Στύγιος έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Kαλα τωρα κι εσυ , πιστευεις οτι δεν ηξερε για τον γνησιο ταλαιπωρο ο φεηλ ταλαιπωρος;;;
Όργι, εμείς στο φρη σ' αγαπάμε και σε θέλουμε .
Ως γνησιος και φωτοδοτης φιλελευθερος , θα γραφω σε ολα. Δεν φοβαμαι μαλιστα να βρω κανα μπελα με κανα τρελο καθως εχω φροντισει απο το 2009 να κρυψω πραγματικη ip ονομα. Αρα θα γραφω σε ολα τα φορα καθως οπως εδειξε και ο τιτανας πατερας των μαρξιστοειδων (με την σεξουαλικη εννοια), Ανταμ Σμιθ: την απληστια την νικα ΜΟΝΑΧΑ ο φοβος επικρατησης της αντιπαλης απληστιας...
Αρα πολλα φορα, καλυτερη λειτουργια και διαλογος.
Κι εδω εχει αρκετα ανοιχτα μυαλα που μπορεις να πεις κατι πχ ο εγω, εσυ και κανα δυο ακομη, ισως και 5, αλλα το θεμα ειναι να εχει κινηση...
Απλα εν γενει ειμεθα λιγοι ως ελληνες οποτε δεν υπαρχει πολυ κινηση στα φορα τα οποια ετσι κι αλλιως απο τοτε που επικρατησαν τα μμκδ οπως φεησμπουκ εχουν παρει την κατιουσα. Θελω να γραψω πολλα , πχ τελευταια εκαμα ενα τιτανιο ριφρεσ και εκατσα και παρακολουθησα τα 100 περιπου επεισοδια του « Enterprise » ωστε να αναρτησω ενα καλο ρεζουμε κριτικη κτλ αλλα το σκεφτομαι καθως μπορει αυριο να χαθει και αυτο οπως τοσα και τοσα αλλα που εγραψα. Εδω εκατσα και αποπληθωρησα τις εισπραξεις ολων των ταινιων star trek και εκαμα ενα τεραστιο νημα με κριτικη σχολιασμο κτλ και παει και αυτο απατο... Τι να πω...
Να διαβασεις το βιβλιο μου ρε καριολη...

Τέλος!