Έχετε ακούσει κάτι πιο έξυπνο από αυτό;
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
-
bizeli
- Moderator

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
1 .
-
bizeli
- Moderator

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
Εν τω μεταξύ παιδιά ακούω ότι δεν υπήρχε η ανάλογη ενημέρωση για τα εμβόλια και για αυτό πολλοί δεν πείστηκαν και τέτοια.
29 κατασκευαστές πλυντηρίων γελάνε μαζί κι εγώ.
Εκτός του ότι υπήρχε ενημέρωση, δλδ τι άλλη ενημέρωση θέλεις;
Τόσοι νεκροί από covid δε σου φτάνουν;
Να μην ξεχνάμε, βεβαίως, το γεγονός ότι πολλοί ηλικιωμένοι δεν εμβολιάστηκαν γιατί επηρεάστηκαν από κάτι τραγιά της εκκλησίας. Οι ηλικιωμένοι είναι το target group της εκκλησίας.
Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.
Άργησες Κούλη. Άργησες πολύ να πάρεις αιματηρά μέτρα.
Άφησες ανεξέλεγκτους όλους αυτούς τους τσαρλατάνους και ανέλαβαν αυτοί την ενημέρωση του κόσμου.
29 κατασκευαστές πλυντηρίων γελάνε μαζί κι εγώ.
Εκτός του ότι υπήρχε ενημέρωση, δλδ τι άλλη ενημέρωση θέλεις;
Τόσοι νεκροί από covid δε σου φτάνουν;
Να μην ξεχνάμε, βεβαίως, το γεγονός ότι πολλοί ηλικιωμένοι δεν εμβολιάστηκαν γιατί επηρεάστηκαν από κάτι τραγιά της εκκλησίας. Οι ηλικιωμένοι είναι το target group της εκκλησίας.
Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.
Άργησες Κούλη. Άργησες πολύ να πάρεις αιματηρά μέτρα.
Άφησες ανεξέλεγκτους όλους αυτούς τους τσαρλατάνους και ανέλαβαν αυτοί την ενημέρωση του κόσμου.
1 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

bizeli έγραψε:
Αυτό
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
bizeli
- Moderator

Adminović έγραψε:Αυτό![]()
Ε τι;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Τί πιο έξυπνο από το να ρωτάει πώς θα πάρει το «100» ; 

0 .

-
bizeli
- Moderator

Adminović έγραψε:Τί πιο έξυπνο από το να ρωτάει πώς θα πάρει το «100» ;
Πάντως αυτό που έβαλα μεγάλη αλήθεια.
Παραδέξου το ρε φίλε.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

bizeli έγραψε:Adminović έγραψε:Τί πιο έξυπνο από το να ρωτάει πώς θα πάρει το «100» ;
Πάντως αυτό που έβαλα μεγάλη αλήθεια.
Παραδέξου το ρε φίλε.
Δεν θέλω να τρομάξεις, αλλά πάντα πέθαιναν άνθρωποι, μερικές εκατοντάδες στο περίπου κάθε μέρα στην Ελλάδα.
Για αυτούς κλάιν, όπως και για όσους πεθαίνουν κάθε μέρα από τη φτώχεια (που θα γίνει πιο ακραία αν πληρώνουν κατοστάρια στους εκβιαστές) και γιατί τους λείπουν ακόμα και τα στοιχειώδη ή δεν έχουν μια ασπιρίνη.
Το θέμα είναι τί θα μας πουν τα κανάλια εν τέλει.

1 .

-
bizeli
- Moderator

Adminović έγραψε:
Δεν θέλω να τρομάξεις, αλλά πάντα πέθαιναν άνθρωποι, μερικές εκατοντάδες στο περίπου κάθε μέρα στην Ελλάδα.
Ούτε εγώ θέλω να τρομάξεις αλλά σε αυτούς που λες εσύ πρόσθεσε άλλους τόσους μόνο από κόβιντ.
Δλδ πέθαινε που πέθαινε ο κόσμος ας πεθάνουν κι άλλοι. Αυτό μας λες;
Ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Θα δημιουργηθούν στα νοσοκομεία covid ειδικές πτέρυγες όπως αυτή "Σεβασμού Συνταγματικών Δικαιωμάτων".
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Adminović
- Sloboda Narodu

bizeli έγραψε:Adminović έγραψε:
Ούτε εγώ θέλω να τρομάξεις αλλά σε αυτούς που λες εσύ πρόσθεσε άλλους τόσους μόνο από κόβιντ.
Δλδ πέθαινε που πέθαινε ο κόσμος ας πεθάνουν κι άλλοι. Αυτό μας λες;
Ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.
Απλά κάποτε δεν είχαμε μαζικά τεστ, για να βαφτίζουμε θάνατο «από κόβιντ» κάποιον που πχ πεθαίνει από εγκεφαλικό ή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και είχε και θετικό τεστ κόβιντ. Τέτοιους θανάτους ξέρεις είχαμε και πριν, δεν άρχισαν με το κόβιντ.
Η μία διαφορά είναι αυτή.
Η άλλη είναι ότι το μπουρδέλο που λέγεται ΕΣΥ (που έγινε ακόμη πιο μπουρδέλο με τις συνεχείς απολύσεις) δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση με τις αυξημένες ανάγκες νοσηλειών. Τα κανάλια βέβαια σου δείχνουν ως φταίχτη όποιον δεν θέλει μια επέμβαση στο σώμα του που δεν εμπιστεύεται και εσύ αυτό δέχεσαι. Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε ξανά όσα έχουμε πει 1000 φορές.
Κάτσε λοιπόν να πιστεύεις ότι για όλα αυτά φταίει όποιος δεν εμβολιάζεται κι ότι με τα πρόστιμα ή αν πχ φτάσουμε στο 100% του πληθυσμού τον εμβολιασμό, θα λυθούν όλα τα προβλήματα, θα πάρετε τις ζωές σας πίσω κλπ σαχλαμάρες.
Τη σκληρή πραγματικότητα θα τη δείτε και θα τη βιώσετε προσεχώς.
Δεν έχω ούτε χρόνο ούτε όρεξη να τα ξαναλέω.
0 .