Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Νοέμ 2021, 14:29

Οι καπνιστές καταληγουν στις ΜΕΘ και στερουν κλινες απο αλλους ασθενεις με αλλα θεματα και ετσι επιβαρυνουν ασκοπα το συστημα υγειας. Να κοπει η υγειονομική περίθαλψη σο ολοουε τους καπνιστές, δεν τους αναγκάζει κανεις να καπνιζουν.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Νοέμ 2021, 14:30

Οι μηχανοβιοι καταληγουν στις ΜΕΘ και στερουν κλινες απο αλλους ασθενεις με αλλα θεματα και ετσι επιβαρυνουν ασκοπα το συστημα υγειας. Να κοπει η υγειονομική περίθαλψη σο ολοουε τους μηχανοβιους, δεν τους αναγκάζει κανεις να τρέχουν με 150 χμ/ω χωρις κρανους.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Νοέμ 2021, 15:15

μα αν ειναι οι εμβολισασμενοι να πιανουν τις μεθ ποιος ο λογος ρε βλαμμενα -οχι για σενα
που μουγκριζετε σαν τα βαλια ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Νοέμ 2021, 15:19

ВладимирВладимирович έγραψε:Ε, οχι και για ολους :s_cool εγω π.χ. με πρωτη μερα του λοκνταουν παιρνω τικετ και βζιιιν πανω στη Μόσχα να συνεχιζω να απολαύσω τη ζωαρα μου :yesyes:

Κι εκεί πάντως ο καγκεμπίτης φαίνεται πως έχει αγριέψει. :ehmmm:

Εδώ που είμαι εγώ μια χαρά περνάει το λοκντάουν (μη σου πω κι ότι με λοκντάουν την περνάμε καλύτερα). Έτσι κι αλλιώς το κοντινότερο φαρμακείο, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικο, φούρνος κλπ είναι κάτι χιλιόμετρα μακριά, οπότε τί να σε σταματήσουν οι μπάτσοι και τί να σου πουν. Άσε που ξέρω και δρομάκια που δεν τα ξέρουν αυτοί και χαλαρά πάω όπου θέλω και χωρίς να πάρει κανείς πρέφα. :D

Αυτοί που θα πήξουν κυρίως είναι οι χαμουτζήδες, οι σαλλλλονικιοί και γενικώς όσοι ζουν μαντρωμένοι στις πόλεις. :-/
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Νοέμ 2021, 16:10

εγω να πω μια αληθεια περιμενω απο τον φιλο ερντο και λοιπους συνεργατες να κανουν ενα ντου
και να πηδηξουν κωλους και να δω εγω μετα ποσα απιδια πιανουν τα εμβολια και τα αντιεμβολια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Νοέμ 2021, 16:36

Adminović έγραψε:

Εδώ που είμαι εγώ μια χαρά περνάει το λοκντάουν (μη σου πω κι ότι με λοκντάουν την περνάμε καλύτερα). Έτσι κι αλλιώς το κοντινότερο φαρμακείο, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικο, φούρνος κλπ είναι κάτι χιλιόμετρα μακριά, οπότε τί να σε σταματήσουν οι μπάτσοι και τί να σου πουν. Άσε που ξέρω και δρομάκια που δεν τα ξέρουν αυτοί και χαλαρά πάω όπου θέλω και χωρίς να πάρει κανείς πρέφα. :D

Αυτοί που θα πήξουν κυρίως είναι οι χαμουτζήδες, οι σαλλλλονικιοί και γενικώς όσοι ζουν μαντρωμένοι στις πόλεις. :-/

Εκει μονο στα χαρτια εχει λοκνταουν, αντε και καπου στο κεντρο της Μόσχας.
Τα υπόλοιπα ειναι ανοιχτα, τον καγκεμπιτη τον εχουν γραμμενο ολοι :yesyes: αναρχια παντου :enamorado:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Νοέμ 2021, 16:54

ВладимирВладимирович έγραψε:
Adminović έγραψε:

Εκει μονο στα χαρτια εχει λοκνταουν, αντε και καπου στο κεντρο της Μόσχας.
Τα υπόλοιπα ειναι ανοιχτα, τον καγκεμπιτη τον εχουν γραμμενο ολοι :yesyes: αναρχια παντου :enamorado:

Οι Ρώσοι αντέχουν στον Κορονοιό, εδώ επιβίωσαν με τον κομμουνισμό... δεν τους φοβάμαι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 17:01

nemo έγραψε:μα αν ειναι οι εμβολισασμενοι να πιανουν τις μεθ ποιος ο λογος ρε βλαμμενα -οχι για σενα
που μουγκριζετε σαν τα βαλια ;

Μα δεν διαβασες τι σου λεω? Αν πιαστουν οι κλινες απο ανεμβολιαστους, οι οποιοι ευκολα θα μπορουσαν να αποφυγουν την διασωληνωση αν εμβολιαζονταν, τοτε δε θα μεινει χωρος για ασθενεις που υποφερουν απο αλλες αρρωστιες. Μεχρι και χειρουργεια ειχαν αναβληθει περσυ λογω της καταστασης. Επισης το λοκνταουν θα επηρεασει ολους, και τους εμβολιασμενους και τους ανεμβολιαστους.

ВладимирВладимирович έγραψε:Οι παχυσαρκοι καταληγουν στις ΜΕΘ και στερουν κλινες απο αλλους ασθενεις με αλλα θεματα και ετσι επιβαρυνουν ασκοπα το συστημα υγειας. Να κοπει η υγειονομική περίθαλψη σο ολοουε που εχουν το bmi >25, δεν τους αναγκάζει κανεις να τρωνε τα πιτογυρα το βράδυ και να μη γυμνάζονται καθολου.

Οι παχυσαρκοι και οι καπνιστες δεν κατακλυζουν τις ΜΕΘ ομως. Οι ΜΕΘ εχουν τιγκαρει απο τους ανεμβολιαστους. Τωρα εχουμε 430 στις ΜΕΘ και αν ειχαν εμβολιαστει περισσοτεροι θα ηταν το πολυ 100.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Νοέμ 2021, 17:36

Λαχουρένιος έγραψε:
Οι παχυσαρκοι και οι καπνιστες δεν κατακλυζουν τις ΜΕΘ ομως. Οι ΜΕΘ εχουν τιγκαρει απο τους ανεμβολιαστους. Τωρα εχουμε 430 στις ΜΕΘ και αν ειχαν εμβολιαστει περισσοτεροι θα ηταν το πολυ 100.

Δεν υπαρχει περίπτωση το φερέφωνο του κουλη να μη πει ψεματα :nono:
Αφου ειναι γνωστο οτι η παχυσαρκία τουλαχιστον τριπλασιάζει ρισκο του hospitalization σε περίπτωση νόσησης του παχύσαρκου

Having obesity may triple the risk of hospitalization due to a COVID-19 infection.

να στερηθούν λοιπον οι σουβλακοκτονοι απο το σύστημα υγειας :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 20:40

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Δεν υπαρχει περίπτωση το φερέφωνο του κουλη να μη πει ψεματα :nono:
Αφου ειναι γνωστο οτι η παχυσαρκία τουλαχιστον τριπλασιάζει ρισκο του hospitalization σε περίπτωση νόσησης του παχύσαρκου

Having obesity may triple the risk of hospitalization due to a COVID-19 infection.

να στερηθούν λοιπον οι σουβλακοκτονοι απο το σύστημα υγειας :yesyes:

Στις ΜΕΘ υπαρχουν 360 ανεμβολιαστοι. Ποσοι καπνιστες και παχουλοι υπαρχουν?
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”