Λαχουρένιος έγραψε:Για ολους θα ισχυσει το κλειδωμα οχι μονο για τους εμβολιασμενους.
Ε, οχι και για ολους
εγω π.χ. με πρωτη μερα του λοκνταουν παιρνω τικετ και βζιιιν πανω στη Μόσχα να συνεχιζω να απολαύσω τη ζωαρα μου 

Λαχουρένιος έγραψε:Για ολους θα ισχυσει το κλειδωμα οχι μονο για τους εμβολιασμενους.
εγω π.χ. με πρωτη μερα του λοκνταουν παιρνω τικετ και βζιιιν πανω στη Μόσχα να συνεχιζω να απολαύσω τη ζωαρα μου 

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Για ολους θα ισχυσει το κλειδωμα οχι μονο για τους εμβολιασμενους.
Ε, οχι και για ολουςεγω π.χ. με πρωτη μερα του λοκνταουν παιρνω τικετ και βζιιιν πανω στη Μόσχα να συνεχιζω να απολαύσω τη ζωαρα μου
November 2, 2021
MOSCOW (AP) — Coronavirus deaths in Russia hit another daily record, four days since a nationwide order for many Russians to stay off work took effect.
Russia’s state coronavirus task force reports 39,008 new confirmed cases and 1,178 COVID-19 deaths. The task force has reported record daily infections or deaths almost every day for the last month.
https://www.timesofisrael.com/liveblog_ ... id-deaths/

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Για ολους θα ισχυσει το κλειδωμα οχι μονο για τους εμβολιασμενους.
Ε, οχι και για ολουςεγω π.χ. με πρωτη μερα του λοκνταουν παιρνω τικετ και βζιιιν πανω στη Μόσχα να συνεχιζω να απολαύσω τη ζωαρα μου
Στην Ουκρανια ηδη θα απαγορευσουν την εισοδο στα ΜΜΜ των ανεμπολιαστων.
pluton έγραψε:Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωναν κατά του εμβολιασμού... Αυτή είναι η αριστερά μόνο η καταστροφή του τόπου την ικανοποιεί και σ αυτή επενδύει.

nemo έγραψε:ειναι και ενα ακομη που θελω να τονισω κανατε τα εμβολια και θα συνεχιζετε να τα κανετε
σε δοσεις οκ οπως λενε και οι γιατροι σας προστατευουν απο το θανατο δλδ θα αρρωστησετε
και θα το ξεπερασετε ευκολα οκ
τι σας πειραζει αν υπαρχουν και ατομα που δεν κανουν το εμβολιο γιατι ετσι γουσταρουν
και θελουν να πεθανουν γιατι ετσι γουσταρουν
λετε οτι θα σας κολλανε; μα ετσι και αλλιως κολλατε και σεις οι ιδιοι το μεταδιδετε
τι στο καλο τι αλλο υπαρχει που δεν μπορω να το αντιληφθώ ;