☠ DEATH RACE ☠
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

Re: ☠ DEATH RACE ☠
Spark έγραψε:
ηλεκτρονικα παιχνιδια ψυχικα βαμπιρ
σχολιο
.. τι συμβαινει στους νευρωνες μας μετα απο μια ωρα παιχνιδιου με συνεχομενα πυροβολητα ως κινουμενη εικονα ?? χμμ τι αλλο ...διεγερση του νευρωνα ... υπερενταση ... χμμ και μετα ?? .. καταστροφη εκφορτιση της εντασης ....η ενεργεια τραβιεται απο τους διαχιεριστες του παιχνιδιου μεσω συσκευης .. χεχε καλα ξεζουμισματα να ευχηθω ... καιδεν λεω για το Σπαρκ που μπορει να ειναι ενας αυθορμητος κατασκευαστης παιχνιδιων αλλα για τα μεγαλα διαχειρισιμα απο εταιρειες διασημα παιχνιδια διεγερσης κια καταστροφης .. δεν σου προσφερουν χωρις λογω την ενταση και κια δεν σου ανεβαζουν την αδρεναλινη απλα γιανα σου ε κτονωσουν την εσωτερικη επιθετικοτητα σου και να σε καλμαρουν διασκεδαζοντας σε .. σε διεγειρουν για να τραβηξουν μετα την ενεργεια σου ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Μήπως θες να παίξεις και ντρέπεσαι να το ζητήσεις ;

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Spark
- Extreme poster

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σε διεγειρουν για να τραβηξουν μετα την ενεργεια σου ....
εάν νομίζεις πως με τις παρεμβάσεις-σχόλια που κάνεις μας δείχνεις την πραγματικότητα κάνεις λάθος.
αυτά που γράφεις υπάρχουν στο μυαλό σου, οι αναγνώστες σε έχουν καταλάβει..
εάν νομίζεις πως με τις παρεμβάσεις-σχόλια που κάνεις θα προσελκύσεις αναγνώστες για το θέμα που σκοπεύεις να ανεβάσεις, εντάξει θα το διαβάσουμε.
εγω νομίζω πως είσαι στερημένη απο παιχνιδο-εμπειρίες, δεν σε έχουν παίξει αρκετά, με τέτοια μυαλά που κουβαλάς ποιός να σε παίξει
δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κατάλληλοι για παιχνίδια, για εμένα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, είναι τρόπος ζωής και βασική λειτουργία μου να παίζω παιχνίδια. πολλές φορές κατασκεύασα παιχνίδια για να τα παίξω.
για εμένα είναι μεγάλο αξίωμα να μπορώ να κάνω την φαντασία πραγματικότητα, δεν αλλάζω αυτή την ικανότητα μου με τίποτα άλλο.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:.η ενεργεια τραβιεται απο τους διαχιεριστες του παιχνιδιου μεσω συσκευης .. χεχε καλα ξεζουμισματα να ευχηθω ... ..
Αν θέλεις ''ξεζουμίσματα'' άνοιξε δικό σου νήμα πρόσκληση και αν υπάρχει εδώ (που χλωμό το βλέπω
) εθελοντής καμικάζι αυτοκτονίας θα ανταποκριθεί. 
Μην παρενοχλείς όμως τα παιδιά.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Spark
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μην παρενοχλείς όμως τα παιδιά.
δεν είναι πολυ ενοχλητική, σκέψου τι θα κάναμε δίχως το πνεύμα της ΜΥΘΗΡΑ που να βρούμε άλλη σαν αυτήν δεν υπάρχει, είναι μοναδική και πολύτιμη.
και εσύ την έχεις ενοχλήσει αρκετές φορές, μέχρι που η γυναίκα σε κατηγόρησε για μπουλιγκ, το θυμάσαι;
ας δείξουμε ανοχή και κατανόηση στις ιδιαιτερότητες των άλλων.
είναι όμως κάτι περιπτώσεις στόκων που γράφουν σκόπιμα προκλητικά, τα τρολ που πάνε να πουλήσουν πνεύμα και γράφουν μαλακίες, πρόσφατα έσβησα ένα τέτοιο θέμα με τίτλο "ultima tower"
αλλά σαν τίτλος και μόνο είχε ενδιαφέρον..
0 .
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

σχλιο
..βρε αγορια παιχτε εσεις .. κι εγω κανω το δικο μου παιχνιδι ..μη δινετε σημασια ,,,
πρεπει να σας πω ςοτι το 90% των γραφομενων μου απευθυνονται σε χρηστε ςτου διαιδκτυου του μελλοντος ....και ενα 5% σε παρακολουθητες της πανω απο δεκαετιας διαδικτυακης δρασης μου ...αλιμονο ...
να γιατι η επιμονη μου κι η ανοχη μου στα σχολια πασης φυσεως ...
εινα θεμα ομως που βαζω για προβληματισμο ειναι
η αναπτυξη εικονικης ταχυτητας με αυτκινητα και πως αντιδρα ο εγκεφαλος μας
και οι καταστροφες οι εικονικες πως εκλαμβανονται απο τον εγκεφαλο μας ..
..οι πιστες παιχνιδιων ειναι περιοχες του εγκεφαλου μας ....
τι συμβαινει εγκεφαλικα οταν στην πιστα την ηλεκτρονικη ενἅ αυτοκινητο οπωςστην προηγουμενη φωτο τρεχει και κυνηγα ενα αλλο προσπαθωντας να το ανατιναξει συνεχω ςπυροβολωντα το ??
..βρε αγορια παιχτε εσεις .. κι εγω κανω το δικο μου παιχνιδι ..μη δινετε σημασια ,,,
πρεπει να σας πω ςοτι το 90% των γραφομενων μου απευθυνονται σε χρηστε ςτου διαιδκτυου του μελλοντος ....και ενα 5% σε παρακολουθητες της πανω απο δεκαετιας διαδικτυακης δρασης μου ...αλιμονο ...
να γιατι η επιμονη μου κι η ανοχη μου στα σχολια πασης φυσεως ...
εινα θεμα ομως που βαζω για προβληματισμο ειναι
η αναπτυξη εικονικης ταχυτητας με αυτκινητα και πως αντιδρα ο εγκεφαλος μας
και οι καταστροφες οι εικονικες πως εκλαμβανονται απο τον εγκεφαλο μας ..
..οι πιστες παιχνιδιων ειναι περιοχες του εγκεφαλου μας ....
τι συμβαινει εγκεφαλικα οταν στην πιστα την ηλεκτρονικη ενἅ αυτοκινητο οπωςστην προηγουμενη φωτο τρεχει και κυνηγα ενα αλλο προσπαθωντας να το ανατιναξει συνεχω ςπυροβολωντα το ??
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
Spark
- Extreme poster

πάμε πάλι..
η Ναταλι παίρνει το σύμβολο Ασπίδα, ο Φρανκι παίρνει το Νίτρο προχωρά 1,
ο Wesker προχωρά 3 και με πυροβολεί μου κάνει ζημιά -2 βαθμούς αντοχής, η ασπίδα του πέφτει (την είχε για 2 γύρους)
τρέχω το κόκκινο αμάξι της Phoenix με 2 αλλάζω λωρίδα και παίρνω το Νίτρο.

η Ναταλί (Νεφερτίτη) επέλεξε
"Παιρνω το 1, αλλαζω λωριδα και παιρνω το πιστολι. Ενεργοποιω και τη μια ασπιδα."
παίρνεις τα νουμερα 5 1 , επέλεξε ένα απο τα δυο και εάν θα κάνεις κάποια ενέργεια.
παίρνεις τα νουμερα 6 2 , επέλεξε ένα απο τα δυο και εάν θα κάνεις κάποια ενέργεια.
παίρνω τα νουμερα 3 6
η Ναταλι παίρνει το σύμβολο Ασπίδα, ο Φρανκι παίρνει το Νίτρο προχωρά 1,
ο Wesker προχωρά 3 και με πυροβολεί μου κάνει ζημιά -2 βαθμούς αντοχής, η ασπίδα του πέφτει (την είχε για 2 γύρους)
τρέχω το κόκκινο αμάξι της Phoenix με 2 αλλάζω λωρίδα και παίρνω το Νίτρο.

η Ναταλί (Νεφερτίτη) επέλεξε
"Παιρνω το 1, αλλαζω λωριδα και παιρνω το πιστολι. Ενεργοποιω και τη μια ασπιδα."
Λαχουρένιος έγραψε:..
παίρνεις τα νουμερα 5 1 , επέλεξε ένα απο τα δυο και εάν θα κάνεις κάποια ενέργεια.
Τλαξκαλτέκος έγραψε:...
παίρνεις τα νουμερα 6 2 , επέλεξε ένα απο τα δυο και εάν θα κάνεις κάποια ενέργεια.
Spark έγραψε:....
παίρνω τα νουμερα 3 6
0 .
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Περιμένουμε Λαχουρ , έτσι ; 

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )