Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Αγις » 28 Μάιος 2020, 16:13

αγαλματα πρεπει να κανει ο αριστος σε οσους τον αντιμετωπιζουν σοβαρα με επιχειρηματα - ψαχνουν μανιωδως κ φερνουν πηγες - για να τον ταπωσουν :laugh1: αφιερωνουν ατελειωτο χρονο κ ενεργεια στην προσπαθεια τους :laugh1:
ουσιαστικα αμισθοι ερευνητες ειναι - να ετοιμαζει τα περιβοητα ''αρθρα '' του
1 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2020, 16:18

Αρίστος έγραψε:Λοιπον τερμα η νεκρολογια για το ακατανομαστο.

Κοιταξτε να ανοιξετε κανα νημα αμα θελετε να ερθουν γκομενες.

Και αρχιστε να ειδοποιατε (το λεω λαικα) οσους ξερετε οτι το ραντεβου ειναι στο ελευθερο.

.

Εγώ έχω στα υπόψιν να ανοίξω ένα καινούριο section στο φόρουμ, ώστε να φέρω γυναίκες από ένα άλλο φόρουμ μου να γράφουν εδώ και να ξεκολλήσουν κάποιοι από τις ίδιες και τις ίδιες τεκνατζούδες που κυκλοφορούν σε κάτι χαμαιτυπεία. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Μάιος 2020, 16:31

Ο Αρίστος είναι μέγας καλλιτέχνης.
Και όποιος αναρωτηθεί σε τι του αξίζει ο ρόλος που τον έχει βάλει ο Αρίστος να παίζει. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 28 Μάιος 2020, 16:31

Adminović έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Λοιπον τερμα η νεκρολογια για το ακατανομαστο.

Κοιταξτε να ανοιξετε κανα νημα αμα θελετε να ερθουν γκομενες.

Και αρχιστε να ειδοποιατε (το λεω λαικα) οσους ξερετε οτι το ραντεβου ειναι στο ελευθερο.

.

Εγώ έχω στα υπόψιν να ανοίξω ένα καινούριο section στο φόρουμ, ώστε να φέρω γυναίκες από ένα άλλο φόρουμ μου να γράφουν εδώ και να ξεκολλήσουν κάποιοι από τις ίδιες και τις ίδιες τεκνατζούδες που κυκλοφορούν σε κάτι χαμαιτυπεία. :D

Σιγα μην ξεκολλησουν - ατελειωτο γελιο εχει η υποθεση με τους σαλιαρηδες - θυματα
στο δικτυο εν τω μεταξυ γινεται πανικος σε καποια σαιτ με γκομενες ετοιμες για ολα ...
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 28 Μάιος 2020, 16:32

Κάντο φίλε αντμινοβιυς κι εμείς μαζί σου. Χωρίς πλάκα τώρα οι γυναίκες στο .... ήταν επιπέδου. Με τη μουσική τους, τα εικαστικά τους, τις ζωγραφιές τους, την ποίηση. Τι να λέμε τώρα.

Αρίστο θυμάσαι τότε που μου κανες τα μούτρα κρέας όταν έγραφες για τις μεγαλιθικές κατασκευές, τους εξωγήινους και τους Άτλαντες;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Μάιος 2020, 16:36

atreu73 έγραψε:Κάντο φίλε αντμινοβιυς κι εμείς μαζί σου. Χωρίς πλάκα τώρα οι γυναίκες στο .... ήταν επιπέδου. Με τη μουσική τους, τα εικαστικά τους, τις ζωγραφιές τους, την ποίηση. Τι να λέμε τώρα.

Αυτά στους ορόφους. Από ''υπόγειο'' δεν είχες περάσει ποτέ ε; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2020, 16:40

atreu73 έγραψε:Κάντο φίλε κι εμείς μαζί σου. Χωρίς πλάκα τώρα οι γυναίκες στο .... ήταν επιπέδου. Με τη μουσική τους, τα εικαστικά τους, τις ζωγραφιές τους, την ποίηση. Τι να λέμε τώρα.

Αρίστο θυμάσαι τότε που μου κανες τα μούτρα κρέας όταν έγραφες για τις μεγαλιθικές κατασκευές, τους εξωγήινους και τους Άτλαντες;

Εγώ δεν είχα την τύχη (ή ατυχία, όπως το πάρει κανείς :fico: ) να τις γνωρίσω. Η εντύπωση που έχω αποκομίσει από όσους τις γνώρισαν είναι ότι μάλλον δεν τους άρεσε και τόσο η «παρέα» τους. Επίσης, αν τυχόν «μοιράζεσαι» προσωπικά σου ζητήματα μαζί τους, να ξέρεις ότι τα «κυκλοφορούν» μετά μεταξύ τους. Έχουν και κρυφές ενότητες όπου κουτσομπολεύουν στο βόρθουμ. Κάτι σαν εφημερίδα ας πούμε (ή «υπόγειο» κατά άλλους). Έχε το νου σου. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 28 Μάιος 2020, 16:43

Ραν ταν πλαν έγραψε:
atreu73 έγραψε:Κάντο φίλε αντμινοβιυς κι εμείς μαζί σου. Χωρίς πλάκα τώρα οι γυναίκες στο .... ήταν επιπέδου. Με τη μουσική τους, τα εικαστικά τους, τις ζωγραφιές τους, την ποίηση. Τι να λέμε τώρα.

Για τα υπόγεια δε γνωρίζω. Λες οι ίδιες που γράφαν στα ρετιρέ να γράφαν και στα υπόγεια;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2020, 16:49

atreu73 έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Για τα υπόγεια δε γνωρίζω. Λες οι ίδιες που γράφαν στα ρετιρέ να γράφαν και στα υπόγεια;

Για το cave (ή «σπηλιά του Νταβέλη» που είπε και κάποιος :laugh1: ) ξέρεις τίποτα;

Το σύνθημα για να μπεις στη σπηλιά ήταν αυτό:

No cookie! No access! Boo!

:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 28 Μάιος 2020, 16:55

Adminović έγραψε:
atreu73 έγραψε:

Για το cave (ή «σπηλιά του Νταβέλη» που είπε και κάποιος :laugh1: ) ξέρεις τίποτα;

Το σύνθημα για να μπεις στη σπηλιά ήταν αυτό:

No cookie! No access! Boo!

:laugh1:

Όχι ειλικρινά. Πρώτη φορά τα ακούω αυτά. Στα θέματα δε δε διάβασα ποτέ κάτι σχετικό. Στο ... εμένα με ενδιέφεραν κυρίως αιθέριες υπάρξεις με ταλέντα και ευαισθησίες. Στην ποίηση, στον κινηματογράφο, στη λογοτεχνία. Δεν έχω ιδέα για υπόγειες συνελεύσεις και άλλα τέτοια. Να σου πω την αλήθεια μου ακούγονται λίγο Αρίστοτελικα όλα αυτά.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”