Αριστερά και άλλα...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Αριστερά και άλλα...

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Μάιος 2023, 20:05

pluton έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Καλά τώρα πιστεύεις ότι θα κάτσω να ασχοληθώ με τη γνώμη ενός ανύπαρκτου δημοσιογράφου που το μόνο που έχει να προσφέρει είναι σκουπίδια;
:laugh1:
Μόνο σκουπιδιαρηδες σαν εσένα ασχολούνται με τέτοια :ciao5:

Τιμή μου να είμαι σκουπιδιαρης, την τάξη των σκουπιδιαρεων την έχω σε μεγάλη υπόληψη.

Κι εγώ τους εκτιμώ αλλά δυστυχώς δεν ανήκεις στην τάξη τους. Εκείνοι προσπαθούν να μας απαλλάξουν από τα σκουπίδια και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Εσύ απλά θες να τα παίρνεις από τη χωματερή και να τα φέρνεις στο κατώφλι μας. Τι σόι σκουπιδιαρης είσαι; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μάιος 2023, 20:36

BaKXOS_Lysios έγραψε:
pluton έγραψε:
Τιμή μου να είμαι σκουπιδιαρης, την τάξη των σκουπιδιαρεων την έχω σε μεγάλη υπόληψη.

Κι εγώ τους εκτιμώ αλλά δυστυχώς δεν ανήκεις στην τάξη τους. Εκείνοι προσπαθούν να μας απαλλάξουν από τα σκουπίδια και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Εσύ απλά θες να τα παίρνεις από τη χωματερή και να τα φέρνεις στο κατώφλι μας. Τι σόι σκουπιδιαρης είσαι; :D

Άσε το είπες υποτιμητικά, τώρα πας να το μαζέψεις. Λοιπόν σκουπιδιαρης τιμή μου, επί τις ουσίας αυτά που έβαλα, στην ταμπακιερα.

FB_IMG_1683462092478.jpg

Ολόιδιος ο Αντρέας του μένει να αφήσει φαλάκρα, να κάνει εξώγαμο παιδί και να χωρίσει την Περιστέρα και να πάρει αεροσυνοδό.

FB_IMG_1683482593850.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Μάιος 2023, 21:14

pluton έγραψε: Λοιπόν σκουπιδιαρης τιμή μου,

Ωραία, παραδέχεσαι ότι ανεβάζεις σκουπίδια, αυτό είναι η ουσία. :D
Καλοφάγωτα και καλοχώνευτα :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μάιος 2023, 22:42

BaKXOS_Lysios έγραψε:
pluton έγραψε: Λοιπόν σκουπιδιαρης τιμή μου,

Ωραία, παραδέχεσαι ότι ανεβάζεις σκουπίδια, αυτό είναι η ουσία. :D
Καλοφάγωτα και καλοχώνευτα :pardon:

Ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα.

Κανονικά αφού ανεβάζω σκουπίδια έπρεπε με επιχειρήματα να με ξετιναξεις.

Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις σκουπίδια;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Μάιος 2023, 00:21

pluton έγραψε:Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις σκουπίδια;

όχι, με τα σκουπίδια δεν ασχολούμαστε απλώς τα πετάμε στον κάδο κι απο κει στη χωματερή.
Με τα σκουπίδια ασχολούνται όσοι νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι έχουν το ίδιο IQ με αυτούς για να τα παίρνουν σοβαρά.
Το να κάτσω να σου απαντήσω στο "αν ο Τσίπρας μιμείται τον Παπανδρέου" θα ήταν σαν να κάθομαι να παίζω με το περιεχόμενο από το καλαθάκι της τουαλέτας. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Μάιος 2023, 07:48

BaKXOS_Lysios έγραψε:
pluton έγραψε:Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις σκουπίδια;

όχι, με τα σκουπίδια δεν ασχολούμαστε απλώς τα πετάμε στον κάδο κι απο κει στη χωματερή.
Με τα σκουπίδια ασχολούνται όσοι νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι έχουν το ίδιο IQ με αυτούς για να τα παίρνουν σοβαρά.
Το να κάτσω να σου απαντήσω στο "αν ο Τσίπρας μιμείται τον Παπανδρέου" θα ήταν σαν να κάθομαι να παίζω με το περιεχόμενο από το καλαθάκι της τουαλέτας. :D

Όπως θες μη απαντάς, εγώ το καταλαβαίνω :
Α Ότι είσαι φανατικός ζαιος και θες να καταναλώνεις την ψευδαίσθηση που σου σερβίρει.
Β Ότι δεν μπορείς να απαντήσεις.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι άνευ αξίας.

Κώστας Σκανδαλίδης δεν άντεξε με την μανία του Τσίπρα να αντιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου και στο Τik Τok ανέβασε ένα βιντεάκι όπου ο πρώην υπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει «άσε, ρε φίλε, ήσυχο τον Ανδρέα! Τι σχέση έχεις;».

https://twitter.com/John_Fletcher70/sta ... o46x38.png

@jazz_daz
Προοδευτικός είναι αυτός που μιμείται τη φωνή ενός πεθαμένου, μήπως συγκινήσει τους πρώην οπαδούς του πεθαμένου και στη συνέχεια φοράει ρούχα σαν αυτά που φόραγε ο πεθαμένος πριν 40 χρόνια…
Στο επόμενο στάδιο, τον βλέπω να ξεκινά παράνομη σχέση με αεροσυνοδό
Όταν ήμουν πιτσιρικάς, είχαμε τον Χάρυ Κλυν που έκανε τον Ανδρέα σε κάτι σατιρικές κασέτες που κυκλοφορούσαν εκείνα τα χρόνια και γελούσαμε. Τώρα έχει αναλάβει άλλος...

Α ρε Αλέξη, όσο και να αντιγράψεις, Ανδρέας δεν θα γίνεις ποτέ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Μάιος 2023, 10:20

Δεν με τιμά αλλά εν προκειμένω, και σε ό,τι αφορά τα ανδρεϊκό κακέκτυπο, τείνω να δικαιολογήσω τον χουντοφασίστα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Μάιος 2023, 11:26

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν με τιμά αλλά εν προκειμένω, και σε ό,τι αφορά τα ανδρεϊκό κακέκτυπο, τείνω να δικαιολογήσω τον χουντοφασίστα. :fico:

:o
Δεν σε τιμά κυρίως γιατί τρως αμάσητο το (δήθεν) επικοινωνιακό τρικ των χουντοφασιστων + νεοδημοκρατων της δήθεν μίμησης.
Φυσικά ούτε υπάρχει μίμηση ούτε πρόθεση μίμησης. Το αν υπάρχει μια αδιόρατη ομοιότητα χροιάς στη φωνή είναι κάτι που δεν οφείλεται στον Άλεξ, έτσι είναι η φωνή του. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Μάιος 2023, 11:35

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν με τιμά αλλά εν προκειμένω, και σε ό,τι αφορά τα ανδρεϊκό κακέκτυπο, τείνω να δικαιολογήσω τον χουντοφασίστα. :fico:

:o
Δεν σε τιμά κυρίως γιατί τρως αμάσητο το (δήθεν) επικοινωνιακό τρικ των χουντοφασιστων + νεοδημοκρατων της δήθεν μίμησης.
Φυσικά ούτε υπάρχει μίμηση ούτε πρόθεση μίμησης. Το αν υπάρχει μια αδιόρατη ομοιότητα χροιάς στη φωνή είναι κάτι που δεν οφείλεται στον Άλεξ, έτσι είναι η φωνή του. :yesyes:

Μόνοι σας μείνατε, μέχρι και το ορφανό της Μόσχας βλέπει αυτό που όλοι βλέπουν εκτός από τους ζαιους + τον Αντωναρο + τους γυρολόγους και την Πόπη.

https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/sta ... TIROPOYLOS

Πέρα από την μίμηση της φωνής, την ενδυματολογική αντιγραφή, την αντιγραφή κινήσεων... Υπάρχει και κοπιαρισμα σλόγκαν και ρητορικών φράσεων πχ

(Παπανδρέου) «Εσείς είστε το ΠΑΣΟΚ – (Τσίπρας) «Η σημερινή μας συγκέντρωση που θυμίζει τις μεγάλες συγκεντρώσεις της μεταπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς».

(Παπανδρέου-Τσίπρας) «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

(Παπανδρέου-Τσίπρας) «Γεια σας και με τη νίκη».

(Παπανδρέου) «Κύριε Μητσοτάκη, να μιλήσετε όσο θέλετε. Όσο περισσότερο ομιλείτε τόσο περισσότερο κάνετε σαφές ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα και λύση για τα προβλήματα της χώρας. Καλή σας νύχτα» – (Τσίπρας) «[…] Καλή σας νύχτα, κ. Μητσοτάκη».

Έχουμε να κάνουμε με κακια κόπια Χάρυ Κλιν.

1500x500.jpeg

Την εποχή που διασκέδαζε τους ξένους ηγέτες... Η Μέρκελ ξεκαρδισμενη με τον Βαλκάνιο κωμικό.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Μάιος 2023, 13:17

pluton έγραψε:
Μόνοι σας μείνατε, μέχρι και το ορφανό της Μόσχας βλέπει αυτό που όλοι βλέπουν εκτός από τους ζαιους + τον Αντωναρο + τους γυρολόγους και την Πόπη.

Ποιον είπες ''ορφανό της Μόσχας'' ρε θρησκόληπτε φασίστα χουντοναζί;
Κάτσε τώρα που θα φας στη μάπα άλλα τέσσερα χρόνια κομμουνισμό θα καλοπεράσεις.
Άντε το ότι λες τον Αλέξη κακέκτυπο του Αντρέα θα στο συγχωρήσει γιατί οι κομμουνιστές ηγέτες είναι μεγαλόψυχοι αλλά γι' αυτό που είπες για τον επίσης κομμουνιστή Αντώναρο και την κομμουνίστρια Πόπη δεν το γλυτώνεις με τίποτα το γκουλαγκ.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”