Προέλλην έγραψε:Γιατρό το έχεις εξετάσει να δείς;
Εγκεφαλικο?

Προέλλην έγραψε:Γιατρό το έχεις εξετάσει να δείς;

Adminović έγραψε:Εεεεελα και το επόμενο τρομπόνι...![]()
Συνολικά μελετήθηκαν 126 θάνατοι που καταγράφηκαν στην κλινική
Μα ρε μπζέκες αφού ο Σύψας και η Καθημερινή μπζεκαζμένοι είναι κι αυτοί...σε δρακονιανούς πιστεύουν!!!1!!1!!11!

Λαχουρένιος έγραψε:Η ερευνα αφορουσε 126 θανατους σε ενα συγκεκριμενο νοσοκομειο και οχι και τους 33.000 θανατους κοβιντ στην Ελλαδα.Adminović έγραψε:Εεεεελα και το επόμενο τρομπόνι...![]()
Οπως υπογράμμισε στην «Κ» ο κ. Σύψας, αντίστοιχη είναι η εικόνα και από άλλες χώρες της Ευρώπης. Είναι ενδεικτικό ότι πρόσφατα ο αντίστοιχος ΕΟΔΥ της Δανίας ανέφερε ότι το 45% των θανάτων που καταγράφονταν στις εκθέσεις για την COVID-19 το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2022 αφορoύσε ασθενείς που ήταν θετικοί στον ιό, αλλά ο θάνατός τους δεν σχετιζόταν με αυτόν.
Λαχουρένιος έγραψε:Εσυ τοσο καιρο ελεγες τον Συψα και αλλους επιστημονες οτι ειναι τηλεπλασιεδες και υπαλληλοι των πολυεθνικων αλλα τωρα που εβγαλε μια μελετη που νομιζεις οτι σε συμφερει, την πηρες και την εκανες Ευαγγελιο. Οι μελετες ειναι καλες μονο οταν (νομιζουμε οτι) συμφωνουν μαζι μας

Adminović έγραψε:Ναι, περιμένω να μου φέρεις εσύ μελέτη για τους υπόλοιπους θανάτους που ισχυριζεσαι ότι είναι "από κόβιντ" όπου να αποδεικνύεται ότι το κόβιντ ήταν η αιτία θανάτου.
Θα περιμένω πολύ;![]()
Εγώ προς το παρόν ΑΠΕΔΕΙΞΑ ότι κάποιοι από αυτούς τους θανάτους που μας τους παρουσιάζεις ως "από κόβιντ" είναι απλά θάνατοι με θετικό τεστ κορωνοϊού.
Και βέβαια προκύπτει ότι τα ίδια ισχύουν και στις άλλες χώρες για τις οποίες ισχυριζοσουν ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα οφείλεται στο κόβιντ.![]()
) το 82% της υπερβαλλουσας θνησιμοτητας (μεχρι τελη '21) οφειλεται στον κοβιντ.
Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω γράψει κάτι αρνητικό για τον Σύψα. Έτσι κι αλλιώς ο Σύψας δεν εμφανίζεται συχνά στα κανάλια. Προτίμησε να κάνει τη δουλειά του αντί να κάνει τον τηλεπλασιέ.
Τωρα ξαφνικα εγινε καλος?Σύψας: Καμία μακροχρόνια παρενέργεια από το εμβόλιο – γιατί πρέπει να το κάνουν και οι νέοι
«Τα εμβόλια που χρησιμοποιούμε, με τεχνολογία mRNA βάζουμε στο σώμα μας ένα μόριο το οποίο σε 24 ώρες έχει διαλυθεί και εξαφανιστεί, δεν μπορεί να κάνει καμία μακροχρόνια παρενέργεια», ξεκαθάρισε. Ομοίως. επανέλαβε, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την γονιμότητα των γυναικών, και συνέστησε στις γυναίκες να εμβολιαστούν. Πηγή: Protagon.gr

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν χρειαζεται να αποδειξω κατι γιατι δεν βγαζω αριθμους απο το κεφαλι μου. Ο ΕΟΔΥ εχει ανακοινωσει απο το '20 εναν συγκεκριμενο αριθμο θανατων.
Εγω απλα παραθετω στοιχεια και συμφωνα με ερευνα του Λανσετ (κατι πουθεναδες, δεν τους ξερεις) το 82% της υπερβαλλουσας θνησιμοτητας (μεχρι τελη '21) οφειλεται στον κοβιντ.
Αφου ξαφνικα αγαπησες τον Συψα συμφωνεις με την αποψη του οτι τα εμβολια δεν εχουν μακροχρονιες παρενεργειες και πρεπει να το κανουν οι νεοι

Προέλλην έγραψε:To πιο σύντομο ανέκδοτο:
μακροχρονια παρενεργεια εμβολίου
.gif)

Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:To πιο σύντομο ανέκδοτο:
μακροχρονια παρενεργεια εμβολίου
Ξέρω ένα καλύτερο (και πιο σύντομο):
95% αποτελεσματικότητα
![]()
![]()

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:
Ξέρω ένα καλύτερο (και πιο σύντομο):
95% αποτελεσματικότητα
![]()
![]()
Για εξήγα το λίγο. Το σου είπαν, κάνεις το εμβόλιο και μετά έχεις προστασία 95%, έτσι γενικά;
.gif)

Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:
Για εξήγα το λίγο. Το σου είπαν, κάνεις το εμβόλιο και μετά έχεις προστασία 95%, έτσι γενικά;
Έτσι έλεγαν last year.
Και 100% προστασία από βαριά νόσηση.