Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
Καταπέλτης η βουλευτής.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Αρίστος
- Prediction Guru

sharp έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ηξερα οτι τα ποντικια παθαινουν λυσσα
Εδώ δεν ήξερες τι είμαι εγώ. Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό.
Aληθεια τι εισαι;
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
sharp
- Basic poster

Αρίστος έγραψε:sharp έγραψε:Εδώ δεν ήξερες τι είμαι εγώ. Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό.
Aληθεια τι εισαι;
.
ΝΔ, έτσι μού πανε. Για να το λένε κάτι θα ξέρουν.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ενω εσυ τι λες;
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Aλλος ενας που ενω κανει κριτικη και κουναει το δακτυλο ντρεπεταιναπειτιστηριζειγιατιθατονκανουνντα.
.
.
0 .
.
.
-
Στύγιος
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ζαίοι, τί νέα, καλά;
Κάτσε καλά, γιατί θα τον αμολήσω.

0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

-
sharp
- Basic poster

Αρίστος έγραψε:Aλλος ενας που ενω κανει κριτικη και κουναει το δακτυλο ντρεπεταιναπειτιστηριζειγιατιθατονκανουνντα.
.
Για μένα το λες αυτό; Δεν ψηφίσω στην Ελλάδα, αφού έχω χρόνια να κατέβω και ούτε με ενδιαφέρει ο τόπος.
0 .