χθες πεθανε ατομο 56 ετων εμβολιασμενο με δυο δοσεις απο ΚΟΒΙΤ !!!!!!!!!!!!
μου το ειπε η φαρμακοποιος που του εκανε τα εμβολια -ηταν γειτονας της
δεν ξαναπλησιάζω εμβολιασμενο
Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
-
nemo
- Supreme poster

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:χθες πεθανε ατομο 56 ετων εμβολιασμενο με δυο δοσεις απο ΚΟΒΙΤ !!!!!!!!!!!!
Ρε παπάρα από πότε οι φαρμακοποιοί κάνουν εμβόλια αντικόβιντ και δεν το ξέρουμε;
Μυθηρίζεις άσχημα να το ξέρεις.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:χθες πεθανε ατομο 56 ετων εμβολιασμενο με δυο δοσεις απο ΚΟΒΙΤ !!!!!!!!!!!!
Ρε παπάρα από πότε οι φαρμακοποιοί κάνουν εμβόλια αντικόβιντ και δεν το ξέρουμε;
ναι ρε συ εκαναν και οι φαρμακοποιοι εκτος και αν με γελασανε
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
ναι ρε συ εκαναν και οι φαρμακοποιοι εκτος και αν με γελασανε
Σιγουρα σε γελασανε. Στα φαρμακεια εμβολιαζουν για γριπη οχι για κοβιντ.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

σιροπάκι ήπιες και νόμισες ότι μπολιάστηκες βρε;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:ναι ρε συ εκαναν και οι φαρμακοποιοι εκτος και αν με γελασανε
Από του χρόνου στα φαρμακεία που θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες για τη διάρκεια προστασίας των εμβολίων.
Κάθε φθινόπωρο θα χτυπάμε το βελτιωμένο αντικόβιντ εμβολιάκι μας μαζί με αυτό της γρίπης και θα βγάζουμε το χειμώνα πασάδες.
Ούτε πνευμονίες, ούτε κρυώματα, ούτε μύξες και θα συνωστιζόμαστε σαν σαρδέλες στα κωλόμπαρα εμείς οι κοινωνικά υπεύθυνοι πολίτες, όχι όπως τώρα που πίνουμε τη μπύρα στο πεζοδρόμιο με μάσκα και με το καλαμάκι τηρώντας με κάθε αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν πλησιάζουμε γκόμενα κοντύτερα από τρία μέτρα
μήπως και πέσουμε σε καμιά ψέκα αντιεμβολιάστρια και μας κολλήσει (εκτός των άλλων γνωστών νοσημάτων) κόβιντ και μας στείλει σε καμιά εντατική με άμφω πνευμονία, αν έχουν πέσει τα αντισώματα μας, μέχρι να κάνουμε την τρίτη δόση.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Από του χρόνου στα φαρμακεία που θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες για τη διάρκεια προστασίας των εμβολίων.
Κάθε φθινόπωρο θα χτυπάμε το βελτιωμένο αντικόβιντ εμβολιάκι μας μαζί με αυτό της γρίπης και θα βγάζουμε το χειμώνα πασάδες.
Ούτε πνευμονίες, ούτε κρυώματα, ούτε μύξες και θα συνωστιζόμαστε σαν σαρδέλες στα κωλόμπαρα εμείς οι κοινωνικά υπεύθυνοι πολίτες, όχι όπως τώρα που πίνουμε τη μπύρα στο πεζοδρόμιο με μάσκα και με το καλαμάκι τηρώντας με κάθε αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν πλησιάζουμε γκόμενα κοντύτερα από τρία μέτρα
μήπως και πέσουμε σε καμιά ψέκα αντιεμβολιάστρια και μας κολλήσει (εκτός των άλλων γνωστών νοσημάτων) κόβιντ και μας στείλει σε καμιά εντατική με άμφω πνευμονία, αν έχουν πέσει τα αντισώματα μας, μέχρι να κάνουμε την τρίτη δόση.
Δεν ειναι καλο αυτο γιατι στα φαρμακεια μπορουν να γινουν πιο ευκολα λαμογιες με φεικ εμβολια και πιστοποιητικα.
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Σημερα πεθανε υγειεστατος 30χρονος μποντιμπιλτερας/μαραθωνοδρομος απο κοβιντ
Εμβολιασμενος
Μου το πε η στριπτιτζου που του ειχε κανει και τις δυο δοσεις του μονοδοσικου J&J
Εμβολιασμενος
Μου το πε η στριπτιτζου που του ειχε κανει και τις δυο δοσεις του μονοδοσικου J&J
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Δεν ειναι καλο αυτο γιατι στα φαρμακεια μπορουν να γινουν πιο ευκολα λαμογιες με φεικ εμβολια και πιστοποιητικα.
Του χρόνου ρε δε θα υπάρχουν πιστοποιητικά και περιοριστικά μέτρα.
Θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μελέτες που αφορούν το χρόνο προστασίας και της διάρκειας ισχυρών αντισωμάτων,
θα έχουν βελτιωθεί περαιτέρω τα εμβόλια και θα περάσουμε σε φάση όπως με το αντιγριπικό.
Θα πηγαίνουμε να κάνουμε το εμβολιάκι μας και θα συνεχίζουμε τις ζωές μας όπως πριν και στα παπάρια μας οι ψέκες που έτσι και τους βρει ο κόβιντ θα τους πηδάει ασάλιωτα όπως πηδάει και τώρα κάτι γριές που δεν κάνουν το αντιγριπικό.
Η ασφάλεια των εμβολίων πλέον θεωρείται δεδομένη και το μόνο που μένει να αποφανθεί η επιστήμη είναι το αν θα εμβολιαζόμαστε μία ή δύο φορές το χρόνο.
Και από ό,τι φαίνεται πάμε για μία γιατί οι εξελίξεις πάνω στη βελτίωση του χρόνου αποτελεσματικότητας των εμβολίων είναι ραγδαίες.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σημερα πεθανε υγειεστατος 30χρονος μποντιμπιλτερας/μαραθωνοδρομος απο κοβιντ
Εμβολιασμενος
καλα ρε αυτα που λετε τα πιστευετε ; ειναι δυνατον μια ενεσουλα να ριξει κατω αυτον τον γιγαντα;
-θα τον πεθανε η στριπτιτζου στα ρουφηγματα
0 .