριο οτι εχουν κολλησει και τα 10 εκ. της χωρας και η πραγματικη θνησιμοτητα ειναι 1 στους 1000 (10.000 θανατοι προς 10 εκ. κατοικων). Αν τα εμβολια εχουν την ιδια ή παραπανω θνησιμοτητα τοτε θα επρεπε να εχουν πεθανει 1.500 ανθρωποι απο εμβολια, το οποιο δεν στεκει. Τοσους θανατους δεν μπορουν να κουκουλωσουν. Δεν ειναι ουτε 15 ουτε 150.

Πάλι τα ίδια να λέμε;
Συγκρίνεις ένα ποσοστό που είναι εντελώς τελείως στο φλου (ούτε καν στο περίπου) με ένα άλλο ποσοστό που έχει προκύψει κάτω από πάρα πολύ αυστηρά κριτήρια. :pardon:
Αν δεν βλέπεις ότι εδώ υπάρχει κάποιο σφάλμα, δεν έχει νόημα να συζητάμε. :rolleyes:

Κι αν σε ενδιαφέρει να μάθεις ποια είναι όντως η θνητότητα του ιού, μπορείς να αναζητήσεις έρευνες που έγιναν σε πληθυσμούς με μετρήσεις αντισωμάτων (που είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ξέρεις ποιος πέρασε τη νόσο) και να δεις τί ποσοστό βγάζουν. Στο μηδέν κόμμα κάτι είναι σε όλες αυτές τις έρευνες η θνητότητα (συνήθως 0.1-0.2%). Καμία σχέση με τα 2 και 3 τοις εκατό. :pardon:

Λαχουρένιος έγραψε:Με την ιδια λογικη εσυ με βαση ποια στοιχεια βγαζεις συμπερασμα οτι τα εμβολια ειναι πιο επικινδυνα απο τον ιο? Απλα το λες επειδη εισαι καχυποπτος απεναντι στα εμβολια οχι επειδη εχεις δεδομενα.

Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω ποια είναι η θνητότητα από το εμβόλιο -και ιδίως οι σοβαρές παρενέργειες- (που δεν φαίνονται κιόλας τόσο γρήγορα) και αμφισβητώ την αξιοπιστία των αριθμών θανάτων που παρουσιάζονται, για τον λόγο ότι σπάνια ένας θάνατος μετά από το εμβόλιο θα καταχωρηθεί ως θάνατος εξαιτίας του εμβολίου. Παθαίνει πχ κάποιος ανακοπή μετά από λίγες μέρες από το εμβόλιο. Δε θα γράψουν σαν αιτία θανάτου το εμβόλιο, αλλά την ανακοπή (που για την ανακοπή είναι πολύ πιθανόν να ευθύνεται το εμβόλιο). :pardon:

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Αλε ψηνεται παντως για το δικο σας... :ehmmm:

Ε; :sgrat:
Εγώ κανένα εμβόλιο από αυτά δεν πρόκειται να κάνω, όπως δεν κάνω και αντιγριπικό.
Το ρώσικο το σκέφτομαι για τους γέρους μου, ως το πιο ασφαλές.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Απρ 2021, 19:36

Re: εμβολιο κατα της γρίπης.
Κατα τι γνωμη μου ειναι τεράστια μαλακια της ανθρωπότητας. Εκει που εξαφανίστηκε η γριπη αμεσος βρεθηκε αλλος ιος, πιο επικίνδυνους απο τον προηγούμενο.
Η φυση δεν αφηνει να υπαρχουν τα κενα, μολις εμφανίζεται καπου κενος ζωτικος χωρος - το γεμιζει. JM2C
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Απρ 2021, 20:25

ВладимирВладимирович έγραψε:Re: εμβολιο κατα της γρίπης.
Κατα τι γνωμη μου ειναι τεράστια μαλακια της ανθρωπότητας. Εκει που εξαφανίστηκε η γριπη αμεσος βρεθηκε αλλος ιος, πιο επικίνδυνους απο τον προηγούμενο.
Η φυση δεν αφηνει να υπαρχουν τα κενα, μολις εμφανίζεται καπου κενος ζωτικος χωρος - το γεμιζει. JM2C

στο μελλον θα εχουμε δυο κοινωνιες τους καθαρους τιγκα στα εμβολια και στ αντιβιοτκα
και στους ακαθαρτους τους φυσιολογικους ....αναμεσα στα αλλα :-/
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”