Πολιτικός σεισμός Part 2

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πολιτικός σεισμός Part 2

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2018, 22:17

nik_killthemall έγραψε:οκ το παραδεχομαι, χαθηκε πολύ υλικό πέρυσι για προσάναμμα, θα αναπληρώσω όμως φέτος σε κωλόχαρτο.

Πηξε, εγω γραφω στο κορυφαιο πολιτικο περιοδικο της χωρας που τα 3/4 των συνεργατων του ειναι καθηγητες πανεπιστημιου, βουλευτες και κορυφαιοι δημοσιογραφοι. Επισης στο tribune που γραφει ο Μιχαλος, ο Καρτερος, ο Ανδρονοπουλος (που ηταν ο λογογραφος του Παπανδρεου) και ο Μυτιληναιος που εχει καριερα στις μεγαλυτερες εφημεριδες της χωρας. Προσφατα ξεκινησα και στην ιστοσελιδα του Σταυρου Λυγερου αν τον ξερεις τον τυπο. Και θα πηγαινω συνεχως καλυτερα. Πλεον τα αρθρα μου αμεσως αναδημοσιευονται και απο αλλους ιστοτοπους. Μονο ενα αυτο το μηνα εκανε 6 αναδημοσιευσεις.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 04 Νοέμ 2018, 22:20

'71 έγραψε:
nrg έγραψε:
Πράγματι.
Καμμένο ψήφισα και θα τον ξαναψηφίσω.

Είσαι οργανωμένος ανελίτης;Λες να τα καταφέρει να μπει στη βουλή;Σε περίπτωση απωλειών,πόσο τις υπολογίζεις;

Όχι δεν είμαι οργανωμένος, αν και το σκέφτηκα σοβαρά. Δεν ξέρω...
Θεωρώ ότι στις εκλογές, ο κόσμος θα αποφασίσει αν θέλει να τον κυβερνούσουν και πάλι αυτοί που τον χρεοκόπησαν, αλλά του έλεγαν ότι αυτός φταίει που είναι τεμπέλης και λαμόγιο. Αυτοί που τον έσωζαν αυξάνοντας την ανεργία.
Νομίζω ότι το 2015 ήταν ένα μεγάλο μάθημα και το μόνο βέβαιο συμπέρασμα είναι ότι το πρόβλημα του κόσμου δεν ήταν τα μνημόνια.
Άρα η πρωτιά είναι βέβαιη για ΣΥΡΙΖΑ (όσο και αν ακούγεται αλαζονικό) και ο Καμμένος θα μπει και πάλι στην Βουλή.
Βέβαια όλα αυτά, είναι μία απλή εκτίμηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Νοέμ 2018, 22:22

Αρίστος έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:οκ το παραδεχομαι, χαθηκε πολύ υλικό πέρυσι για προσάναμμα, θα αναπληρώσω όμως φέτος σε κωλόχαρτο.

Πηξε, εγω γραφω στο κορυφαιο πολιτικο περιοδικο της χωρας που τα 3/4 των συνεργατων του ειναι καθηγητες πανεπιστημιου :laugh1:, βουλευτες :laugh1: και κορυφαιοι δημοσιογραφοι :laugh1:. Επισης στο tribune :laugh1: που γραφει ο Μιχαλος :laugh1:, ο Καρτερος :laugh1:, ο Ανδρονοπουλος (που ηταν ο λογογραφος του Παπανδρεου :laugh1:) και ο Μυτιληναιος που εχει καριερα στις μεγαλυτερες εφημεριδες της χωρας. Προσφατα ξεκινησα και στην ιστοσελιδα του Σταυρου Λυγερου αν τον ξερεις τον τυπο.

.

οχι μη :laugh1: οχι αλλο σταμάτα αδίστακτε τύπε θα με ξεκοιλιασεις :laugh1: κι εγω γραφω στο μεταλ χαμερ ωχουχουχου :laugh1:
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2018, 22:29

Στο τευχος το χθεσινο των ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ που εχω 4σελιδο αρθρο συμμετεχουν με κειμενα:

α) Μενελαος Γκιβαλος, καθηγητης Πολιτικης Επιστημης στο Πανεπιστημιο Αθηνων
β) ΠΑναγιωτης Σγουριδης, πρωην υπουργος και αντιπροεδρος της Βουλης
γ) Γιωργος Σουρλας, πρωην υπουργος και αντιπροεδρος της Βουλης
δ) Κωνσταντινος Γριβας, καθηγητης Γεωπολιτικης
ε) Ιωαννης Ιακωβιδης, συνεργατης του Παντειου και συγγραφεας

Και βαριεμαι να κατσω να γραψω ποσοι κορυφαιοι δημοσιογραφοι.

Οποτε γελα οσο θες, σε προοριζω να μου γυαλιζεις τα παπουτσια και χαρη σου κανω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Νοέμ 2018, 22:33

Μου αρεσει που εβαλες γελακι και στο Μιχαλο που τον ψηφιζουν 800.000 επιχειρηματιες λες και τον ηξερες στο χωριο σου.

Η στον Καρτερο που ειναι ο κορυφαιος συμβουλος του Τσιπρα λες και υπαρχει περιπτωση να σε αφησουν ποτε να μπεις μεσα στο Μαξιμου.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Νοέμ 2018, 22:41

ρε εδώ έχουμε πρωθυπουργο τον τσιπρα που τον ειχα πετύχει κανα 2 φορες στο εμπ τοτε (96 ή 97) κι ειχα κλασει στα γελια απτο γραφικομετρο που ειχε χτυπησει ταβανι, και δεν θα γραφεις εσυ παραμυθια και μυθους σε εντυπα για ελ ?

Εδώ "ολάκερος" χατζηνικολάου δεχόταν με χαρά και λόγια αποδοχή με κύρος, απάντηση από τον τσίπρα "δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεκτεί" στην ερώτηση : "κι αν η μερκελ δεν δεχτει το προγραμμά σας ? ", και ήταν όλα καλά και σοβαρα ! Οπότε σε σένα θα κολλήσουμε ... ? για να φτάσεις εσύ ο παραμυθαρίστος που όλοι ξέρουμε, να γραφεις σε εντυπα, φαντασου τι εχει προηγηθεί ... δεινόσαυροι γελοιότητας ... στο σκίουρο θα κολλήσουμε ?
1 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Νοέμ 2018, 22:52

Αρίστο μην παιδιαρίζεις. Ακριβώς γιατί πλέον έχεις αρχίσει να γράφεις σε μέσα, να προσέχεις τι και κυρίως πως το γράφεις, γιατί έτσι και σε πάρουν γραμμή ότι μαλλιοτραβιέσαι στα φόρα έτσι, θα σε στήσουν στον τοίχο και θα σε σκίσουν.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Νοέμ 2018, 22:53

Εσύ Νικ, σε ποια χώρα ζεις; O μέσος ΕΛ δημοσιογράφος σου φαντάζει καλύτερος/σοβαρότερος απ τον Αρίστο; :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Νοέμ 2018, 23:01

Διάδοχος έγραψε:Εσύ Νικ, σε ποια χώρα ζεις; O μέσος ΕΛ δημοσιογράφος σου φαντάζει καλύτερος/σοβαρότερος απ τον Αρίστο; :D

οχι βεβαια ! Νομίζω πως ήταν σαφές αυτό, ακριβώς από το παράδειγμα που έφερα με τον χατζηνικολακη ! Σε αυτούς ακριβώς αναφερόταν κι ο Λιαντίνης όταν έλεγε πως ο λαός πλέον πέταξε το βιβλίο και για δάσκαλο να μορφώνεται εχει το τελεβίζιο, τον "δημοσιογραφο" του τελεβιζιο ...

Οπως κι ο λαός, έτσι κι οι πολιτικοι του, έτσι κι οι δημοσιογραφοι του ...
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Νοέμ 2018, 23:09

Αριστο θυμησε μου σε ποια σελιδα σε σχολιασα κατω απο το αρθο σου ,εξαφανιστηκε το σχολιο και απο τοτε κλειδωσε ο σχολιασμος των αρθρων σου;
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”