τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Διάδοχος
- Danchō

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αυτό το νήμα δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί δίνει χαρακτήρα βόθρου στο φρη. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Στύγιος
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό το νήμα δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί δίνει χαρακτήρα βόθρου στο φρη.
Πρεπει να βγαλομε κανενα λεφτο συντροφοι απο mainstream θεματα. Με τα 0,60 λεπτα του ΣΥΡΙΖΑ θα ζησομε?

0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό το νήμα δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί δίνει χαρακτήρα βόθρου στο φρη.
Πρεπει να βγαλομε κανενα λεφτο συντροφοι απο mainstream θεματα. Με τα 0,60 λεπτα του ΣΥΡΙΖΑ θα ζησομε?
Εμένα μου δίνουν 1 ευρώ λόγω παλαιότητας

1 .
-
Love Ready's
Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό το νήμα δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί δίνει χαρακτήρα βόθρου στο φρη.
Αλλαξε τίτλο σε "σκέψεις-προβληματισμοί-θύμησες" να δίνει χαρακτήρα Ρίτσου.

0 .
-
Στύγιος
To έχω ξαναβάλει αλλά το λατρεύω, πστη καθηγητή πάρτα τώρα, η εκδίκηση είναι γλυκιά

2 .
-
Στύγιος