Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί
-
bizeli
- Moderator

Re: Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί
Από τη μια καταλαβαίνω ότι και η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί με τα μέσα που διαθέτει (κυρίως τα οικονομικά) και καταλαβαίνω ότι και ο Μητσοτάκης, ακόμα και από θέμα γοήτρου, θέλει να παρουσιάσει ότι όλα λειτουργούν ρολόι ώστε να μην μπορεί κανείς να του προσάψει κάτι αλλά από την άλλη είναι μια κατάσταση που προσωπικά δε με κάνει να αισθάνομαι καθόλου ασφαλής για τίποτα πλέον.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

καραντινα για περιστατικα που εχουν ηδη νοσησει ναι αλλα οχι για το συνολο ...
επειτα ειναι και το αλλο μας τρομοκρατουν για να καλυψουν τις δικες τους παραληψεις
και ειναι μεγαλη η τρομοκρατια σε λιγο αν μας πουν να μας πηδανε οι σενεγαλεζοι
για να γλυτωσουμε απο τον ιο ενας μεγαλο μερος των ανδρων και γυναικωνε θα το δεχτουν
αρκει να γλυτωσουν ταχα μου
τι θα πει γονατισε η ιταλια με 6 χιλ νεκρους μια απο τις πιο ισχυρες οικονομιες της ευρωπης
και γονατισε!! και τι ειναι 6- 7 χιλ.νεκροι στο συνολο του 60-70 εκ.;
επειτα και το αλλο ποσα θυματα ειναι του κοροναιου και ποσα των αλλων παθησεων;
μεχρι στιγμης εγω πιστευω οτι ειναι πολλα που θελουν να μας τα χωσουν κατω απο τον φοβο του ιου
εχω μια θεια με αναπνευστικα 87 ετων αν πεθανει θα φταιει ο ιος;
υσ..βρε μπιζελι ετυχε με τον πατερα μου σε πολλες εφημεριες να γινεται χαμος πηγαινα στις πεντε το απογευμα
και εφευγα στις πεντε τα ξημερωματα και ο κοσμακης να κλαιει απο τους πονους
και τωρα να λενε οτι ειναι ενταξει!!! αν γινοταν τοτε ο χαμος αυτες τις ημερες ειναι κολαση για τους αρρωστους
επειτα ειναι και το αλλο μας τρομοκρατουν για να καλυψουν τις δικες τους παραληψεις
και ειναι μεγαλη η τρομοκρατια σε λιγο αν μας πουν να μας πηδανε οι σενεγαλεζοι
για να γλυτωσουμε απο τον ιο ενας μεγαλο μερος των ανδρων και γυναικωνε θα το δεχτουν
αρκει να γλυτωσουν ταχα μου
τι θα πει γονατισε η ιταλια με 6 χιλ νεκρους μια απο τις πιο ισχυρες οικονομιες της ευρωπης
και γονατισε!! και τι ειναι 6- 7 χιλ.νεκροι στο συνολο του 60-70 εκ.;
επειτα και το αλλο ποσα θυματα ειναι του κοροναιου και ποσα των αλλων παθησεων;
μεχρι στιγμης εγω πιστευω οτι ειναι πολλα που θελουν να μας τα χωσουν κατω απο τον φοβο του ιου
εχω μια θεια με αναπνευστικα 87 ετων αν πεθανει θα φταιει ο ιος;
υσ..βρε μπιζελι ετυχε με τον πατερα μου σε πολλες εφημεριες να γινεται χαμος πηγαινα στις πεντε το απογευμα
και τωρα να λενε οτι ειναι ενταξει!!! αν γινοταν τοτε ο χαμος αυτες τις ημερες ειναι κολαση για τους αρρωστους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:υσ..βρε μπιζελι ετυχε με τον πατερα μου σε πολλες εφημεριες να γινεται χαμος πηγαινα στις πεντε το απογευμα
Αυτό λέω, εδώ γινόταν ο κακός χαμός υπό φυσιολογικές συνθήκες φαντάζεστε τι έχει να γίνει τώρα;
Και δε λέω ότι θα φταίει ο Μητσοτάκης αλλά μιλάμε για ένα ήδη κατεστραμμένο δημόσιο σύστημα υγείας χρόνων, που είναι αδύνατο να αλλάξει μέσα σε λίγες μέρες.
Άντε το πολύ να έχει παραγγείλει καμιά επιπλέον μάσκα.
Αλλά επιπλέον κρεβάτια και ιατρικό προσωπικό καθώς και ο απαραίτητος εξοπλισμός στα νοσοκομεία ξεχάστε το.
Και νομίζω το πρόβλημα αυτό θα είναι μεγαλύτερο στις μεγάλες πόλεις, στις επαρχίες θα είναι πιο ανθρώπινα τα πράγματα.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Οινόπνευμα ακόμα να βρεις στα σούπερ μάρκετ, μου θέλουν και «καραντίνες» τα ζώα.
Πάλι καλά που είχα κάτι μπλε οινοπνεύματα για να ανάβω το τζάκι και τη βγάζω με αυτά.
Πάλι καλά που είχα κάτι μπλε οινοπνεύματα για να ανάβω το τζάκι και τη βγάζω με αυτά.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
bizeli
- Moderator

Adminović έγραψε:Οινόπνευμα ακόμα να βρεις στα σούπερ μάρκετ, μου θέλουν και «καραντίνες» τα ζώα.
Δεν υπάρχει τίποτα ρε πουθενά.
Και αν βρεις θα είναι περιπτώσεις αισχροκέρδειας που κανονικά όλοι αυτοί θα πρέπει να καταγράφονται και να τους το κλείνουν το μαγαζάκι με συνοπτικές.
1 .
-
nemo
- Supreme poster

Για να μην δημιουργω λαθος εντυπωσεις αν πραγματι η κατασταση με τον ιο ειναι πραγματικοτητα
τοτε και τα μετρα που λαμβανουν ειναι λιγα ..εμεις δεν μπορουμε να εχουμε τις πληροφοριες
που πρεπει να εχουν οι ειδικοι που αυτη ακριβως ειναι η δουλεια τους και πληρωνονται για αυτο
αν λοιπον η κατασταση ειναι τοσο δραματικη που μας περιγραφουν τοτε τα μετρα ειναι λιγα
και δεν θα αλλαξουν την τροπη της επιδημιας
πρεπει να αυξηθουν τα τεστ και να δοθει μεριμνα για τις παραγωγικές μοναδες της χωρας
ακομη και με στρατιωτικα μετρα αλλως ολα αυτα τα μετρα θα ειναι ασκοπα και επιδεινωνουν χειροτερα
τοτε και τα μετρα που λαμβανουν ειναι λιγα ..εμεις δεν μπορουμε να εχουμε τις πληροφοριες
που πρεπει να εχουν οι ειδικοι που αυτη ακριβως ειναι η δουλεια τους και πληρωνονται για αυτο
αν λοιπον η κατασταση ειναι τοσο δραματικη που μας περιγραφουν τοτε τα μετρα ειναι λιγα
και δεν θα αλλαξουν την τροπη της επιδημιας
πρεπει να αυξηθουν τα τεστ και να δοθει μεριμνα για τις παραγωγικές μοναδες της χωρας
ακομη και με στρατιωτικα μετρα αλλως ολα αυτα τα μετρα θα ειναι ασκοπα και επιδεινωνουν χειροτερα
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Στην Ισπανία άρχισαν να αποσωληνώνουν κόσμο πάνω από τα 65.
Πάρτε νούμερο για εξομολόγηση και αφήστε τις ιδεοληπτικές αθεΐες. Τουλάχιστον να σώσουμε τις ψυχές μας.
Πάρτε νούμερο για εξομολόγηση και αφήστε τις ιδεοληπτικές αθεΐες. Τουλάχιστον να σώσουμε τις ψυχές μας.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Στην Ισπανία άρχισαν να αποσωληνώνουν κόσμο πάνω από τα 65.
Εγώ ξέρετε τι κατάλαβα; Ότι η ασθένεια αυτή δεν είναι μόνο των γέρων.
Βλέπω ότι χτυπάει και πολύ νεότερους ανθρώπους οπότε γάμησέ τα.
Όποιος έχει γερό ανοσοποιητικό ίσως και να τη γλιτώσει.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

bizeli έγραψε:Παιδιά σκατά, είμαστε στο έλεος αν πάθουμε κάτι, το οτιδήποτε.
Στην τηλεόραση λένε πρέπει όλοι να έχουμε επικοινωνία με κάποιον γιατρό έστω και τηλεφωνική και κατά προτίμηση κάποιον που μας ξέρει.
Ποιος σκατά έχει τον δικό του προσωπικό γιατρό στην Ελλάδα;
Και ποιος γιατρός θα σηκώνει το τηλέφωνο κάθε φορά;
Λέει ακόμα και στον ΕΟΔΥ να παίρνουμε τηλ.
Μέχρι να σηκώσει ο ΕΟΔΥ το τηλ φέξε μου και γλίστρησα.
Θα πεθάνουμε όλοι μέσα στο σπίτι μας.
#menoume_spiti_kai_@@@@
Σπίτι μένεις ακριβώς για να μην χρειαστείς να πάρεις τηλέφωνο ούτε σε γιατρό ούτε στο ΕΟΔΥ.
bizeli έγραψε:Από τη μια καταλαβαίνω ότι και η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί με τα μέσα που διαθέτει (κυρίως τα οικονομικά) και καταλαβαίνω ότι και ο Μητσοτάκης, ακόμα και από θέμα γοήτρου, θέλει να παρουσιάσει ότι όλα λειτουργούν ρολόι ώστε να μην μπορεί κανείς να του προσάψει κάτι αλλά από την άλλη είναι μια κατάσταση που προσωπικά δε με κάνει να αισθάνομαι καθόλου ασφαλής για τίποτα πλέον.
Κάτσε σπίτι.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Adminović έγραψε:Οινόπνευμα ακόμα να βρεις στα σούπερ μάρκετ, μου θέλουν και «καραντίνες» τα ζώα.
αυτο λεμε με τα γιδια απο το πρωι βλεπω δεκα και δεκαπεντε ατομα να φορτωνονται ολοι μαζι τα ψωνια
και υστερα να πανε για καραντινα και αυριο ξανα τα ιδια
και μετα να σου κανουν οτι φοβουνται να πλησιασουν ενα ατομο σε αποσταση δυο μετρων
και να τρομοκρατουν τους γυρω τους
0 .