Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Νοέμ 2020, 20:15

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:μολις εκατσα γιατι τις προηγουμενες μερες καπου τα ειχα αφησει να πανε πισω και σημερα βογκηξα
οποτε μη μιλας δημοσιε που περασες την μερα σου πανω στον υπολογιστη ..στην προηγουμενη καραντινα
ημουν εικοσι ωρες πανω απο το λαπτορ και ενιωθα λες και ημουν σε διακοπες !!!!

Ισα μωρή ξεφωνημένη που μου θες και.......... τζιριτζάντζουλες..!!!!!

ΞΟΥΤ

ισα βρε λουφαδορε του δημοσιου που μου βαζεις το δημοσιο ισα με το ιδιωτικο που εργαζεται με ιδρωτα τιμη και αιμα :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Νοέμ 2020, 20:25

τα του κορονοιου ..... παω για τσιγαρα ή θα πληρωσω χωρις να τα παρω ή θα τα παρω και θα φυγω χωρις να πληρωσω
αλλο... πηγα να να αγορασω τα χαπια του σκυλου τα πληρωσα κανονικα και εφυγα χωρις να τα βαλω στην τσεπη
στον γυρισμο σταματησα το καρο στην ακρη του δρομου και τα εψαχνα νομιζοντας οτι μου επεσαν μεσα
στο τελος πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι τα αφησα στο μαγαζι του αλλο...πρεπει να εχω χασει πανω απο 150 ευρω
απο τις τσεπες μου αυτον τον καιρο βγαζω τα λεφτα να πληρωσω και ουτε θυμαμαι που τα βαζω ή πως μου πεφτουν
ευχομαι οι παρενεργειες του εγκλεισμου να παραμενουν ως εχουν
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Νοέμ 2020, 20:32

nemo έγραψε:τα του κορονοιου ..... παω για τσιγαρα ή θα πληρωσω χωρις να τα παρω ή θα τα παρω και θα φυγω χωρις να πληρωσω
αλλο... πηγα να να αγορασω τα χαπια του σκυλου τα πληρωσα κανονικα και εφυγα χωρις να τα βαλω στην τσεπη
στον γυρισμο σταματησα το καρο στην ακρη του δρομου και τα εψαχνα νομιζοντας οτι μου επεσαν μεσα
στο τελος πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι τα αφησα στο μαγαζι του αλλο...πρεπει να εχω χασει πανω απο 150 ευρω
απο τις τσεπες μου αυτον τον καιρο βγαζω τα λεφτα να πληρωσω και ουτε θυμαμαι που τα βαζω ή πως μου πεφτουν
ευχομαι οι παρενεργειες του εγκλεισμου να παραμενουν ως εχουν

Εγώ είναι θέμα χρόνου να χάσω την ταυτότητα τώρα που χρειάζεται να την έχουμε συνέχεια μαζί μας μη και τυχόν μας σταματήσουν για έλεγχο.
Κάθε φορά την αλλάζω τσάντα και τσέπες.
Άλλη τσάντα έχω όταν βγαίνω με τον σκύλο, άλλη τσάντα έχω για κάθε μέρα, άλλη τσάντα έχω για τη δουλειά, άλλες φορές δεν παίρνω καθόλου τσάντα και τη βάζω στην τσέπη ... έχω κουραστεί να αλλάζω θέσεις την ταυτότητα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Νοέμ 2020, 20:35

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δε θα 'λεγα όχι αν δε με χάλαγε το πολύ προκλητικό χαντράκι στο πάνω χείλος. :fico:

Εγώ λέω να ξεκινήσεις πρώτα με το μαλλί και μετά με τα υπόλοιπα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Νοέμ 2020, 16:18

καλάαααα περνάμε είς τας εξοχάς

;)
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Νοέμ 2020, 14:47

καραντινα και ολες οι παιδοβουβαλες και οι παιδοβουβαλοι θυμηθηκαν να κανουν γυμναστικη
και τους βλεπεις απο το πρωι να περπατουν μαζι με μαγκουρες και τα σκυλια τους φυσικα οποιοι δεν ειχαν σκυλους
υιοθέτησαν προσωρινα και ενα αδεσποτο για οσο καιρο χρειαστει και μετα θα το πεταξουν παλι
θα κανουν ποδηλατο τρεξιμο κλπ θα ψωνίσουν θα φανε θα πιουν θα διασπειρουν παντου τον ιο με τις κλανιες τους
και υστερα θα γραψουν στο φεις οτι ο κουλης απετυχε στο λοκνταουν και οτι θα χρειαστει αυστηροτερο
ή παλι οτι ο κουλης θυσιαζει ζωες και αυτη ειναι η δεξια
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Νοέμ 2020, 20:27

νομιζω σημερα οτι ηταν απο τις πιο κλειστες μερες του εγκλεισμου ελαχιστοι ανθρωποι στους δρομους

μακαρι η αιτια να ειναι το σεξ και σε εννια μηνες να δουμε μια αυξηση στις γεννησεις απο ελληνακια
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Νοέμ 2020, 20:33

nemo έγραψε: φυσικα οποιοι δεν ειχαν σκυλους
υιοθέτησαν προσωρινα και ενα αδεσποτο για οσο καιρο χρειαστει και μετα θα το πεταξουν παλι

θλιβεροί
αυτό
τίποτε άλλο
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2020, 10:47

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε: φυσικα οποιοι δεν ειχαν σκυλους

θλιβεροί
αυτό
τίποτε άλλο

αν εγω που θεωρω τον εαυτο μου εναν ηλιθιο και τιποτα αλλο -φαντασου τι γινεται με τους υπολοιπους
σε ολες τις βαθμιδες της αστικης ταξης -το λεω εχοντας στο νου μου τις φατσες τους

και τωρα με την ευκαιρια των σκυλων να πω και μια φαση ειχα-ω μια γνωστη που συνεργαζομαι επαγγελματικα

απειρες συζητησεις τυπου φιλοσοφικες καναμε στα διαλλειματα ....ολες τις ανατολιτικες θρησκειες ολα τα θετικα
απο αυτες και τα διαφορα κινηματα μου ανεφερε με ζήλο --τωρα νιωθω την ικανοποιηση που την βλεπω να μαραζωνει
μερα με την μερα και με την εβδομαδα ..ηταν απο αυτες που επαιρναν διακοποδανειο για να πηγαινουν
ινδιες και περου στο πιου πιου μιτσιου :laugh1: -μολις εφυγε! υσ..ικανοποιηση γιατι ειδε επιτελους μια πραγματικοτητα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Νοέμ 2020, 18:35

Γεια σας! Η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο! Πριν από μία εβδομάδα δεν είχα ιδέα για τα κρυπτονομίσματα και τώρα κερδίζω 400-500 ευρώ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! Είναι τρελό!!! Έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας!!! Εάν θέλετε και εσείς να κερδίσετε χρήματα με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να προτείνω μια μέθοδο με την οποία έμαθα τα πάντα. Είναι πραγματικά απλή και ευχάριστη και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο! Απλώς πληκτρολογήστε στο πλαίσιο αναζήτησης της Google αυτόν τον κωδικό: > JVC461DLS < και κάντε κλικ στο πρώτο αποτέλεσμα.( και παραγγείλετε ένα λαστιχένιο πέος και φορέστε το στο ποπό σας όλη την ήμερα της καραντίνας και ο θείος σόρρος θα σας στειλει τα χρήματα) Η ομάδα είναι διαθέσιμη κάθε μέρα όλο το εικοσιτετράωρο και θα σας βοηθήσει με τα πάντα! :P :P :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”