Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 28 Μάιος 2020, 15:45

Αγις έγραψε:Αιχμαλωτους σας εχει χρονια ο αριστος - να τρεχετε συνεχως πισω απο καθε τρελλιαρικη αναρτηση του να την καταρριψετετε κ να ριχνει κ αλλο καρβουνο στη λοκομοτιβα της ''μηχανης'' που εχει στησει .να σας παρασυρει να τρεχετε πιο πολυ .

Όπως ειχε γραφτει,μεγαλο μερος του φορουμικου ΑΕΠ.
Π.χ στα τελευταία νηματα, όπως αυτο με τα εμβολια έφτασε τις 100 σελιδες σε δεκα-δεκαπεντε μέρες. Ζητημα να διαβασα δεκα απο αυτές.
Ουσιαστικα τα νηματα του συγκεντωνουνπολλα σχολια, διαμάχες κλπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2020, 15:55

Να θυμησω μερικα ιστορικα τρομπονια στο πεσμενο επι καραντινας.

α) Λεγαν καποιοι νεοδημοκρατες υπερκαραντινικοι οτι αυτα με τα τσιπακια τα λενε οι ψεκασμενοι. Κανει λοιπον τη δηλωση ο Μπογδανος και τους παιρνω αμπαριζα. :laugh1: Το ιδιο πριν κανα μηνα οταν εκανε τη δηλωση ο Βενιζελος. :D

β) Λεγαν με πρωτο το Γιαννοπουλο οτι το επιλεκτικο lockdown που υποστηριζα εγω ειναι στη φαντασια μου και πως μονο το συλλογικο lockdown φερνει αποτελεσμα. Και ακριβως μια μερα μετα που ανοιξε ο Γιαννοπουλος το σχετικο νημα πετυχαινω εγω δηλωση του Κουλη πως το επομενο lockdown δεν θα ειναι γενικευμενο και γινεται Ο χαμος. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

γ) Η δημοσκοπηση που εγινε και βγηκαμε οι Ελευθεροι στο 64% ενω οι Ασφαλεις κολλησαν στο 36%. :laugh1:

δ) Το νημα που ηθελαν να μου κατεβασουν για το Der Spiegel και το τηλεφωνημα Κινας-ΠΟΥ, οτι δηθεν ειναι fake news. Κι αφου με σκυλοβρισαν και μου ειπαν μεχρι πως δεν κανω για δημοσιογραφος, μετα φαγανε τρεις πηγες στη μαπα, ενω τους εδειξα οτι σε μια πηγη που ειχαν ανεβασει οι ιδιοι περιλαμβανε απαντηση του ΠΟΥ ακριβως στην κατηγορια που λεγανε οτι δεν διατυπωθηκε ποτε. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

ε) Σε ολα τα Γκειτς νηματα νομιζαν οτι θα μου τη βγουν ευκολα και οχι μονο τους κολλησα στον τοιχο αλλα βρεθηκαν πολλοι χρηστες που με υπερασπιστηκαν. Καποιοι δεν με υπερασπιστηκαν απλα αλλα συχνα ανεβαζαν κειμενα και αρθρα που συμφωνουσαν με τις αποψεις μου. Σε αυτους χρωσταω πολλα. Ενδεικτικα αναφερω: Paolo, Ιllidan, nostromos, rebel. Ιδιαιτερη μνεια να κανω και στην περιπτωση του Αρχελαου που καθισε και εψαξε αναλυτικα καποια σημεια στα αρθρα μου και ειπε τις αποψεις του ειτε συμφωνουσαν αυτες μαζι μου, ειτε οχι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2020, 15:59

Συμφωνική ορχήστρα το κάνατε εδώ μέσα με τα τόσα τρομπόνια.. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 28 Μάιος 2020, 15:59

Αρχέλαος έγραψε:
Αγις έγραψε:Αιχμαλωτους σας εχει χρονια ο αριστος - να τρεχετε συνεχως πισω απο καθε τρελλιαρικη αναρτηση του να την καταρριψετετε κ να ριχνει κ αλλο καρβουνο στη λοκομοτιβα της ''μηχανης'' που εχει στησει .να σας παρασυρει να τρεχετε πιο πολυ .

Όπως ειχε γραφτει,μεγαλο μερος του φορουμικου ΑΕΠ.
Π.χ στα τελευταία νηματα, όπως αυτο με τα εμβολια έφτασε τις 100 σελιδες σε δεκα-δεκαπεντε μέρες. Ζητημα να διαβασα δεκα απο αυτές.
Ουσιαστικα τα νηματα του συγκεντωνουνπολλα σχολια, διαμάχες κλπ.

ε ναι
αραχτοι στην βαρεμαρα και την ανια σαν δικτυοσκυλα - αρκει να περασει επιτηδες με το μηχανακι του για να πυροδοτηθει το ενστικτο καταδιωξης της αγελης - πηγαινει πιο περα ριχνει κανα δυο γκαζιες να αναψουν τα αιματα - με την γλωσσα εξω κ γαβγισματα - συνεχες τρεχαλητο συνεχιζεται το σοου με οσους τον κυνηγανε :D οταν το φτασουν δεν ξερουν τι να κανουν :laugh1:
μεχρι την επομενη φορα που περναει και μαρσαρει κανει σουζες κ κωλιες και ο κυκλος συνεχιζεται ....
1 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2020, 16:01

Adminović έγραψε:Συμφωνική ορχήστρα το κάνατε εδώ μέσα με τα τόσα τρομπόνια.. :fico:

Ε δεν πειραζει, αφου νεκρολογουμε το ακατανομαστο. :D

Κι αφου μερικους τους τρωει ο κωλος τους να τα ακουσουν. :laugh1:

Δεν θα ξεχασω επισης τα μουτρα που εκανε ο Εξαρχιδης οταν του εδειξα κειμενο του Ντε Νιρο κατα των εμβολιων. :D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Μάιος 2020, 16:02

Μοιράζει ΠΟΝΟ ο Αρίστος σήμερα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2020, 16:06

vallon έγραψε:Μοιράζει ΠΟΝΟ ο Αρίστος σήμερα

Τρομπονοιός. :D

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2020, 16:07

Και να μην ξεχασουμε τα ονοματα των Δημοκρατων που θελαν να κατεβουν τα κειμενα μου στα δυο φορα.

α) Στο ελευθερο ο Διαδοχος με το Λαχουρενιο.

β) Στο ακατανομαστο ο Ταλαιπωρος κι εκεινος ο γερος ναυτικος που ολο ειναι φουρκισμενος. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2020, 16:08

vallon έγραψε:Μοιράζει ΠΟΝΟ ο Αρίστος σήμερα

Πόνος στα σερβοκροάτικα σημαίνει υπερηφάνεια. :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2020, 16:11

Λοιπον τερμα η νεκρολογια για το ακατανομαστο.

Κοιταξτε να ανοιξετε κανα νημα αμα θελετε να ερθουν γκομενες.

Και αρχιστε να ειδοποιατε (το λεω λαικα) οσους ξερετε οτι το ραντεβου ειναι στο ελευθερο.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”