Πράγματα της καθημερινότητας που μας κάνουν...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Πράγματα της καθημερινότητας που μας κάνουν...

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Ιούλ 2023, 15:14

Προέλλην έγραψε:Oι εκφράσεις τύπου

- τα σπάει
- έγινε viral
κλπ

που λένε είτε κάγκουρες ξεχασμένοι στην προηγούμενη 10ετία είτε γερόντια που νομίζουν ότι έτσι ζούν στο σήμερα.

Εγώ ξεκίνησα κάποιες εκφράσεις να τις λέω για την τρολλιά (και κάποιες εξακολουθώ για την τρολλιά) αλλά πολλές από αυτές μου έχουν κολλήσει τώρα και δεν μπορώ να τις αποφύγω. :laugh1:

Το "έγινε viral" τι έχει ρε αδερφέ; Τι ακριβώς σε ενοχλεί;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Ιούλ 2023, 15:28

Ανήλικο και τσιγάρο.
Το ξέρω ότι γενικά έχει περιοριστεί αρκετά το φαινόμενο ευτυχώς και οι νέες γενιές είναι ως επί το πλείστον αντικαπνιστές αλλά τώρα τελευταία έχω πετύχει κανά δυο τρεις φορές ανήλικα να καπνίζουν.
Και το τραγικό είναι ότι ήταν πολύ μικρά παιδιά. Ούτε καν λύκειο.
Τέρμα άσχημη και αντιαισθητική εικόνα. Και είμαι και καπνίστρια. Μα επειδή είμαι καπνίστρια και ξέρω πόσο μαλακία είναι το τσιγάρο μου προκαλεί θλίψη αυτή η εικόνα.

Το ξέρω ότι θέλεις να φανείς μάγκας, ρε πουλάκι μου, με αυτό που κάνεις αλλά πίστεψέ με μόνο μάγκας δε φαίνεσαι. Ούτε καν της μόδας δεν είναι πλέον το τσιγάρο. Σε πιάνω και αδιάβαστο.
Να ήξερες σε τι ταξίδι μπήκες χωρίς επιστροφή.
Κρίμα. Πολύ κρίμα. Και κρίμα και στους γονείς σου. Αλλά αν είχες σωστούς γονείς δε θα κάπνιζες σε τέτοια ηλικία τουλάχιστον.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Ιούλ 2023, 15:29

όλοι όσοι πίνουν Jägermeister δίκην ποτού / πολλαπλά σφηνάκια. Μιλάμε για απίστευτη κατσιβελιά.

Τα Kräuterliköre έχουν ένα μόνο λόγο ύπαρξης, αυτόν για τον οποίο δημιουργήθηκαν, ήτοι ως χωνευτικά μετά το φαγητό, σε μικρή -μία- δόση.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Αύγ 2023, 15:22

- Oι φωτογραφίες απο ελληνικές αγγελίες/ενοικίασης πώλησης διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, όπου τα δωμάτια είναι τσίγκα στα πράγματα δίκην hoarding, ακατάστατα και γενικότερα σαν το εσωτερικό παραπήγματος σε φαβέλα του Καράκας. Αυτά τώρα και σε ακριβά σπίτια όπου υποτίθεται ότι ζούν κανονικοί άνθρωποι.

- Οι φωτογραφίες απο ταβέρνες, όπου διάφοροι ελληνοτσίβελοι αποτυπώνουν τα αποφάγια τους, αντί των πιάτων που σερβιρίστηκαν.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Αύγ 2023, 01:51

Όταν αγοράζεις κάτι και η συσκευασία ανοίγει μόνο με αλυσοπρίονο.
Στο σπίτι θέλω να το πάρω καλή μου. Όχι να το στείλω σε ειρηνευτική αποστολή στο Κουβέιτ.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Σεπ 2023, 02:13

Ρε παιδιά να σας πω κάτι; Την ξέρετε την απέχθειά μου προς τους δικυκλιστές. Έτσι;
Καταρχάς όταν γκαζώνουν και ξεσηκώνουν όλη τον ντουνιά θα ήθελα να ρωτήσω έναν από αυτούς "καλά ρε φίλε εσένα δε σε ενοχλεί στα αυτιά σου αυτή η ηχορρύπανση δλδ που κάθεσαι και ακριβώς από πάνω;"
Πραγματικά το έχω απορία. Θα ήθελα να μου το εξηγήσει κάποιος από αυτούς τους τραμπάκουλες.

Αλλά αφήστε το αυτό.
Βλέπω ότι πολλοί γκαζόβιοι κουβαλάνε και από μια γκόμενα από πίσω που τουρλώνουν και τον κώλο έτσι όπως κάθονται και όλο αγαπουλίαση κρατάν σφιχτά τον οδηγό.
Προσωπικά αν έβγαινα ραντεβού με κάποιον γκαζόβιο και εμφανιζόταν με μηχανή ... καλά χωράει πολλή συζήτηση αν θα ανέβαινα τελικά πάνω αλλά πείτε ότι ανέβαινα.
Με το πρώτο γκάζωμα που θα ανέβαζε τα dΒ πάνω από το ανεκτό όριο για τα αυτιά μου θα του έλεγα "σταμάτα τη μηχανή έτσι όπως είσαι να κατέβω και άντε γεια".
Χωρίς πολλά μα και μου. Χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.
Και δεν σας μιλάω καν για υπέρβαση ορίου ταχύτητας. Αυτό το θεωρώ λιγότερο κακό. Αλλά αυτόν τον ήχο από την εξάτμιση ...

Απορώ με κάποιες γκόμενες που νομίζουν ότι φαίνονται περισσότερο γκόμενες αν καβαλάνε μια μηχανή μαζί με έναν τέτοιο αλητάμπουρα.
Άντε ο άλλος μυαλό κουκούτσι ... οι κοπελιές όμως;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Σεπ 2023, 12:30

Οι κομμένες εξατμίσεις στα μηχανάκια είναι αποτέλεσμα 50 χρόνων οδηγικής εμπειρίας από τη ζούγκλα
των ελληνικών δρόμων και σημασιοδοτεί την παρουσία δικύκλου σε όλους τους τετράτροχους δολοφόνους
που κυκλοφορούν θεωρώντας το δρόμο τσιφλίκι τους.
Κυκλοφορούν γριές, γέροι, καράβλαχοι που στρίβουν χωρίς φλας και ξανθιές που ανεβάζουν στόρις στα μμδ
χωρίς να κοιτάζουν ποτέ τους καθρέφτες τους, που αλλάζουν ξαφνικά λωρίδα χωρίς προειδοποίηση επειδή από εκεί
πάει πιο γρήγορα και που χωρίς την ηχητική προειδοποίηση των 1500 ντεσιμπέλ θα έτρωγαν κάθε μέρα λάχανο
και από 15 κάγκουρες και καγκουρίνες ημερησίως.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Δεκ 2023, 01:51

Όταν κατά λάθος προσπερνάς ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, γυρνάς αμέσως πίσω να το βρεις αλλά "εξαφανίζεται".

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Δεκ 2023, 01:05

Αυτό ... Αυτό ... Αυτόοοοοοοοοοοοο.... το διαβολικό πράγμα που βρίσκεται σε τσάντες, λουράκια, περιλαίμια, σαμαράκια και δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού.

Εικόνα

Νομίζω πιο εύκολα θα περνούσα πρώτη επιτυχούσα στην ιατρική Αθηνών παρά να αυξομειώσω το μέγεθος αυτού του ιμάντα.

ΤΟ ΜΙΣΩ

Μόνο μην με πεις να μικρύνω ή να μεγαλώσω έναν τέτοιο μηχανισμό :s_mad

Είμαστε στο έτος 2023. Παρακαλώ να εφευρεθεί κάτι πιο εύκολο και πρακτικό. Αυτά πρέπει να καταργηθούν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Δεκ 2023, 20:35

To ότι το πορτοφόλι με τις 12 θέσεις δεν χωρά πια τις debit, credit, bonus, id, insurance, κλπ κάρτες :s_mad

Τι θα γίνει με όλες αυτές τις μλκιες, θα τα βάλουμε όλα σε ένα υποδόριο τσιπάκι να κυκλοφορούμε σαν Άνθρωποι;;; :nono:
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”