AZUREUS έγραψε:Kauldron έγραψε:
Δηλαδή οποιοσδήποτε επιδεικνύει παραβατική συμεριφορά έχει πάντα δίκιο ε?
Εντάξει, κατάλαβα.
Λοιπόν, άκου, αν διαφωνείς με κάποιον κανόνα, υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι με τους οποίους μπορεί να καταργηθεί. Δεν έχεις παρά να μπείς στο "Το φόρουμ μας", να πείς με ποιόν ή ποιούς κανόνες διαφωνείς, και για ποιούς λόγους διαφωνείς, και θα το συζητήσουμε. Το να τον "καταργήσεις" από μόνος σου, επειδή έτσι σου κάπνισε, και επειδή "δεν σου αρέσει", έχει και κάποιες συνέπειες.
Αν θέλεις να είσαι μέσα σ' ένα κοινωνικό σύνολο, θα πρέπει να δέχεσαι τους κανόνες του. Δεν μπορείς να επιβάλλεις την θέση σου στους άλλους επειδή έτσι γουστάρεις.
Τίποτα δεν κατάλαβες.
Ο παραβατικος μπορεί να μην έχει πάντα δίκιο οπως γράφεις αλλά δεν σου περνάει απο το μυαλό οτι και ο τρόπος που επιβάλλεται κάποιες φορές το δίκιο μπορεί να είναι άδικος.
Και κάποιες φορές η συμπεριφορά του παραβάτη μπορεί να οφείλεται στην συμπεριφορά και στον τρόπο που επιβάλει κάποιος αυτούς τους κανόνες.
Κανείς δεν διαφωνεί με τους κανόνες πιστεύω αλλά όλοι έχουν δικαίωμα να αμφισβητούν τον τρόπο που αυτοί επιβάλλονται.
Παρατηρώ οτι ανάμεσα σε σένα και στον σατανικό αλλά και με άλλα μέλη στο παρελθόν υπήρχαν και υπάρχουν διενέξεις επιπέδου μεταξύ 12χρονων και κατίνας της γειτονιάς.
Αποφεύγω να πάρω μέρος σ αυτές τις διενέξεις γιατί μου φαίνεται γελοίο αλλά μ αυτό τον τρόπο δημιουργείται πρόβλημα στο ιδιο το φόρουμ και είναι κρίμα...
Χαλαρώστε λίγο ρε σεις...
Ο παραβατικος μπορεί να μην έχει πάντα δίκιο οπως γράφεις αλλά δεν σου περνάει απο το μυαλό οτι και ο τρόπος που επιβάλλεται κάποιες φορές το δίκιο μπορεί να είναι άδικος.
Οχι, δε μου περνάει από το μυαλό. Το κάθε παράπτωμα έχει και μια ποινή. Εφόσον αυτή η ποινή επιβληθεί (και οχι μεγαλύτερη στον έναν και μικρότερη στον άλλο για το ίδιο παράπτωμα), δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να "είναι άδικος ο τρόπος που επιβάλλεται το δίκιο". Τέτοιο "Αριστερό Δίκαιο" δεν το γνωρίζω. Αν θέλεις μπορείς να με διαφωτίσεις.
Υπόψην, επειδή συχνά καταδεικνύομαι εγώ ως η πηγή όλων των δεινών, κάποιες φορές έγω έχω απλά κάνει αναφορά σε κάποια πόστ, και άφησα άλλους να τα χειριστούν, ακριβώς για να μην κρίνω εγώ ο "κακός".
Επιπλέον, ο τρόπος "τιμωρίας" του να ποστάρει κάποιος κατόπιν έγκρισης ΔΕΝ είναι δικής μου έμπνευσης. Αν τον προτιμάτε από το σβήσιμο πόστ, τις προειδοποιήσεις και τα μπαναρίσματα, έχει καλώς.
Υπόψη, οτι σε κάποιες περιπτώσεις, μολονότι εγώ έστειλα τις προειδοποιήσεις, ΔΕΝ ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση να σταλούν, αλλά συλλογική (διαχειριστών-συντονιστών).
Όσο για τον συγκεκριμένο χρήστη, χρειάζεται πολύ θράσος, ένας άνθρωπος που είχε προσπαθήσει να μας εκβιάσει με διάφορους τρόπους, και που έβριζε χυδαία, και είχε διώξει και νέο μέλος, να ζητάει και τα ρέστα.