Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Νοέμ 2021, 20:10

nemo έγραψε:Κραυγή αγωνίας από τον διάσημο Βέλγο ιολόγο Geert Vanden Bossche DVM, PhD για τους μαζικούς εμβολιασμούς και ιδιαίτερα των παιδιών.

Ξεκινάς να διαβάζεις για την κραυγή αγωνίας...

nemo έγραψε:Σε συνέντευξή του ο Bossche «κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου» για τους εμβολιασμούς των παιδιών, λέγοντας ότι αυτοί θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα, για να συμπληρώσει «εάν κάνω λάθος τότε να με βάλετε στη φυλακή»

Περιμένεις να διαβάσεις ποια θα είναι τα καταστροφικά αποτελέσματα...

nemo έγραψε:Μιλώντας στο HighWire και σε ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο από τους μαζικούς εμβολιασμούς που προβλέπει ο Βέλγος ιολόγος ο ίδιος απάντησε λέγοντας:

Ακόμα μας κρατάει σε αγωνία...

nemo έγραψε:«Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένους αριθμούς αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι το μέγεθος των επιπτώσεων θα είναι κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο.

Πάλι μας λέει για επιπτώσεις αλλά δε μας λέει μέχρι τώρα ποιες είναι αυτές οι επιπτώσεις. Αλλά είναι ξεκάθαρο... τι είναι ξεκάθαρο ακόμα δεν μας έχει πει.

nemo έγραψε:Αυτό που επαναλαμβάνω και αυτό είναι η λογική της επιστήμης και τίποτα άλλο, αυτό που θα παρατηρήσουμε εάν συνεχίσουμε το πρόγραμμα των μαζικών εμβολιασμών συνεχίσουμε τις ενισχυτικές δόσεις και δεν κάνουμε κάτι για την πίεση των μολύνσεων, ανοσιοποιήσουμε όλα τα παιδιά, εννοώ αν αυτό δεν οδηγήσει σε μια καταστροφή τότε μπορείτε να με βάλετε στη φυλακή» είπε χωρίς να μπορεί να κρύψει την αγωνία του ο Bossche για να συνεχίσει:

Αυτό, αυτό, αυτό ... ποιο είναι το αυτό; Συνεχίζεται η αγωνία κοινού. Μήπως παρακάτω γίνει πιο σαφής;

nemo έγραψε:«Είμαι πολύ σοβαρός απέναντι σε αυτό. Υπάρχει έστω και ένας ειδικός ο οποίος θα τολμήσει να πει αυτό; “Εάν είμαι λάθος με το πρόγραμμα του εμβολιασμού των παιδιών να με βάλετε στη φυλακή;”. Δεν υπάρχει κανείς.

Εξακολουθεί και υπάρχει μια βαθιά πεποίθηση στο "αυτό" αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει καταλάβει σε τι αναφέρεται το "αυτό".

nemo έγραψε:Το λέω όμως εγώ γιατί είμαι πεπεισμένος. Έχω κάνει την έρευνά μου, έχω ελέγξει όλες τις παραμέτρους από όλες τις πλευρές.

Είναι και πεπεισμένος κιόλας. Για ποιο πράγμα;

nemo έγραψε:Είναι σαν να συγκεντρώνει κομμάτια από ένα παζλ ενός πολύ πολύπλοκου παζλ το οποίο μπορεί να ταιριάξει με ένα και μοναδικό τρόπο. Εάν επιστημονικά έχει νόημα και μετά δεις όλα τα δεδομένα τότε οδηγούν κάπου.

Εξακολουθεί να μη θέλει να γίνει πιο συγκεκριμένος.
Μέχρι στιγμής ξέρουμε για το "αυτό" το οποίο οδηγεί "κάπου"

nemo έγραψε:Φυσικά δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά. για παράδειγμα πότε θα έχουμε έκρηξη στο Ισραήλ, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πριν το τέλος του έτους.

Εικόνα

nemo έγραψε:Δεν μπορούμε όμως να εμβολιάζουμε τα παιδιά. Αυτό είναι αδύνατο. Τα παιδιά είναι η τελευταία μας ελπίδα», κατέληξε.

Και μετά από όλα αυτά τα σαφή και κατατοπιστικά στοιχεία καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να εμβολιάζουμε τα παιδιά.

Κατάλαβε κανείς σας τίποτα;
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Νοέμ 2021, 20:23

μπιζελι εγω ειμαι αναμεσα σε ας πουμε στους λογικους και σε ψεκ
και αυτο που με προβληματιζει εντονα ειναι οι θανατοι νεων ανθρωπων εμβολιασμενων
και μη -περιπου 5 θανατοι απο τον περίγυρα μου ηταν νεοι με τον πιο μικρο 22 ετων
απο προβληματα καρδιας ..και πρωτη φορα μιλησα σε ατομο που ειχε τον ιο και μου ειπε
την εμπειρια του ..οτι αν δεν ειχε τον γιατρο φιλο ωστε να υπογραψει για το καινουργιο φαρμακο
θα ηταν νεκρος τωρα και μου ειπε οτι οι περισσοτεροι στην πτερυγα ηταν απο εμβολιασμενα
ατομα οπως και τρεις φιλοι του ειναι νεκροι απο καρδια και ενω ηταν εμβολιασμενοι
απο δυο φορες ειπε και για αλλους θανατους αλλα δεν εδωνα βαση γιατι ειχα τα δικα μου
φυσικα ηταν ψεκ γιατι μου ελεγε συνεχως οτι αυτο δεν ειχε ξανασυμβει και τοτε του μιλησα\
για την ισπανικη γριπη που δεν την γνωριζε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Νοέμ 2021, 20:43

nemo έγραψε:μπιζελι εγω ειμαι αναμεσα σε ας πουμε στους λογικους και σε ψεκ
και αυτο που με προβληματιζει εντονα ειναι οι θανατοι νεων ανθρωπων εμβολιασμενων
και μη -περιπου 5 θανατοι απο τον περίγυρα μου ηταν νεοι με τον πιο μικρο 22 ετων
απο προβληματα καρδιας ..και πρωτη φορα μιλησα σε ατομο που ειχε τον ιο και μου ειπε
την εμπειρια του ..οτι αν δεν ειχε τον γιατρο φιλο ωστε να υπογραψει για το καινουργιο φαρμακο
θα ηταν νεκρος τωρα και μου ειπε οτι οι περισσοτεροι στην πτερυγα ηταν απο εμβολιασμενα
ατομα οπως και τρεις φιλοι του ειναι νεκροι απο καρδια και ενω ηταν εμβολιασμενοι
απο δυο φορες ειπε και για αλλους θανατους αλλα δεν εδωνα βαση γιατι ειχα τα δικα μου
φυσικα ηταν ψεκ γιατι μου ελεγε συνεχως οτι αυτο δεν ειχε ξανασυμβει και τοτε του μιλησα\
για την ισπανικη γριπη που δεν την γνωριζε

Ρε συ νέμο άκου όποιον θέλεις.
Όλοι έχουν κάποιον, κάπου, κάποτε έναν γνωστό με μια δικιά του μαρτυρία.
Πω πω δεν μπορώ άλλο βαρέθηκα.

Εμπιστεύσου όποιον θέλεις, επηρεάσου από όποιον θέλεις, κάνε ό,τι θέλεις.
Δική σου κρίση έχεις.

Σάμπως και ο κόσμος γύρω μας πάει καλά στα μυαλά του. Κάθεσαι και ακούς τον καθένα.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Νοέμ 2021, 21:41

bizeli έγραψε:[

Σάμπως και ο κόσμος γύρω μας πάει καλά στα μυαλά του. Κάθεσαι και ακούς τον καθένα.

σημερα για λογους που δεν λεω γνωρισα εναν μπουχεσα 60 ετων συνταξιουχο του οτε
με μια μερσεντες που περιπου τις 40000 χιλ θα τις ειχε

αμα σου πω τι εψαχνε να αγορασει στο τζαμπα θα τρελαθεις και οχι δεν τον εβρισα
απλα του ειπα την αληθεια οτι και ακομη και που την ειπα δεν θα καταλαβει τιποτα
ηταν ενας καθως νοικοκυραιος απο αυτους που λεγαμε καποτε

και δεν φανταζεσαι ποσο τον σιχάθηκα και ο φιλος που εφυγε κατι τετοιους τους εβριζε
κατευθειαν -δεν μπορω να διαχειριστω κανενα τετοιον και για οποιοδηποτε ποσο
-καλυτερα τα παω με τους φευγατους
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Νοέμ 2021, 22:17

nemo έγραψε:ηταν ενας καθως νοικοκυραιος απο αυτους που λεγαμε καποτε

Όπως και κάποτε λέγαμε ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο.
Ο καθένας θα σου μεταφέρει την εμπειρία του είναι από τη δική του ματιά με βάση τα δεδομένα που έχει κάθε στιγμή που μπορεί και να μην και είναι όλα.
Πολλές φορές οδηγούμαστε σε εσφαλμένα συμπεράσματα γιατί δεν έχουμε όλη την εικόνα ή δε θέλουμε να δούμε όλη την εικόνα. Μιλάω για αυτούς που μεταφέρουν εμπειρίες τους.
Μου λες ότι ακούς, διαβάζεις, μαθαίνεις για ανθρώπους που πέθαναν από εμβόλιο ή από προσωπικές εμπειρίες μέσα από τα νοσοκομεία κτλ
Μετά ακούς άλλα πράγματα και μπερδεύεσαι. Εσύ τα λες αυτά. Ότι δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Εγώ αυτό που σου λέω είναι εμπιστεύσου τη δική σου κρίση . Και καλό θα ήταν τους ειδικούς.
Αλλά αφού δεν έχεις εμπιστοσύνη ούτε σε αυτούς, κάνε τουλάχιστον εσύ ό,τι καταλαβαίνεις.
Δλδ οι γύρω σου σου έχουν δώσει πολλές φορές θετικά δείγματα γραφής για να τους αφήνεις να σε επηρεάζουν τόσο για ένα τόσο σημαντικό θέμα;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Νοέμ 2021, 22:38

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:ηταν ενας καθως νοικοκυραιος απο αυτους που λεγαμε καποτε

Όπως και κάποτε λέγαμε ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο.
Ο καθένας θα σου μεταφέρει την εμπειρία του είναι από τη δική του ματιά με βάση τα δεδομένα που έχει κάθε στιγμή που μπορεί και να μην και είναι όλα.
Πολλές φορές οδηγούμαστε σε εσφαλμένα συμπεράσματα γιατί δεν έχουμε όλη την εικόνα ή δε θέλουμε να δούμε όλη την εικόνα. Μιλάω για αυτούς που μεταφέρουν εμπειρίες τους.
Μου λες ότι ακούς, διαβάζεις, μαθαίνεις για ανθρώπους που πέθαναν από εμβόλιο ή από προσωπικές εμπειρίες μέσα από τα νοσοκομεία κτλ
Μετά ακούς άλλα πράγματα και μπερδεύεσαι. Εσύ τα λες αυτά. Ότι δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Εγώ αυτό που σου λέω είναι εμπιστεύσου τη δική σου κρίση . Και καλό θα ήταν τους ειδικούς.
Αλλά αφού δεν έχεις εμπιστοσύνη ούτε σε αυτούς, κάνε τουλάχιστον εσύ ό,τι καταλαβαίνεις.
Δλδ οι γύρω σου σου έχουν δώσει πολλές φορές θετικά δείγματα γραφής για να τους αφήνεις να σε επηρεάζουν τόσο για ένα τόσο σημαντικό θέμα;

ειμαι σαν την κασανδρα ..να τα λεω και κανεις να μην δινει σημασια
επισης και ευαισθητος συλλαμβάνω πολλα που αλλοι δεν δινουν καμια σημασια
επισης αντιλαμβανομαι τις πορειες και πολλες φορες αφηνομαι γιατι δεν γινεται να τις παει
κανεις κοντρα στην κοντρα ... -δεν υπαρχει το εγω γιατι ειναι μια ψευδαίσθηση
στην τελικη ειμαστε τα ψαρακια που βολταρουν σε μια γουβα με νερο

επισης δεν υπαρχει αυτο που λενε επειδη ειναι επιστημονες που και αυτοι ειναι ανθρωποι
επισης δεν υπαρχει αληθεια διχως ενα ψεμα οπως και το αντιθετο
και τις μεγαλυτερες αληθειες θα τις ακουσεις απο αγραμματους ανθρωπους
που εχουν βιωση την ζωη τους παρατηρωντας την φυση

επισης ο ελληνας πολιτικος δεν προκειται ποτε να πει ουτε μια μιση αληθεια
ουτε και οι επιστημονες που τους γλυφουν -γιατι ειπαμε πως ειναι ανθρωποι και αυτοι

επισης υπαρχει και αυτο που λενε το ριζικο τους καθενος ....σκατα που λεν
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Νοέμ 2021, 22:44

nemo έγραψε:ειμαι σαν την κασανδρα ..να τα λεω και κανεις να μην δινει σημασια
επισης και ευαισθητος συλλαμβάνω πολλα που αλλοι δεν δινουν καμια σημασια
επισης αντιλαμβανομαι τις πορειες και πολλες φορες αφηνομαι γιατι δεν γινεται να τις παει
κανεις κοντρα στην κοντρα ... -δεν υπαρχει το εγω γιατι ειναι μια ψευδαίσθηση
στην τελικη ειμαστε τα ψαρακια που βολταρουν σε μια γουβα με νερο

επισης δεν υπαρχει αυτο που λενε επειδη ειναι επιστημονες που και αυτοι ειναι ανθρωποι
επισης δεν υπαρχει αληθεια διχως ενα ψεμα οπως και το αντιθετο
και τις μεγαλυτερες αληθειες θα τις ακουσεις απο αγραμματους ανθρωπους
που εχουν βιωση την ζωη τους παρατηρωντας την φυση

επισης ο ελληνας πολιτικος δεν προκειται ποτε να πει ουτε μια μιση αληθεια
ουτε και οι επιστημονες που τους γλυφουν -γιατι ειπαμε πως ειναι ανθρωποι και αυτοι

επισης υπαρχει και αυτο που λενε το ριζικο τους καθενος ....σκατα που λεν

Ξεκίνησες να μιλάς με τόσο ποιητική διάθεση και στο τέλος ... :laugh1:
Αμάν ρε νέμο

Δε βαριέσαι. Συμφωνώ σκατά.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 28 Νοέμ 2021, 01:09

Επικο bizeli
Μπραβο!!!!

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:Κραυγή αγωνίας από τον διάσημο Βέλγο ιολόγο Geert Vanden Bossche DVM, PhD για τους μαζικούς εμβολιασμούς και ιδιαίτερα των παιδιών.

Ξεκινάς να διαβάζεις για την κραυγή αγωνίας...

nemo έγραψε:Σε συνέντευξή του ο Bossche «κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου» για τους εμβολιασμούς των παιδιών, λέγοντας ότι αυτοί θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα, για να συμπληρώσει «εάν κάνω λάθος τότε να με βάλετε στη φυλακή»

Περιμένεις να διαβάσεις ποια θα είναι τα καταστροφικά αποτελέσματα...

nemo έγραψε:Μιλώντας στο HighWire και σε ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο από τους μαζικούς εμβολιασμούς που προβλέπει ο Βέλγος ιολόγος ο ίδιος απάντησε λέγοντας:

Ακόμα μας κρατάει σε αγωνία...

nemo έγραψε:«Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένους αριθμούς αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι το μέγεθος των επιπτώσεων θα είναι κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο.

Πάλι μας λέει για επιπτώσεις αλλά δε μας λέει μέχρι τώρα ποιες είναι αυτές οι επιπτώσεις. Αλλά είναι ξεκάθαρο... τι είναι ξεκάθαρο ακόμα δεν μας έχει πει.

nemo έγραψε:Αυτό που επαναλαμβάνω και αυτό είναι η λογική της επιστήμης και τίποτα άλλο, αυτό που θα παρατηρήσουμε εάν συνεχίσουμε το πρόγραμμα των μαζικών εμβολιασμών συνεχίσουμε τις ενισχυτικές δόσεις και δεν κάνουμε κάτι για την πίεση των μολύνσεων, ανοσιοποιήσουμε όλα τα παιδιά, εννοώ αν αυτό δεν οδηγήσει σε μια καταστροφή τότε μπορείτε να με βάλετε στη φυλακή» είπε χωρίς να μπορεί να κρύψει την αγωνία του ο Bossche για να συνεχίσει:

Αυτό, αυτό, αυτό ... ποιο είναι το αυτό; Συνεχίζεται η αγωνία κοινού. Μήπως παρακάτω γίνει πιο σαφής;

nemo έγραψε:«Είμαι πολύ σοβαρός απέναντι σε αυτό. Υπάρχει έστω και ένας ειδικός ο οποίος θα τολμήσει να πει αυτό; “Εάν είμαι λάθος με το πρόγραμμα του εμβολιασμού των παιδιών να με βάλετε στη φυλακή;”. Δεν υπάρχει κανείς.

Εξακολουθεί και υπάρχει μια βαθιά πεποίθηση στο "αυτό" αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει καταλάβει σε τι αναφέρεται το "αυτό".

nemo έγραψε:Το λέω όμως εγώ γιατί είμαι πεπεισμένος. Έχω κάνει την έρευνά μου, έχω ελέγξει όλες τις παραμέτρους από όλες τις πλευρές.

Είναι και πεπεισμένος κιόλας. Για ποιο πράγμα;

nemo έγραψε:Είναι σαν να συγκεντρώνει κομμάτια από ένα παζλ ενός πολύ πολύπλοκου παζλ το οποίο μπορεί να ταιριάξει με ένα και μοναδικό τρόπο. Εάν επιστημονικά έχει νόημα και μετά δεις όλα τα δεδομένα τότε οδηγούν κάπου.

Εξακολουθεί να μη θέλει να γίνει πιο συγκεκριμένος.
Μέχρι στιγμής ξέρουμε για το "αυτό" το οποίο οδηγεί "κάπου"

nemo έγραψε:Φυσικά δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά. για παράδειγμα πότε θα έχουμε έκρηξη στο Ισραήλ, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πριν το τέλος του έτους.

Εικόνα

nemo έγραψε:Δεν μπορούμε όμως να εμβολιάζουμε τα παιδιά. Αυτό είναι αδύνατο. Τα παιδιά είναι η τελευταία μας ελπίδα», κατέληξε.

Και μετά από όλα αυτά τα σαφή και κατατοπιστικά στοιχεία καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να εμβολιάζουμε τα παιδιά.

0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Νοέμ 2021, 01:54

Καντε τα δικα σας παιδια και μετα κάντε τα ο,τι θελετε. Εμβολιαστε τα, καντε τα τρανσγκεντερ, μαθετε τους τη κριτικαλ ρεϊς θεωρυ κλπ... με τα δικα σας ομως, γκεγκε;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Νοέμ 2021, 08:35

bizeli έγραψε:

Oτι ο ψεκασμος ειναι ψυχικη ασθενεια :D
0 .