Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Νοέμ 2021, 09:51

ακουω για αφρικανικη μεταλλαξη οπου κανενα εμβολιο δεν ειναι ικανο να την σταματησει
-δυο εκδοχες η μια των ψεκ που λενε οτι θελουν να εμβολιασουν ολους και αρα θα πρεπει
να δυναμωσουν τον ιο για να πεθαινει και να εμβολιαζενται ολοι δλδ τεχνικος ιος
ή πραγματι να ειναι ο κοβιτ φυσικος ιος και εφτασε ο χρονος να πληρωσει η ανθρωποτητα
το τιμημα

αν αυτη η καινουργια μεταλλαξη φθασει στην ευρωπη τοτε τα πραγματα θα γινουν πολυ σκουρα
καθως θα ζησουμε μερες της αποκαλυψης
ουτως ή αλλως αυτο που θελω να πω ειναι ο συσχετισμος ψεκ και πραγματικοτητας
τον συγχρονισμο να τον δειτε και στα υπολοιπα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 26 Νοέμ 2021, 10:55

Μα πρέπει καπως να δικαιολογήσουν γιατι το σουπερ-πουπερ μπολι δεν δουλεύει, να και βγαζουν απο τον κωλο κατι γμ τις μεταλλάξεις :yesyes:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Νοέμ 2021, 11:10

ВладимирВладимирович έγραψε:Μα πρέπει καπως να δικαιολογήσουν γιατι το σουπερ-πουπερ μπολι δεν δουλεύει, να και βγαζουν απο τον κωλο κατι γμ τις μεταλλάξεις :yesyes:

σωστο και αυτο ..αλλα αν ακουσουμε τους ψεκ που λενε για την μειωση του πληθυσμου
απο πολλα χρονια πριν και την προσεχως απαγορευση του χρηματος και και και κλπ κλπ κλπ

βγαινει το συμπερασμα οτι οι ψεκ εχουν δικιο σε πολλα -οπως λεγανε απο παλια και για την πτωχευση της ελλαδος τα μνημονια και τα ανοιχτα συνορα που βαθαινουν την οικονομικη
κριση με την αυξηση της ανεργίας ΄και την νοσοκομοιακη περίθαλψη
ολοι αυτοι εχουν δωρεαν προσβαση στην υγεια και καταπονουν το ηδη σαπιο συστημα
και υστερα λες για τους βλακες που θελουν μια πολυφυλετική κοινωνια
χωρις να υπολογιζουν και τα κοστη και τις επιπτωσεις στον πληθυσμο αλλα και ακομη
και απο την πανδημια

αλλα υπαρχει μια γενικη ανησυχια οτι αν πραγματι το θελησουν οι ελιτ θα παρακαλαμε
ολοι να εμβολιαστουμε ...χωρις το θανατικο να σταματαει πουθενα
0 .

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 26 Νοέμ 2021, 12:56

Λαχουρένιος έγραψε:Η Ελλαδα ακολουθει τον μπουσουλα των αλλων δυτικων χωρων στους εμβολιασμους και τα περιοριστικα μετρα. Δεν ανακαλυψε ο Τσιοδρας ουτε τα εμβολια ουτε τα λοκνταουν. Οποτε δεν πιστευω την κυβερνηση του Κουλη αλλα την διεθνη επιστημονικη κοινοτητα. Αν τα καναμε μονο εμεις αυτα τοτε θα ημουν και εγω καχυποπτος.

Αυτή η διεθνης επιστημονική κοινότητα, είναι που βάζει τον Ανέμελο να κάνει ό,τι κάνει.
Για δες εδώ τί λέει ο αντιπρόεδρος της Κομισιον Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ομολογία του Μαργαρίτη Σχοινά: «Εγκρίναμε θεραπείες αλλά δεν τις αγοράζουμε, θέλουμε να προωθήσουμε τα εμβόλια»

Δηλαδή υπάρχουν θεραπείες, αλλά εμείς θέλουμε να σπρώξουμε τα εμβόλια ;
Ελα ρε.
Η επιστημονική κοινότητα τί λέει ;

https://www.newsbreak.gr/politiki/27341 ... herapeies/
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Νοέμ 2021, 13:04

Παυλος Γ. έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Η Ελλαδα ακολουθει τον μπουσουλα των αλλων δυτικων χωρων στους εμβολιασμους και τα περιοριστικα μετρα. Δεν ανακαλυψε ο Τσιοδρας ουτε τα εμβολια ουτε τα λοκνταουν. Οποτε δεν πιστευω την κυβερνηση του Κουλη αλλα την διεθνη επιστημονικη κοινοτητα. Αν τα καναμε μονο εμεις αυτα τοτε θα ημουν και εγω καχυποπτος.

Αυτή η διεθνης επιστημονική κοινότητα, είναι που βάζει τον Ανέμελο να κάνει ό,τι κάνει.
Για δες εδώ τί λέει ο αντιπρόεδρος της Κομισιον Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ομολογία του Μαργαρίτη Σχοινά: «Εγκρίναμε θεραπείες αλλά δεν τις αγοράζουμε, θέλουμε να προωθήσουμε τα εμβόλια»

Δηλαδή υπάρχουν θεραπείες, αλλά εμείς θέλουμε να σπρώξουμε τα εμβόλια ;
Ελα ρε.
Η επιστημονική κοινότητα τί λέει ;

https://www.newsbreak.gr/politiki/27341 ... herapeies/

Aυτο ειναι ''ειδηση'' της Δημοκρατιας οποτε επιφυλασσομαι για το κατα ποσο ειναι αληθης η δηλωση γιατι δεν εχει αναπαραχθει πουθενα αλλου. Απο κει και περα, δεν υπαρχουν ακομα θεραπειες για τον κορονοιο περα απο τα μονοκλωνικα που υπαρχουν σε ελαχιστες ποσοτητες και η Ελλαδα μπορεσε να παρει μονο 2.000 δοσεις. Δεν ειναι οτι υπαρχουν αλλα στις κρυβουν.

Τα φαρμακα ειναι λιγοτερο δοκιμασμενα απο τα εμβολια και βγαινουν απο τις ιδιες εταιριες με τα εμβολια. Αν εχεις προβλημα με τα εμβολια μια φορα, πρεπει να εχεις προβλημα και με τα φαρμακα δεκα φορες. Ο,τι επιχειρημα υπαρχει απο τους αντιεμβολιαστες σχετικα με την big pharma και τις παρενεργειες ισχυει στο πολλαπλασιο για τα φαρμακα.

Μακαρι να ακουγε την επιστημονικη κοινοτητα ο ανεμελος γιατι θα ειχε παρει μετρα περιορισμου του Κοβιντ πολυ πιο νωρις και οχι οταν πια φτασαμε τις 500 ΜΕΘ. Αλλα μαζι με τους επιστημονες ακουει και τους ψηφοφορους που δε θελουν λοκνταουν και υποχρεωτικοτητες :pardon:

EDIT: Τελικα παιζει και σε αλλα μεσα αρα παιρνω πισω την πρωτη προταση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Νοέμ 2021, 19:39

Ρε μαλάκες, ακόμη το ψωλοβαράτε;

Tα πράγματα είναι απλά, όπως το 5.000 π.Χ. εμφανίστηκε η γρίπη και έκτοτε την κουβαλάει η ανθρωπότητα εις το διηνεκές, έτσι το 2019 εμφανίστηκε ο κορονοϊός, μια ασθένεια παρόμοια με τη γρίπη, αλλά πολλαπλώς πιο μεταδοτική και θανατηφόρα, σε βαθμό όπου αν αφήνεται ανεξέλεγκτη χωρίς μέτρα (φαρμακευτικά αλλά και μη) μπλοκάρει την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας και οικονομίας.

Τον ιό αυτό θα τον κουβαλάει η ανθρωπότητα εις το διηνεκές, και έτσι όπως και με την γρίπη, δεν θα υπάρχει κάποιο σαφές φάρμακο ή εμβόλιο one-off.

Η ανθρωπότητα θα συνεχίσει, φυσικά, με ετήσιους εμβολιασμούς και περιοδικό περιορισμό των κοινωνικών επαφών.

Ο κόσμος όπως τον ξέρατε αλλάζει, όπως άλλαξε στο παρελθόν τόσες φορές, για διάφορους λόγους.

Αφήστε τις αυτιστικές αρνήσεις και πάμε παρακάτω, δεν είναι θέμα βούλησης ή γνώμης.

Θα προσαρμοστείτε, αργά ή γρήγορα, θέλοντας και μη, γιατί έτσι επιβάλλει η φύση.

Κάποιες οικονομικές δραστηριότητες του παρελθόντος εξαφανίζονται ή αναπροσαρμόζονται στα δεδομένα, άλλες νέες εμφανίζονται.

Πάντα έτσι ήταν και θα είναι.

Μην είστε ντράμα κουήνς.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Νοέμ 2021, 20:25

Η θεραπεια για τον καρκινο του τραχηλου της μητρας εινα αφαιρεση μητρας και ακτινοθεραπεια η χημειοθεραπεια.
Οποτε συμφωνα με τον Παυλος Γ . πρεπει τα εθνικα συστηματα υγειας να μην πρωθουντα εμβολια για τονκαρκινο του τραχηλου της μητρας

Ρε τι ψεκας ειναι αυτος
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Νοέμ 2021, 09:18

Κραυγή αγωνίας από τον διάσημο Βέλγο ιολόγο Geert Vanden Bossche DVM, PhD για τους μαζικούς εμβολιασμούς και ιδιαίτερα των παιδιών.

Σε συνέντευξή του ο Bossche «κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου» για τους εμβολιασμούς των παιδιών, λέγοντας ότι αυτοί θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα, για να συμπληρώσει «εάν κάνω λάθος τότε να με βάλετε στη φυλακή»

Μιλώντας στο HighWire και σε ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο από τους μαζικούς εμβολιασμούς που προβλέπει ο Βέλγος ιολόγος ο ίδιος απάντησε λέγοντας:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένους αριθμούς αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι το μέγεθος των επιπτώσεων θα είναι κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο.

Αυτό που επαναλαμβάνω και αυτό είναι η λογική της επιστήμης και τίποτα άλλο, αυτό που θα παρατηρήσουμε εάν συνεχίσουμε το πρόγραμμα των μαζικών εμβολιασμών συνεχίσουμε τις ενισχυτικές δόσεις και δεν κάνουμε κάτι για την πίεση των μολύνσεων, ανοσιοποιήσουμε όλα τα παιδιά, εννοώ αν αυτό δεν οδηγήσει σε μια καταστροφή τότε μπορείτε να με βάλετε στη φυλακή» είπε χωρίς να μπορεί να κρύψει την αγωνία του ο Bossche για να συνεχίσει:

«Είμαι πολύ σοβαρός απέναντι σε αυτό. Υπάρχει έστω και ένας ειδικός ο οποίος θα τολμήσει να πει αυτό; “Εάν είμαι λάθος με το πρόγραμμα του εμβολιασμού των παιδιών να με βάλετε στη φυλακή;”. Δεν υπάρχει κανείς.

Το λέω όμως εγώ γιατί είμαι πεπεισμένος. Έχω κάνει την έρευνά μου, έχω ελέγξει όλες τις παραμέτρους από όλες τις πλευρές.

Είναι σαν να συγκεντρώνει κομμάτια από ένα παζλ ενός πολύ πολύπλοκου παζλ το οποίο μπορεί να ταιριάξει με ένα και μοναδικό τρόπο. Εάν επιστημονικά έχει νόημα και μετά δεις όλα τα δεδομένα τότε οδηγούν κάπου.

Φυσικά δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά. για παράδειγμα πότε θα έχουμε έκρηξη στο Ισραήλ, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πριν το τέλος του έτους.

Δίνουμε όμως στον ιό την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα στην ανθρωπότητα ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ανοσία και σε αυτούς που δεν τους έχει απομείνει.

Δεν μπορούμε όμως να εμβολιάζουμε τα παιδιά. Αυτό είναι αδύνατο. Τα παιδιά είναι η τελευταία μας ελπίδα», κατέληξε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Νοέμ 2021, 09:42

nemo έγραψε:«Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένους αριθμούς αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι το μέγεθος των επιπτώσεων θα είναι κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο.

Το λέω όμως εγώ γιατί είμαι πεπεισμένος. Έχω κάνει την έρευνά μου, έχω ελέγξει όλες τις παραμέτρους από όλες τις πλευρές.

Aφου εχει κανει ερευνα και εχει ελεγξει ολες τις παραμετρους τοτε γιατι δεν εχει συγκεκριμενους αριθμους? Τι σοι ερευνα ειναι αυτη? :hmmm
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Νοέμ 2021, 17:21

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:«Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένους αριθμούς αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι το μέγεθος των επιπτώσεων θα είναι κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο.

Aφου εχει κανει ερευνα και εχει ελεγξει ολες τις παραμετρους τοτε γιατι δεν εχει συγκεκριμενους αριθμους? Τι σοι ερευνα ειναι αυτη? :hmmm

ακου λαχου και οι υπολοιποι παπαρες δωσε βαση αυτα που θα γραψω
με το που ερχομαι μαθαινω οτι ο φιλος πεθανε και την στιγμη που αρχιζω να το συνειδητοποιω
με παιρνει τηλεφωνο καποιος απο επαρχια και μου λεει οτι μολις βγηκε απο το νοσοκομειο
οπου σωθηκε γιατι ηταν απο τους πρωτους που δοθηκε το καινουργιο φαρμακο
καπου 300 γραμ.η δοση .....μου ειπε οτι ηταν μονο δυο ατομα αρνητες οι υπολοιποι ηταν εμβολιασμενοι ..και νοσουσαν σαβαρα ο αλλος ο αρνητης βγηκε γρηγορα
αυτος ο φιλος ειχε προβλημα καθως του ελειπε και ο μισος πνευμονας
και κολλησε τον ιο απο την γυναικα του που και αυτη και η κορη το περασαν ελαφρα

μετα ο παπαρας αρχισε να λεει ψεκανιες ποσα ατομα εμβολιασμενα εφυγαν για τον αλλο κοσμο
μου ανεφερε για μια παρεα που φυγαν τρια ατομα σε τρεις εμβομαδες
και αρκετοι νεοι στο ξαφνικο ..... αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι δεν ειναι ολα ψεκανιες
δεν μπορει και το κορακι να μου λεει οτι δεν προλαβαινει να θαβει εμβολιασμενους

τωρα τι παιζει ακριβως δεν το καταλαβαινω
0 .

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”