Αρίστος έγραψε:Η ανωμαλια εκεινη που σε κανει να τρεχεις απο πισω μου με αγωνια να με δυσφημησεις επειδη πρήζεις.
Πιπες για να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν είσαι ένας καιροσκοπικά σκουπίδι και απατεώνας.
Αρίστος έγραψε:Αμα πηγαινες σε καποιον ψυχολογο θα σου ελεγε πως η εμμονη σου μαζι μου δεν ειναι φυσιολογική.
Η μόνη εμμονή που υπάρχει εδώ μέσα είναι η παθολογική εμμονή σου στο ψέμα και την εξαπάτηση.
Αρίστος έγραψε:
Προσεξε γιατι την εχουν παθει ΤΡΕΙΣ ανθρωποι μαζι μου και στο τσακ γλυτωσαν τον γιατρο.
Ο Λαχου, ο Γιαννοπουλος και ο NikosVy.
Κάνεις. Και οι 3 σε έχουν κάνει να αφριζεις και να απειλείς πως άμα ξαναγραψουν κάτι για εσέναχ θα φύγει από εδώ. Και για εμένα το έχεις πει αυτό.
Φυσικά επειδή ο λόγος σου είναι για πέταμα εννοείται πως δεν το έπραξες.
Αρίστος έγραψε:O Λαχου για να μου τη βγαινει χαραμισε τρια χρονια της ζωης του και δεκαδες χιλιαδες ποστς για να υποστηριζει τη ΝΔ.
Ψέματα.
Αρίστος έγραψε:Ο Γιαννοπουλος ξενυχταγε να βρει μια ανθυποσκια παλιοτερης καταχωρησης μου να μου την πει.
Ψεματα
Αρίστος έγραψε:Ο NikosVy φαντασιωνοταν συνεχεια τα μερη που συναντιομουν με τους Αγανακτισμενους και πεταγοταν στον υπνο του με το πατάρι.
Ψέματα
Αρίστος έγραψε:Μην γινεις λοιπον ο τεταρτος που θα την ψωνισει.
.
Για γίνω τέταρτος πρέπει να υπάρχουν άλλοι 3 πριν από εμένα. Και δε.υπαρχει κάνεις.
Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα μας και για να δούμε τι λένε πραγματικά οι επιστήμονες με τις έρευνες τους δημοσιεύω πάλι την το post του itteithe:
Πως σου φαίνεται που η επιστημονική κοινότητα με επίσημα επιστημονικά papers και στα πλέον αρμόδια μέσα για επιστημονικά θέματα, δημοσιεύουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που γράφεις εσύ στα κακογραμμένα σκουπίδια που αποκαλεις άρθρα σου και τα οποία σκουπίδια σου τα διαβάζουν λιγότεροι από όσους διαβάζουν τα tweets του sin boy;