τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2018, 08:36

HABEMUS FILIAM !!! :vhp34: :vhp34: σε 4-5 μήνες ,ούτε παραγγελιά να την είχε κάνει η Στύγαινα ;)
2 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Ιουν 2018, 08:44

να σας ζήσει , καλότυχη

ετοιμάσου να απλώνεις σλιπάκια και να γίνεσαι ρεζίλι στους γείτονες

:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2018, 08:48

vallon έγραψε:να σας ζήσει , καλότυχη

ετοιμάσου να απλώνεις σλιπάκια και να γίνεσαι ρεζίλι στους γείτονες

:laugh1:

Ευχαριστώ ρε Vallon, εδώ δεν ντρέπομαι που αγοράζω σερβιέτες στο σούπερ μάρκετ ,εκεί θα κολλήσω; :P
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Ιουν 2018, 08:57

σερβιέτες..........!!!!!!!!!!!!

μπουαχαχαχαχχααααχχαχαχαα
:laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2018, 09:27

Τι γελάς ρε χαμένε; :D Και για τη μάνα μου παλιότερα αγόραζα και για τις γκόμενες. Δε μου μειώθηκε ο ανδρισμός . Και πάνες έχω αλλάξει και μωρά έχω ταίσει κλπ κλπ :s_cool
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2018, 13:57

Άμα μου "τη δώσει" μετά μπορεί να πάω και για τέταρτο παιδί, θέλω 2 αγοράκια και 2 κοριτσάκια. Πολύτεκνος ο Στυξ και με 2 χρόνια γονική άδεια ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2018, 13:59

Στύγιος έγραψε:Άμα μου "τη δώσει" μετά μπορεί να πάω και για τέταρτο παιδί, θέλω 2 αγοράκια και 2 κοριτσάκια. Πολύτεκνος ο Στυξ και με 2 χρόνια γονική άδεια ;)

Και ισοβια σκλαβια επισης
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2018, 14:05

Τα παιδιά είναι ευτυχία, ούτως ή άλλως κάθε μέρα με παιδιά έχω να κάνω σχολείο και σπίτι, είμαι πεπειραμένος λόγω των δύο που έχουμε ήδη, θα υπάρχει άπλετο σεξ και ελάχιστη γκρίνια :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2018, 14:08

Στύγιος έγραψε:Τα παιδιά είναι ευτυχία, ούτως ή άλλως κάθε μέρα με παιδιά έχω να κάνω σχολείο και σπίτι, είμαι πεπειραμένος λόγω των δύο που έχουμε ήδη, θα υπάρχει άπλετο σεξ και ελάχιστη γκρίνια :s_cool

Σαν παντρεμενος θα επρεπε να ξερεις καλα οτι τα παιδια προκαλουν ακριβως το αναποδο

Θες να μου πεις οτι 4 παιδια και τοσα χιλιομετρα που κανεις την μερα θα σου μενει χρονος να πηδας ή θα χεις ορεξη να σαι ηρεμος και χαρουμενος

Σιμς λετζιτ.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2018, 14:14

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Τα παιδιά είναι ευτυχία, ούτως ή άλλως κάθε μέρα με παιδιά έχω να κάνω σχολείο και σπίτι, είμαι πεπειραμένος λόγω των δύο που έχουμε ήδη, θα υπάρχει άπλετο σεξ και ελάχιστη γκρίνια :s_cool

Σαν παντρεμενος θα επρεπε να ξερεις καλα οτι τα παιδια προκαλουν ακριβως το αναποδο

Θες να μου πεις οτι 4 παιδια και τοσα χιλιομετρα που κανεις την μερα θα σου μενει χρονος να πηδας ή θα χεις ορεξη να σαι ηρεμος και χαρουμενος

Σιμς λετζιτ.

Αντέχω, θα έχω 2 χρόνια άδεια, επομένως δεν έχω σχολείο και πολύ πιο ήρεμος θα είμαι σπίτι με τη Στύγαινα, το μωρό :enamorado:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”