Τι ποσοστό είναι τα ψεκιά επί του πληθυσμού της Ελλάδας;

Κοινωνικά θέματα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Τι ποσοστό είναι τα ψεκιά επί του πληθυσμού της Ελλάδας;

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 27 Αύγ 2022, 08:33

Προέλλην έγραψε:Γιατρό το έχεις εξετάσει να δείς;

Εγκεφαλικο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Αύγ 2022, 08:17

Adminović έγραψε:Εεεεελα και το επόμενο τρομπόνι... :laugh1:

Παλι εμεινες στον τιτλο και βιαστηκες να χαρεις. Πιο κατω στο ιδιο αρθρο

Συνολικά μελετήθηκαν 126 θάνατοι που καταγράφηκαν στην κλινική

Η ερευνα αφορουσε 126 θανατους σε ενα συγκεκριμενο νοσοκομειο και οχι και τους 33.000 θανατους κοβιντ στην Ελλαδα.

Μα ρε μπζέκες αφού ο Σύψας και η Καθημερινή μπζεκαζμένοι είναι κι αυτοί...σε δρακονιανούς πιστεύουν!!!1!!1!!11!

Λολ, δεν προκειται να γραψω κατι τετοιο γιατι δεν ειμαι ψεκασμενος και αρνητης της επιστημης.

Εσυ τοσο καιρο ελεγες τον Συψα και αλλους επιστημονες οτι ειναι τηλεπλασιεδες και υπαλληλοι των πολυεθνικων αλλα τωρα που εβγαλε μια μελετη που νομιζεις οτι σε συμφερει, την πηρες και την εκανες Ευαγγελιο. Οι μελετες ειναι καλες μονο οταν (νομιζουμε οτι) συμφωνουν μαζι μας :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Αύγ 2022, 12:03

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Εεεεελα και το επόμενο τρομπόνι... :laugh1:
Η ερευνα αφορουσε 126 θανατους σε ενα συγκεκριμενο νοσοκομειο και οχι και τους 33.000 θανατους κοβιντ στην Ελλαδα.

Ναι, περιμένω να μου φέρεις εσύ μελέτη για τους υπόλοιπους θανάτους που ισχυριζεσαι ότι είναι "από κόβιντ" όπου να αποδεικνύεται ότι το κόβιντ ήταν η αιτία θανάτου.
Θα περιμένω πολύ; :hmmm

Εγώ προς το παρόν ΑΠΕΔΕΙΞΑ ότι κάποιοι από αυτούς τους θανάτους που μας τους παρουσιάζεις ως "από κόβιντ" είναι απλά θάνατοι με θετικό τεστ κορωνοϊού.

Και βέβαια προκύπτει ότι τα ίδια ισχύουν και στις άλλες χώρες για τις οποίες ισχυριζοσουν ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα οφείλεται στο κόβιντ. :pardon:

Οπως υπογράμμισε στην «Κ» ο κ. Σύψας, αντίστοιχη είναι η εικόνα και από άλλες χώρες της Ευρώπης. Είναι ενδεικτικό ότι πρόσφατα ο αντίστοιχος ΕΟΔΥ της Δανίας ανέφερε ότι το 45% των θανάτων που καταγράφονταν στις εκθέσεις για την COVID-19 το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2022 αφορoύσε ασθενείς που ήταν θετικοί στον ιό, αλλά ο θάνατός τους δεν σχετιζόταν με αυτόν.

Λαχουρένιος έγραψε:Εσυ τοσο καιρο ελεγες τον Συψα και αλλους επιστημονες οτι ειναι τηλεπλασιεδες και υπαλληλοι των πολυεθνικων αλλα τωρα που εβγαλε μια μελετη που νομιζεις οτι σε συμφερει, την πηρες και την εκανες Ευαγγελιο. Οι μελετες ειναι καλες μονο οταν (νομιζουμε οτι) συμφωνουν μαζι μας :fico:

Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω γράψει κάτι αρνητικό για τον Σύψα. Έτσι κι αλλιώς ο Σύψας δεν εμφανίζεται συχνά στα κανάλια. Προτίμησε να κάνει τη δουλειά του αντί να κάνει τον τηλεπλασιέ. :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Αύγ 2022, 15:08

Adminović έγραψε:Ναι, περιμένω να μου φέρεις εσύ μελέτη για τους υπόλοιπους θανάτους που ισχυριζεσαι ότι είναι "από κόβιντ" όπου να αποδεικνύεται ότι το κόβιντ ήταν η αιτία θανάτου.
Θα περιμένω πολύ; :hmmm

Εγώ προς το παρόν ΑΠΕΔΕΙΞΑ ότι κάποιοι από αυτούς τους θανάτους που μας τους παρουσιάζεις ως "από κόβιντ" είναι απλά θάνατοι με θετικό τεστ κορωνοϊού.

Δεν χρειαζεται να αποδειξω κατι γιατι δεν βγαζω αριθμους απο το κεφαλι μου. Ο ΕΟΔΥ εχει ανακοινωσει απο το '20 εναν συγκεκριμενο αριθμο θανατων. Μια ερευνα που εγινε σε 126 θανατους σε συνολο 33.000 θανατων απο κορονοιο δεν μπορει να ανατρεψει την γενικη εικονα.

Η ερευνα περιοριζοταν στο Λαικο την περιοδο της Ομικρον απο την πρωτοχρονια μεχρι τα μεσα Απριλιου του '22. Δεν αφορα τα δυο προηγουμενα χρονια της πανδημιας οπου ηδη ειχαμε 21.000 θανατους μεχρι 31/12.

Και βέβαια προκύπτει ότι τα ίδια ισχύουν και στις άλλες χώρες για τις οποίες ισχυριζοσουν ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα οφείλεται στο κόβιντ. :pardon:

Εγω προσωπικα δεν ισχυριστηκα τιποτα. Οι αερολογιες ειναι δικη σου ειδικοτητα. Εγω απλα παραθετω στοιχεια και συμφωνα με ερευνα του Λανσετ (κατι πουθεναδες, δεν τους ξερεις :D ) το 82% της υπερβαλλουσας θνησιμοτητας (μεχρι τελη '21) οφειλεται στον κοβιντ.

Αν σε στεναχωρει να τους κανω ντα :D

Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω γράψει κάτι αρνητικό για τον Σύψα. Έτσι κι αλλιώς ο Σύψας δεν εμφανίζεται συχνά στα κανάλια. Προτίμησε να κάνει τη δουλειά του αντί να κάνει τον τηλεπλασιέ. :pardon:

Ο Συψας ηταν στην επιτροπη λοιμοξιολογων που αποφασιζε για τις καραντινες, τα εμβολια, τις μασκες και τα λοιπα μασωνικα μετρα που κατεκρινες :D Τωρα ξαφνικα εγινε καλος?

Αφου ξαφνικα αγαπησες τον Συψα συμφωνεις με την αποψη του οτι τα εμβολια δεν εχουν μακροχρονιες παρενεργειες και πρεπει να το κανουν οι νεοι

Σύψας: Καμία μακροχρόνια παρενέργεια από το εμβόλιο – γιατί πρέπει να το κάνουν και οι νέοι

«Τα εμβόλια που χρησιμοποιούμε, με τεχνολογία mRNA βάζουμε στο σώμα μας ένα μόριο το οποίο σε 24 ώρες έχει διαλυθεί και εξαφανιστεί, δεν μπορεί να κάνει καμία μακροχρόνια παρενέργεια», ξεκαθάρισε. Ομοίως. επανέλαβε, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την γονιμότητα των γυναικών, και συνέστησε στις γυναίκες να εμβολιαστούν. Πηγή: Protagon.gr

https://www.protagon.gr/epikairotita/sy ... 4342312983

Τι, οχι? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Αύγ 2022, 15:37

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν χρειαζεται να αποδειξω κατι γιατι δεν βγαζω αριθμους απο το κεφαλι μου. Ο ΕΟΔΥ εχει ανακοινωσει απο το '20 εναν συγκεκριμενο αριθμο θανατων.

Και για 1000000η φορά να πούμε ότι ο αριθμός θανάτων αφορά όλους όσους έχουν ένα θετικό τεστ κορωνοϊού. Ουδέποτε έφερες καμία έρευνα που να αποδεικνύει τους παντελώς αβάσιμους ισχυρισμούς σου. :pardon:
Απεναντίας, εγώ έφερα έρευνα που αποδεικνύει όσα έλεγα τόσο καιρό. Απλά δεν σου αρέσουν γιατί χαλάνε την ψεκασμενη θεωρία σου. :yesyes:

Άκουσέ τα ακόμα μια φορά, δια στόματος των πλέον αρμόδιων:

Εγω απλα παραθετω στοιχεια και συμφωνα με ερευνα του Λανσετ (κατι πουθεναδες, δεν τους ξερεις :D ) το 82% της υπερβαλλουσας θνησιμοτητας (μεχρι τελη '21) οφειλεται στον κοβιντ.

Υποθέσεις είναι αυτά, βασιζόμενες σε fake στοιχεία, όπως αναλύσαμε ήδη πιο πάνω.

Μελέτη ή έρευνα με ανάλυση των αιτιών θανάτου δεν έφερες. :pardon:

Αφου ξαφνικα αγαπησες τον Συψα συμφωνεις με την αποψη του οτι τα εμβολια δεν εχουν μακροχρονιες παρενεργειες και πρεπει να το κανουν οι νεοι

Κανέναν δεν αγάπησα.
Αν το να σχολιάζεις τα αποτελέσματα μιας έρευνας κάποιου (που δεν είναι μόνο δική του η έρευνα, αλλά και άλλων επιστημόνων) σημαίνει ότι αυτομάτως τον "αγαπάς" ή αποδέχεσαι όλες τις απόψεις του, πες μου να το ξέρω. :D

Και αν θες μπορώ να σου παραθέσω 100δες τέτοιες απόψεις πολλών και διαφόρων επιστημόνων ή ""επιστημόνων"", τις οποίες οι ίδιοι στη συνέχεια αναιρεσαν. Θες να αρχίσω να βάζω; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Αύγ 2022, 17:25

To πιο σύντομο ανέκδοτο:

μακροχρονια παρενεργεια εμβολίου
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Αύγ 2022, 17:35

Προέλλην έγραψε:To πιο σύντομο ανέκδοτο:

Ξέρω ένα καλύτερο (και πιο σύντομο):

95% αποτελεσματικότητα

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Αύγ 2022, 17:41

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:To πιο σύντομο ανέκδοτο:

95% αποτελεσματικότητα

Για εξήγα το λίγο. Το σου είπαν, κάνεις το εμβόλιο και μετά έχεις προστασία 95%, έτσι γενικά;
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Αύγ 2022, 17:51

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:

95% αποτελεσματικότητα

Για εξήγα το λίγο. Το σου είπαν, κάνεις το εμβόλιο και μετά έχεις προστασία 95%, έτσι γενικά;

Έτσι έλεγαν last year.
Και 100% προστασία από βαριά νόσηση. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Αύγ 2022, 17:54

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

Έτσι έλεγαν last year.
Και 100% προστασία από βαριά νόσηση. :laugh1:

Φυσικά και δεν έλεγαν έτσι. Αυτό είναι ψεκαστικός αχυράνθρωπος.

Εικόνα
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Κοινωνία”