Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Αύγ 2018, 21:55

Πάλι αχυράνθρωποι
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 07 Αύγ 2018, 22:12

nemo έγραψε:
sharp έγραψε:ο Διαδοχος ειρωνεύεται

για τον τζιμερο σαφως για την οργανωση του κρατους οχι
εχει καποιες εμμονες αλλα δεν ειναι και ηλιθιος

καταλαβαινω τον διαδοχο απο 10000000 μετρα αποσταση :laugh1:

Δεν είπα ότι είναι ηλίθιος, αλλά ότι έγραψε παραπάνω ειρωνικά (κυρίως αυτό για την οργάνωση). Οπότε μην είσαι σίγουρος ότι τον καταλαβαίνεις.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 07 Αύγ 2018, 22:15

nik_killthemall έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:
Οι κουμμουνισταί του σύριζα αποδιοργάνωσαν το κράτος, οι αλήθειες να λέγονται.

Τώρα, έναν πετυχημένο άνθρωπο σαν τον Τζήμερο χρειαζόμαστε για να το αναδιοργανώσει και να πετάει.

Ξυπνήσαμε, πλέον βλέπουμε τα πράγματα καθαρά :glasses12:

Ο σύριζα ισχυρίστηκε πως θα κάνει το κράτος να δουλέψει αλλά προφανώς τέτοια ψεματακια είμαστε διατεθιμένοι να τα ανεχτούμε... ε δε τρεχει και τπτ.

Μανηδες από τη στιγμή που εσείς πιστέψατε στον πετυχημένο αλέξη τότε όχι ο πετυχημενος τζήμερος αλλά και κάποιος που θα πιστέψει στον πετυχημένο αρτέμη μπορεί χαλαρά να σας πάρει στο δούλεμα αφού για εσάς αυτό είναι και το ζητούμενο.

Ρε μπαγλαμάδες αν είχα ψηφίσει εγώ τόσο μεγάλο ψεύτη τον μεγαλύτερο ψεύτη και πλεον εγκληματία απόλους τους προηγούμενους θα είχα αυτοκτονήσει απτη ντροπή μου ή τουλάχιστον θα είχα αποποιηθεί τα πολιτικά μου δικαιώματα και θα κλεινόμουν σπίτι να πλέκω αλλά εσείς βρίσκετε το θάρρος και την λέτε σε μενα που ψηφίζω τζήμερο... ωραίοι... απο μια άποψη σας ζηλεύω ό,τι χοντρομαλακία κι αν κάνετε στη ζωή σας θα βρείτε το σθένος και θα την παλέψετε και θα βγείτε από πάνω αντι να κρυφτείτε...

Άκουσε να δείς...

Κανόνας πρώτος και απαράβατος: για τους Έλληνες πάντα οι άλλοι φταίνε (ισχύει ανεξαρτήτως κόμματος).
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Αύγ 2018, 22:18

εγω δεν εγραψα οτι εσυ λες κατι τετοιο αλλα γμτ μου εχω δικιο για το τι λεει και το τι εννοει
αν ειχα αδικο θα το ελεγε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Αύγ 2018, 23:03

nik_killthemall έγραψε:Ρε μπαγλαμάδες αν είχα ψηφίσει εγώ τόσο μεγάλο ψεύτη τον μεγαλύτερο ψεύτη και πλεον εγκληματία απόλους τους προηγούμενους

Έλεος Νικολή :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Αύγ 2018, 23:11

Αντίλογος κάτι περισσότερο από "έλεος" ή "αν είναι δυναμόν" κλπ υπάρχει?

Η μόνη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε κούλη και αλέξη είναι υπερ του κούλη και αυτή είναι πως ο κούλης δεν λέει κι ούτε περιμένεις να φέρει τη δικτατορία του προλεταριάτου. Απτην άλλη ο σύριζα ξεπέρασε ακομα και τα εγκλήματα καραμανλη...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 07 Αύγ 2018, 23:23

nik_killthemall έγραψε: (...) αν είχα ψηφίσει εγώ τόσο μεγάλο ψεύτη τον μεγαλύτερο ψεύτη και πλεον εγκληματία απόλους τους προηγούμενους (...)

Εκεί είναι που την πατάς Νικ. Θεωρείς τους προηγούμενους μικρότερους ψεύτες και απατεώνες από τους συγκεκριμένους.
Και μιλάμε για εκείνους που έφτιαξαν τεράστιους κομματικούς μηχανισμούς προσλήψεων και ρουσφετιού από το ...νηπιαγωγείο, ακόμα. Μιλάμε για 35 χρόνια κατασπατάλησης, μίζας και ψέματος.
Αλλά φαίνεται ότι εσένα σου άστραψαν τα τελευταία 3 χρόνια...

Από την άλλη, θεωρώ την άποψή σου ως απλό αντανακλαστικό μνήμης. Οι άνθρωποι, εντυπώνουμε τις μνήμες μας σε ένταση ανάλογη του χρόνου. Τα τελευταία είναι πιο έντονα. Πιο συναισθηματικά. Τα προηγούμενα γκριζάρουν με το χρόνο.

Ορίστε το παράδειγμα που έχουμε ξεχάσει, δήθεν εντυπωσιασμένοι από τις "τούμπες" του Τσίπρα.

Ορίστε και το PSI των Σαμαροβενιζέλων με το οποίο οι συνταξιούχοι δέχονται απανωτές μειώσεις στις συντάξεις τους:
https://analyst.gr/2017/01/18/to-egklima-tou-psi/
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Αύγ 2018, 23:31

Καμία σχέση μαν. Το γεγονός πως όταν κάποιος κατακρίνει την σημερινή κυβέρνηση τον ταυτίζετε με υποστηρικτή των προηγούμενων αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο της δικιάς σας κομματοσκυλίασης.

Όσο για τα ψέματα ποιος είπε μεγαλύτερο ψέμα από το κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο κι ένα άρθρο, κατάργηση του ένφια, επαναφορά βασικού μισθού γκοου μπακ μερκελ δοσίλογοι νενεκοι στα 4 ?

Όσον αφορά για τους νεκρούς ποια κυβέρνηση πέτυχε περισσότερους νεκρούς από πυρκαγιές ή πλημμύρες?
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Αύγ 2018, 23:34

nik_killthemall έγραψε:Αντίλογος κάτι περισσότερο από "έλεος" ή "αν είναι δυναμόν" κλπ υπάρχει;

Για να κάνω εγώ αντίλογο θα ήθελα μια (λίγο πολύ) σοβαρή θέση την οποία δεν βλέπω Νίκο...
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Αύγ 2018, 23:37

... περι σοβαρότητας βάκχε κολοκυθόπιτα... το ίδιο μπορώ να πω κι εγώ για απέναντι μαν.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”