Τα 2.330 μνημεία που ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ από το Υπερταμείο
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Τα 2.330 μνημεία που ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ από το Υπερταμείο
Κυβέρνηση Πολλάκη.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Koulis speaking....Άσε Λαχουρ, η ξεφτίλα δεν κρύβεται!....
Μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το δημοψηφισμα του 2015 δεν υπαρχει.
Τοτε που σας βαζανε να χορευετε στο Συνταγμα κατα του μνημονιου και την επομενη μερα που ο προεδρας εκανε κωλοτουμπα ανακαλυψατε πως τελικα ειναι καλα τα μνημονια![]()
Ποσο αφελεις παιζει να νιωθετε που καθεστε και δικαιολογειτε την καθε κωλοτουμπα του προεδρα..Αυτο ειναι καταντια. Ο,τι βριζατε το γλειφετε.
Κάνεις λάθος, δεν είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα να αλλάξεις, να κολωσεις, να κάνεις πίσω σε κάτι που νόμιζες για θέματα μάλιστα που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχεις άμεση γνώση των συνεπειών πίσω από την ασφάλεια του παραβάν μιας κάλπης.... Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να ξαναψηφιζεις τα αρπακτικά που ρήμαξαν την χώρα σου κάνοντας την παλαβή ή να τους υποστηρίζεις με κάθε ευκαιρία μόνο και μόνο για τα μικροκομματικα σου συμφέροντα και την αντιπαλότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ (όπως κάνεις εσύ που μου πετάχτηκες σαν πορδή να απαντήσεις δια στόματος Κούλη για σχόλιο μου που αφορούσε την ΝΔ).

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Κάνεις λάθος, δεν είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα να αλλάξεις, να κολωσεις, να κάνεις πίσω σε κάτι που νόμιζες για θέματα μάλιστα που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχεις άμεση γνώση των συνεπειών πίσω από την ασφάλεια του παραβάν μιας κάλπης.... Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να ξαναψηφιζεις τα αρπακτικά που ρήμαξαν την χώρα σου κάνοντας την παλαβή ή να τους υποστηρίζεις με κάθε ευκαιρία μόνο και μόνο για τα μικροκομματικα σου συμφέροντα και την αντιπαλότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ (όπως κάνεις εσύ που μου πετάχτηκες σαν πορδή να απαντήσεις δια στόματος Κούλη για σχόλιο μου που αφορούσε την ΝΔ).
Αρα μου λες οτι ειχαν δικιο οι τρουθ τημιτες οταν σας ελεγαν οτι ειστε ανευθυνοι και στον κοσμο σας
Κατα τα αλλα το ΚΚΕ εχει υιοθετησει την ρητορικη Κουλη. Μετωπο λογικης εχετε γινει κανονικα, εχετε απαρνηθει εντελως ο,τι λεγατε και κανατε πριν το δημοψηφισμα.
Να πας μαρτυρας υπερασπισης των σαμαροβενιζελων στις προσφυγες που κανουν οι συνταξιουχοι για τις περικοπες αγορι μου
.gif)
BaKXOS_Lysios έγραψε:(όπως κάνεις εσύ που μου πετάχτηκες σαν πορδή να απαντήσεις δια στόματος Κούλη για σχόλιο μου που αφορούσε την ΝΔ).
Δεν αφορουσε μονο τους νεοδημοκρατες αλλα οσους κραζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, αφου οποιον σας κραζει τον βγαζετε νεοδημοκρατη. Μεχρι και τον Στυγιο και τον Παν εχετε βγαλει ΝΔ.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:(όπως κάνεις εσύ που μου πετάχτηκες σαν πορδή να απαντήσεις δια στόματος Κούλη για σχόλιο μου που αφορούσε την ΝΔ).
Δεν αφορουσε μονο τους νεοδημοκρατες αλλα οσους κραζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, αφου οποιον σας κραζει τον βγαζετε νεοδημοκρατη. Μεχρι και τον Στυγιο και τον Παν εχετε βγαλει ΝΔ.
Αφορούσε αυστηρα την ΝΔ και τον Κούλη το σχόλιο μου! Άλλο αν εσύ μπέρδεψες τα μπούτια σου προσωρινά και απάντησες λες και σου θίξανε το κόμμα....
.gif)
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Να πας μαρτυρας υπερασπισης των σαμαροβενιζελων στις προσφυγες που κανουν οι συνταξιουχοι για τις περικοπες αγορι μου
Πω πω σαίνι!... Μόνο που ξέρεις ο ΣΥΡΙΖΑ τους άνοιξε το δρόμο για αυτές τις προσφυγές οι οποίες δικαιώνονται και παίρνουν πίσω τα αναδρομικά τους, όχι οι σαμαροβενιζελοι!
Άστο, δεν το χεις, ο κόσμος ξέρει καλύτερα από τα κομματικά μποτ των φορουμς.....
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Αφορούσε αυστηρα την ΝΔ και τον Κούλη το σχόλιο μου! Άλλο αν εσύ μπέρδεψες τα μπούτια σου προσωρινά και απάντησες λες και σου θίξανε το κόμμα....
Αφου ολους ΝΔ τους εχετε βγαλει, ειναι η εντολη της Κουμουνδουρου αυτη
BaKXOS_Lysios έγραψε:Πω πω σαίνι!... Μόνο που ξέρεις ο ΣΥΡΙΖΑ τους άνοιξε το δρόμο για αυτές τις προσφυγές οι οποίες δικαιώνονται και παίρνουν πίσω τα αναδρομικά τους, όχι οι σαμαροβενιζελοι!
Άστο, δεν το χεις, ο κόσμος ξέρει καλύτερα από τα κομματικά μποτ των φορουμς.....
Ε ναι, ησασταν υπερ των προσφυγων μεχρι να παρετε την καρεκλα για να κερδισετε ψηφαλακια. Αφου πηρατε την καρεκλα ειστε κατα και λετε οτι καλα εκαναν οι σαμαροβενιζελοι που εκοψαν τις συνταξεις.
Κατα τα αλλα το ΚΚΕ υιοθετει ρητορικη Κουλη. Πολιτικαντηδες και λαοπλανοι ειστε, για αυτο σας εχει σιχαθει ο κοσμος.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Τσαλιμακια τσαλιμακια στο τέλος θα μας χορέψεις και κάνα τσάμικο μικρέ....
Άστο... ΞΕΦΤΙΛΑ λέμε!!!!!
Άστο... ΞΕΦΤΙΛΑ λέμε!!!!!

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Ο σύριζα ακολούθησε το δρόμο της λογικής αφού καθάρισε τους πολιτικούς αιθεροβάμονες που είχε στις τάξεις του.
Φαντάζεστε τη θέση του στα διεθνή πολιτικά σαλόνια με νούμερα στην βασική του σύνθεση όπως οι Λαφαζάνηδες, οι Κωνσταντοπουλίνες και οι Βαρουφάκηδες;
Ενώ τώρα βαράνε προσοχές μπροστά του ο Τραμπ που τον υποχρέωσαν να φτιάξει περισσότερες βάσεις από αυτές που ήθελε, η Μέρκελ που της τα πήρε χοντρά και της έτριψε στη μούρη τα μνημόνια, μέχρι και ο ρεζίλης ο Ερντογάν που χέστηκε επάνω του μόλις του ζήτησε η συριζάρα μας την άδεια για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στο Ιόνιο.
Και τώρα με τις τελευταίες μεταγραφές θα γράψει νέες σελίδες δόξας που μπροστά τους θα ωχριά η ένδοξη περίοδος του Ανδρεϊκού πασοκ. Εμπρός σύντροφοι ο πατσάς σας περιμένει.
Φαντάζεστε τη θέση του στα διεθνή πολιτικά σαλόνια με νούμερα στην βασική του σύνθεση όπως οι Λαφαζάνηδες, οι Κωνσταντοπουλίνες και οι Βαρουφάκηδες;
Ενώ τώρα βαράνε προσοχές μπροστά του ο Τραμπ που τον υποχρέωσαν να φτιάξει περισσότερες βάσεις από αυτές που ήθελε, η Μέρκελ που της τα πήρε χοντρά και της έτριψε στη μούρη τα μνημόνια, μέχρι και ο ρεζίλης ο Ερντογάν που χέστηκε επάνω του μόλις του ζήτησε η συριζάρα μας την άδεια για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στο Ιόνιο.
Και τώρα με τις τελευταίες μεταγραφές θα γράψει νέες σελίδες δόξας που μπροστά τους θα ωχριά η ένδοξη περίοδος του Ανδρεϊκού πασοκ. Εμπρός σύντροφοι ο πατσάς σας περιμένει.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αρίστος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ωπα εβγαλε ΛΑΓΟ το κειμενο του Λαχουρενιου που δεν καθισε να το διαβασει.
Να θυμίσουμε ότι τα εν λόγω ακίνητα είχαν περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ την περίοδο 2013-2014 από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, δηλαδή από τη Νέα Δημοκρατία που σήμερα κουνάει το δάχτυλο. Γι' αυτό πρόσφατα ο υφυπουργός Κώστα Στρατής είχε δηλώσει: «Καμία μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας του υπουργείου Πολιτισμού δεν έχει γίνει προς την ΕΤΑΔ. Οι μόνες μεταβιβάσεις που έχουν γίνει είναι εκείνες στις οποίες προχώρησε η προηγούμενη κυβέρνηση προς το ΤΑΙΠΕΔ, όπως τα ακίνητα της Πλάκας, αλλά και το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ίδιο το υπουργείο Πολιτισμού. Χαίρομαι λοιπόν που η αντιπολίτευση συνυπογράφει σήμερα τη χθεσινή μας ανακοίνωση, ότι η πολιτιστική κληρονομιά της χώρας δεν εκχωρείται και δεν αποτελεί αντικείμενο συναλλαγής».
http://www.efsyn.gr/arthro/me-ypoyrgiki ... ypertameio
Σε ευχαριστω Λαχουρενιε.
Θα το μεταφερω σε ολο το fb, σε ολες τις ομαδες που ξερω και θα το κανω και αρθρο.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μετακλητε, φαε και δω την μπανανα
https://maleviziotis.gr/2019/01/22/%CF% ... %B1%CF%80/
Με την απόφαση του ΚΥΣΟΙΠ εξουσιοδοτήθηκε ο ΥΠΟΙΚ να «ανακαλέσει εν μέρει την με αριθμ. ΥΠΟΙΚ 0004586 ΕΞ 2018/ 19.06.2018 (2320 Β’) απόφασή του, με την οποία μεταβιβάσθηκαν στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» 10.119 ακίνητα κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου, κατά το μέρος αυτής με το οποίο μεταβιβάσθηκαν στην εν λόγω ανώνυμη εταιρεία τα 2.330 ακίνητα», τα οποία ταυτοποιήθηκαν εκ των υστέρων από το Υπουργείο Πολιτισμού ότι είναι μνημεία, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία και λοιπά ακίνητα αρμοδιότητας ΥΠΠΟΑ.
Με την ΥΑ του ΥΠΟΙΚ γίνεται η ανάκληση της μεταβίβασης στο Υπερταμείο για τα ακίνητα αυτά.
Το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων εκφράζει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή, απόρροια εν πολλοίς της πολύμηνης και συστηματικής προσπάθειας του Συλλόγου μας και της κινητοποίησης των μελών μας σε όλη τη χώρα.
https://maleviziotis.gr/2019/01/22/%CF% ... %B1%CF%80/
0 .