Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 01 Δεκ 2021, 22:34

Αρίστος έγραψε:Πρεπει να διαβασεις επειγοντως το αρθρο μου μπας και καταλαβεις οτι ο ιος ειναι επικινδυνος μονο στις υπεραναπτυγμενες εμπορικα χωρες που εχουν αεροδρομια μαζικων αφιξεων σε 12μηνη βαση. Ακομη και στην ιδια υπεραναπτυγμενη χωρα οπως στις ΗΠΑ, η Νέα Υόρκη έχει δείκτη θνησιμότητας 148 νεκρούς στους 100.000 και το Νιού Τζέρσευ 122. Από την άλλη το Τέξας έχει μόνο 5 νεκρούς ανά 100.000 ενώ 4 πολιτείες των ΗΠΑ έχουν χαμηλότερο δείκτη θνησιμότητας και από την ίδια την Ελλάδα.

Αρίστος έγραψε:Η αρρωστια χτυπαει γερους με υποκειμενα νοσηματα, δεν πολυσχολιαζεται οτι το πιο συνηθισμενο στα υποκειμενα νοσηματα ειναι ο καρκινος.

Προκειται λοιπον για ανθρωπους που θα πεθαιναν σε μια απο τις επομενες γριπες ετσι κι αλλιως.

Αξιζε να καταστραφει η νεα γενια για να ζησουν 1-2 χρονια παραπανω 80ρηδες και 90ρηδες σακατεμενοι απο βαρια νοσηματα;

Αξιζε να εχουμε δεκαδες χιλιαδες λιγοτερες γεννησεις για να "σωθει" η γερουσια;.

bizeli έγραψε:Άντε έχω βαρεθεί.
Βρείτε το εμβόλιο επιτέλους ρε μαλάκες.

Αρίστος έγραψε:Οποτε γιατι δεν σταματανε τις μασκες στα σχολεια;

Κάποτε όταν θα έχει εξαφανιστεί η ζωή από τον πλανήτη μας μπορεί κάποιοι εξωγήινοι που θα επισκεφθούν να καταφέρουν να διαβάσουν όλα αυτά που έγραφαν κάποιοι στο απώγειο του πολιτισμού τους.

Και θα τα αναλύουν.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Δεκ 2021, 22:37

NikosVy έγραψε:
bizeli έγραψε:Άντε έχω βαρεθεί.
Βρείτε το εμβόλιο επιτέλους ρε μαλάκες.

Πού το βρήκες αυτό;
Αυτό πρέπει να το είχα γράψει πριν κανά 2 χρόνια σε στιγμή απόγνωσης.
Πω πωωωωω πού ήμασταν τότε και πού είμαστε τώρα.
Τώρα πάω για την 3η δόση.
χεχεχε
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Δεκ 2021, 22:41

bizeli έγραψε:Άμα ο Μητσοτάκης καταφέρει με αυτό το μέτρο να πάει τη μάνα μου να εμβολιαστεί θα πάω να του ανάψω μια λαμπάδα ΝΑ.

Αλλά η μάνα μου έχει λεφτά γαμώτι.
Θα προτιμήσει να δίνει τα 100άρικα.

Για να δούμε τι θα αποφασίσει.

Συμπάσχω :-/
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 01 Δεκ 2021, 22:54

bizeli έγραψε:Άμα ο Μητσοτάκης καταφέρει με αυτό το μέτρο να πάει τη μάνα μου να εμβολιαστεί θα πάω να του ανάψω μια λαμπάδα ΝΑ.

Εσυ να χαιρεσαι την μανα που εχεις, δεν μπορω να πω ομως οτι αυτη χαιρεται για την κορη που εχει !
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Δεκ 2021, 23:32

denplirono έγραψε:Εσυ να χαιρεσαι την μανα που εχεις, δεν μπορω να πω ομως οτι αυτη χαιρεται για την κορη που εχει !

Δεν πειράζει. Ας μείνει ζωντανή και ας μη με χαίρεται.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Δεκ 2021, 23:44

Προέλλην έγραψε:

Συμπάσχω :-/

Εσύ έχεις κάνει τρίτη δόση;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 01 Δεκ 2021, 23:57

Αν οι ανεμβολιαστοι ανω των 60 ειναι ξερω γω 600.000 Χ100€Χ12 μηνες
τονιο νιο τονιο νιο
720εκ γιουρο

Προτεινω να ανεβει το προστιμο σε 300€ και να διδονται καθε χρονο τα 2.2 δις σε αγορες για το στρατευμα
Πχ με εναν χρονo ψεκιας θα μπορουσαμε να παρουμε αλλες 2-3 Belharra

Ετσι θα βλεπαμε οτι ο Αριστος που δεν θα πληρωνει ζημιωνει το κρατος και μας αφαιρει φρεγατες υποβρυχια και αεροσκαφη 5η γενιας
Τουρκοφιλοι αντεμβολιαστες
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Δεκ 2021, 00:03

Τι μπελχαρα ονειρεύεσαι ρε, ειχες και στο χωριό σου μπελχαρα να πουμε; :nono:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Δεκ 2021, 00:04

Ο ΓΓ και το μπελχαρα, λαϊβ σοτ:

Εικόνα
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Δεκ 2021, 06:30

denplirono έγραψε:

Εσυ να χαιρεσαι την μανα που εχεις, δεν μπορω να πω ομως οτι αυτη χαιρεται για την κορη που εχει !

Γιατι να μην χαιρεται? :rolleyes:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”