Σχέση με διαφορά μορφωτικού επιπέδου

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Σχέση με διαφορά μορφωτικού επιπέδου

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2023, 19:49

vallon έγραψε:μφφφ μίλησε ο αρβανιτόβλαχος καλαμαρτιανός μπαμπουίνος για το επίπεδο τεστοστερόνης μου..

έλα μωρη αγάθω να σε στρώσω να δεις αμα έχεις περιέργεια

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Ιαν 2023, 20:04

vallon έγραψε:μφφφ μίλησε ο αρβανιτόβλαχος καλαμαρτιανός μπαμπουίνος για το επίπεδο τεστοστερόνης μου..

Τι σχέση έχει η τεστοστερόνη σου με το αντριλίκι σου;
Το να της ρίχνεις δέκα την ημέρα όταν αυτή γουστάρει δεν αλλάζει το γεγονός ότι σου έχει περάσει χαλκά στη μύτη.
Σου λέει τη μια μέρα πήδα κι εσύ πηδάς, την άλλη σε στέλνει για σερβιέτες και την άλλη που θέλεις να πηδήξεις εσύ αυτή έχει πονοκέφαλο.
Εν ολίγοις έχει στρώσει μέχρι ασφυξίας την κωλάθρα της (και τη μάνα της) στη μούρη σου κι εσύ νομίζεις ότι το κάνει επειδή δουλεύεις καλά τη γλώσσα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Ιαν 2023, 23:02

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Το να της ρίχνεις δέκα την ημέρα όταν αυτή γουστάρει δεν αλλάζει το γεγονός ότι σου έχει περάσει χαλκά στη μύτη.
Σου λέει τη μια μέρα πήδα κι εσύ πηδάς, την άλλη σε στέλνει για σερβιέτες και την άλλη που θέλεις να πηδήξεις εσύ αυτή έχει πονοκέφαλο.
Εν ολίγοις έχει στρώσει μέχρι ασφυξίας την κωλάθρα της (και τη μάνα της) στη μούρη σου κι εσύ νομίζεις ότι το κάνει επειδή δουλεύεις καλά τη γλώσσα. :fico:

Μην μπερδεύεις το τι ζεις στην πραγματική ζωή σου και προσπαθείς να το περάσεις σε άλλους
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 03 Ιαν 2023, 14:18

Παιδιά ψυχραιμία , το ότι θέλουμε παραπάνω χρόνο με τον σύντροφό μας δε σημαίνει ότι θέλουμε να του περάσουμε χαλκά . Το να μιλάω κ να περνάω χρόνο με το αγόρι μου είναι από τα λίγα πράγματα που με ευχαριστούν . Γενικά η ψυχική μου υγεία δεν είναι και στα καλύτερα της , έχω μια υποψία αλλά δεν ξέρω ... Από τότε που είμαι σε σχέση είμαι καλύτερα αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι , αρχίζω βρίσκω προβλήματα και αφορμές να στεναχωριέμαι ενώ είμαι σε μια υγιή σχέση κ συνεχώς κλαίω κ δημιουργώ εντάσεις στο αγόρι μου ενώ εκείνος συνέχεια κάνει υπομονή και με συγχωρεί. Θέλω να ζητήσω βοήθεια από ειδικο αλλά δεν ξέρω τι και πώς ..
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιαν 2023, 20:22

Μην ανησυχείς μια χαρά είσαι. Φυσιολογικότατη.
Το ίδιο με 'σένα κάνει το 99.99% των ευρισκομένων σε σχέση γυναικών λόγω γενετικού προγραμματισμού (διάχυτος συμπεριφορικός χοντροκωλισμός λέγεται επιστημονικά η τακτική που περιγράφεις).
Αλίμονο στον έρμο το φωτογράφο.
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 03 Ιαν 2023, 22:11

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μην ανησυχείς μια χαρά είσαι. Φυσιολογικότατη.
Το ίδιο με 'σένα κάνει το 99.99% των ευρισκομένων σε σχέση γυναικών λόγω γενετικού προγραμματισμού (διάχυτος συμπεριφορικός χοντροκωλισμός λέγεται επιστημονικά η τακτική που περιγράφεις).

Σας ευχαριστω πολύ . Και δεν είναι φωτογραφος .
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Ιαν 2023, 22:15

Magdap35 έγραψε:Παιδιά ψυχραιμία , το ότι θέλουμε παραπάνω χρόνο με τον σύντροφό μας δε σημαίνει ότι θέλουμε να του περάσουμε χαλκά . Το να μιλάω κ να περνάω χρόνο με το αγόρι μου είναι από τα λίγα πράγματα που με ευχαριστούν . Γενικά η ψυχική μου υγεία δεν είναι και στα καλύτερα της , έχω μια υποψία αλλά δεν ξέρω ... Από τότε που είμαι σε σχέση είμαι καλύτερα αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι , αρχίζω βρίσκω προβλήματα και αφορμές να στεναχωριέμαι ενώ είμαι σε μια υγιή σχέση κ συνεχώς κλαίω κ δημιουργώ εντάσεις στο αγόρι μου ενώ εκείνος συνέχεια κάνει υπομονή και με συγχωρεί. Θέλω να ζητήσω βοήθεια από ειδικο αλλά δεν ξέρω τι και πώς ..

Απο την στιγμή που έχεις συναίσθηση αυτού που γίνεται, δεν νομίζω ότι έχεις κάποιο σοβαρό θέμα. Σίγουρα μπορείς απλά να γκουγκλάρεις, να βρείς έναν/μία ψυχολόγο εκεί στα κοντά και να κάνεις μια διερευνητική συνεδρία, να του εκφράσεις τις όποιες αγωνίες σου. Πιο πολύ για να καταλάβεις ότι δεν έχεις τίποτε.

Πάντως, έχω παρατηρήσει, σε ικανό ανθρωπολογικό-κοινωνιολογικό δείγμα, ότι τόσο οι Ελληνίδες όσο και οι γυναίκες των ομορων κοινωνιών (Ν. Βαλκάνια, Μ. Ανατολή, Β. Αφρική) έχουν μια ισχυρή τάση στην υπερδραματοποίηση και στη συνεχή δημιουργία εντάσεων. Π.χ να πιάνονται απο κάποια ανούσια κουβέντα που είπε ο άλλος, να την υπεραναλύουν, να οργίζονται, να στεναχωριούνται, να έχουν ξεσπάσματα, να κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας, να κουτσομπολεύουν ότι έγινε με τον σύντροφο με τις φίλες τους ή τη μητέρα τους, κτλ. Ακόμη και να δημιουργούν επίτηδες καυγάδες για να "δώσουν ενδιαφέρον" στη σχέση τους.
Aυτά, δεν είναι κυρίαρχες καταστάσεις σε πιο ανεπτυγμένες βιομηχανικά και κατά συνέπεια κοινωνικά κοινωνίες. Στα μάτια των πιο ανατολίτικων κοινωνιών, κάτι τέτοιο μπορεί να φαντάζει ως έλλειψη συναισθημάτων, ψυχρότητα, αδιαφορία. Πρόκειται όμως απλά για σεβασμό στον εαυτό και στον άλλο, για ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας.
Βέβαια, η πλειονότητα των Ελλήνων ανδρών, ίσως αναζητά ακριβώς αυτό, δηλαδή, για κάποιο λόγο συμβαίνουν αυτά και διαιωνίζονται, δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι γυναίκες.
Προσωπικά δεν σχετίζομαι με Ελληνίδες εδώ και πολλά χρόνια, γιατί το βρίσκω κάτι εξαιρετικά κουραστικό, που δεν υπάρχει λόγος να υπόκειται κανείς αν δεν είναι αναγκασμένος (π.χ. δεν ξέρει πως μπορεί να είναι μια σχέση αλλιώς, δεν έχει στ αλήθεια άλλη επιλογή, κοκ.) Σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, π.χ. Ελληνίδες έξω απο τα συνηθισμένα, που η κοινωνία θεωρεί περίεργες. Κάποιες τέτοιες ίσως είναι πιο συμβατές με άνδρες που δεν θέλουν να είναι η ερωτική τους ζωή σαν φτηνή σαπουνόπερα.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιαν 2023, 17:58

Προέλλην έγραψε:Προσωπικά δεν σχετίζομαι με Ελληνίδες εδώ και πολλά χρόνια, γιατί το βρίσκω κάτι εξαιρετικά κουραστικό, που δεν υπάρχει λόγος να υπόκειται κανείς αν δεν είναι αναγκασμένος (π.χ. δεν ξέρει πως μπορεί να είναι μια σχέση αλλιώς, δεν έχει στ αλήθεια άλλη επιλογή, κοκ.) Σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, π.χ. Ελληνίδες έξω απο τα συνηθισμένα, που η κοινωνία θεωρεί περίεργες. Κάποιες τέτοιες ίσως είναι πιο συμβατές με άνδρες που δεν θέλουν να είναι η ερωτική τους ζωή σαν φτηνή σαπουνόπερα.

είπε ο αγαπημένος των γερμανίδων ...!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιαν 2023, 18:49

Magdap35 έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Μην ανησυχείς μια χαρά είσαι. Φυσιολογικότατη.

Σας ευχαριστω πολύ . Και δεν είναι φωτογραφος .

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.
Όπως αναφέρθηκε η υπερδραματοποιημένη συμπεριφορά σου είναι απόλυτα συμβατή με το κοινωνικό πρότυπο γυναίκας βάσει του οποίου αντιλαμβάνεσαι το ρόλο σου.
Συνέχισε να χειρίζεσαι τη σχέση σου ακολουθώντας μέχρι κεραίας το ένστικτο σου και σε έξι μήνες θα ρίχνεις φάπα στον τυπογράφο και θα σου λέει κι ευχαριστώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιαν 2023, 18:59

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Μην μπερδεύεις το τι ζεις στην πραγματική ζωή σου και προσπαθείς να το περάσεις σε άλλους

Στην πραγματική μου ζωή χορηγέ αρπακτικών υπήρξα ιδανικός άντρας σε 46 περιπτώσεις.
23 στην ευρύτερη περιοχή Μεσσηνίας, 15 σε Πύργο, Πάτρα και Καλάβρυτα, 5 σε Σπάρτη, Μονεμβασία και Γύθειο, 2 στα αρβανιτοχώρια της Λιβαδιάς και 1 στην Αθήνα. :D
Ανιδανικός σε ων ουκ έστιν αριθμός. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”