Α ναι ξέχασα.
Περνάει φάση κυρώσεων αυτή τη στιγμή.
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
Ραν ταν πλαν έγραψε:Α ναι ξέχασα.
ουγκα μπουγκα ... μπορεις να μας εξηγησεις σε τι ακριβως διαφερεις απο τον μεσο χρυσαυγιτη ? Εγω λεω σε τπτ, εσυ τι λες ?
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
nemo
- Supreme poster

και ενα ερωτημα απορια -πως γινεται η ανθρωποτητα ακομη
να τρωει την προπαγάνδα αμασητη ..και δεν μιλαμε για ασια
και αφρικη οπου εκει οι ανθρωποι δεν εχουν μια παγκοσμια και σχετικη
γνωση αλλα γμτ μου στην τελικη δεν εχουμε καμια διαφορα με τους μουλαδες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

nik_killthemall έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Α ναι ξέχασα.
ουγκα μπουγκα ... μπορεις να μας εξηγησεις σε τι ακριβως διαφερεις απο τον μεσο χρυσαυγιτη ? Εγω λεω σε τπτ, εσυ τι λες ?
να τα μας!!!!
μονο εγω ειμαι στα ακρα δεξια που σημαινει στο κεντρο 
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

nemo έγραψε:και ενα ερωτημα απορια -πως γινεται η ανθρωποτητα ακομη
Όντως, σε Ασία και Αφρική δεν είναι τόσο ξυπνητζήδες όσοι οι βαλκάνιοι αμόρφωτοι καραγκούνηδες που μουγκανίζουν

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

Vladimir Putin is “at risk” of ending up in prison for war crimes carried out by his Russian forces in Ukraine, the British justice secretary said on Friday.
Dominic Raab, who is also deputy prime minister, was asked on Times Radio whether he saw the conflict ending with the Russian president “imprisoned for war crimes”.
He said:
I think it is a very real risk that he must now contemplate.
Beyond his personal situation, every commander operating in Ukraine, or indeed Moscow, when they are faced with illegal orders, whether it is to target civilians or otherwise, attack illegal or unlawful sites, they now know the ICC (international criminal court) is investigating and the chief prosecutor Karim Khan is, I believe, travelling to Ukraine.
They must now know that they face the very real risk of ending up in the dock of a court and, ultimately, in a prison if they follow through on those illegal, unlawful orders.
https://www.theguardian.com/world/live/ ... 6b798dc9fc
1 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

οπως το εκαναν και με κανταφι και ειδαμε και τα αποτελεσματα
μια χαρα βρισκονται αυτην την στιγμη στην λιβυη
και απο τα υψηλοτερα αεπ στον κοσμο
Ένας υψηλόβαθμος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής (και μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Γερουσίας) προειδοποίησε τους Ρώσους πολίτες ότι θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στην απομόνωση και στο σκοτάδι, εκτός εάν κάποιος από αυτούς βγει μπροστά για να «βγάλει από τη μέση αυτόν τον τύπο» – αναφερόμενος προφανώς στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
μια χαρα βρισκονται αυτην την στιγμη στην λιβυη
και απο τα υψηλοτερα αεπ στον κοσμο
Ένας υψηλόβαθμος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής (και μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Γερουσίας) προειδοποίησε τους Ρώσους πολίτες ότι θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στην απομόνωση και στο σκοτάδι, εκτός εάν κάποιος από αυτούς βγει μπροστά για να «βγάλει από τη μέση αυτόν τον τύπο» – αναφερόμενος προφανώς στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
0 .
-
Προέλλην

The Russian parliament has passed a law which makes it a criminal offence to spread “fake” information about its armed forces.
The law, passed by the state Duma in the third and final reading, introduces fines and jail sentences for those who intentionally spread false information about the armed forces that has a serious impact, according to a statement by the lower house.
Those found to have broken the new law by spreading so-called “false information” about the actions of the Russian armed forces in Ukraine face up to three years in prison.
If it is published as part of an “organised group” or uses “false evidence”, the maximum sentence increases to 10 years in prison. If it leads to “serious consequences”, the perpetrators will face up to 15 years in prison.
It is thought this new law will have a huge effect of the ability of people to share information about what is happening in Ukraine, as the Kremlin continues to play down its actions to the Russian population.
https://www.theguardian.com/world/live/ ... ower-plant
Στην Ελλάδα ή στην Δύση γενικότερα, τα πουτλερομπότς όμως σκούζουν για δικτατορία γιατί κοπήκαν σε κάποιο βαθμό συμβολικά 2 ρώσικα κρατικά πρακτορεία παραπληροφόρησης.
Όταν όμως ο Πούτλερ σε βάζει φυλακή 15 χρόνια γιατί είπες τον πόλεμο πόλεμο, είναι θεμιτό και ζντό ζντό ζήτω.
Αυτά είναι τα πουτλερικά πουστάκια

0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Δημήτρης Λιάτσος
2 ώρ. ·
Ο ουκρανικός στρατός έστησε συστοιχία εκτοξευτήρα «Γκραντ» στον τοίχο δίπλα από τον πυρηνικό σταθμό στο Ζαπορόζιε και από εκεί αρχισε να ρίχνει κατά των μονάδων του ρωσικού στρατού στην περιοχή. Όπως έγραφαν ευρωπαϊκά ΜΜΕ, το Ζελένσκι και τη στρατιωτική ηγεσία τους συμβουλεύουν τα πιο επιλεγμένα στελέχη των καλύτερων ειδικών υπηρεσιών του κόσμου. Από το Ισραήλ μέχρι την Ουάσιγκτον. Αναδύεται το εύλογο ερώτημα: Ποια μυαλά σε ποια πρωτεύουσα του κόσμου σκέφθηκαν και συμβούλευσαν τους Ουκρανούς στρατηγούς να στήσουν τη συστοιχία διπλα στο σταθμό και να προκαλούν πάνω τους πυρά από τον αντίπαλο; «Χέστηκαν» για το τι μπορεί αυτό να προκαλέσει;
Ευτυχώς που από τη ρωσική πλευρά βρέθηκε περισσότερο μυαλό, διέγνωσαν έγκαιρα από που βάλλονται και έδειξαν συγκράτηση…
2 ώρ. ·
Ο ουκρανικός στρατός έστησε συστοιχία εκτοξευτήρα «Γκραντ» στον τοίχο δίπλα από τον πυρηνικό σταθμό στο Ζαπορόζιε και από εκεί αρχισε να ρίχνει κατά των μονάδων του ρωσικού στρατού στην περιοχή. Όπως έγραφαν ευρωπαϊκά ΜΜΕ, το Ζελένσκι και τη στρατιωτική ηγεσία τους συμβουλεύουν τα πιο επιλεγμένα στελέχη των καλύτερων ειδικών υπηρεσιών του κόσμου. Από το Ισραήλ μέχρι την Ουάσιγκτον. Αναδύεται το εύλογο ερώτημα: Ποια μυαλά σε ποια πρωτεύουσα του κόσμου σκέφθηκαν και συμβούλευσαν τους Ουκρανούς στρατηγούς να στήσουν τη συστοιχία διπλα στο σταθμό και να προκαλούν πάνω τους πυρά από τον αντίπαλο; «Χέστηκαν» για το τι μπορεί αυτό να προκαλέσει;
Ευτυχώς που από τη ρωσική πλευρά βρέθηκε περισσότερο μυαλό, διέγνωσαν έγκαιρα από που βάλλονται και έδειξαν συγκράτηση…
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:τι ειναι βρε παπαρα η ευημερια; δωσε ενα ορισμο
Ευημερία είναι να δουλεύεις δέκα-δώδεκα ώρες την ημέρα για να τρως, να ντύνεσαι, να πληρώνεις το νοίκι σου, να μπορείς να βάζεις δέκα ευρώ βενζίνη, να έχεις ίντερνετ, να είσαι χρεωμένος μέχρι τ' αυτιά στις τράπεζες και να βγαίνεις από το σπίτι για διασκέδαση τρώγοντας σπόρια σε κανα παγκάκι και οπωσδήποτε να καταθέτεις ελεύθερα την αποψάρα σου στα φόρουμ.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.