ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Χαίρω πολύ, ελ γκαλιντέγνες = ρεντίκολα της οικουμένης. (Αυτά που προτείνω είναι λετζίτ, πάντως)
πέφτεις σε αντιφάσεις, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Χαίρω πολύ, ελ γκαλιντέγνες = ρεντίκολα της οικουμένης. (Αυτά που προτείνω είναι λετζίτ, πάντως)

Αρίστος έγραψε:Θελω να δω ελληνικες σειρες, εχω δει Απαραδεκτους, Δυο Ξενους, Παρα Πεντε, Πενηντα Πενηντα...
και πλακα πλακα μου αρεσαν...
πως να συνεχισω;
.

Νon4me έγραψε:Αρίστος έγραψε:Θελω να δω ελληνικες σειρες, εχω δει Απαραδεκτους, Δυο Ξενους, Παρα Πεντε, Πενηντα Πενηντα...
πως να συνεχισω;
.
Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη ηταν σχετικα ευχάριστο .

Αρίστος έγραψε:Θελω να δω ελληνικες σειρες, εχω δει Απαραδεκτους, Δυο Ξενους, Παρα Πεντε, Πενηντα Πενηντα...
πως να συνεχισω;
.

sys3x έγραψε:πέφτεις σε αντιφάσεις, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:sys3x έγραψε:πέφτεις σε αντιφάσεις, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Αυτός για τον οποίο μιλάς στο προηγούμενο ποστ είναι μια γκροτέσκα εθνολαϊκιστική φιγούρα η οποία ως τέτοια προκαλεί μείγμα οίκτου, αηδίας, περιφρόνησης και αμηχανίας. Αυτό το πράγμα είναι ο εθνολαϊκισμός. Οι αναλογίες μπορεί να αλλάζουν κατά περίπτωηση, αλλά τα συστατικά είναι τα ίδια. Έχοντας γράψει αυτό, η σειρά η οποία προτείνεται, προετείνεται ακριβώς επειδή το αποτέλεσμά υπερβαίνει, ως αξία, την αξία του αθροίσματος των μερών της. Δεν υπάρχει, δλδ, ουδεμία αντίφαση

Με την έννοια του καταξιωμένου, δεν θεωρώ ότι η άποψή μου μετράει για το καλλιτεχνικό μέρος... Κύττα, ο αλγόριθμος είναι εξαιρετικα απλός: εάν κάποιος ένα δηλώνει γκαλιντέγνης, δύο δηλώνει αριζντερός και τρία θεωρεί ότι δύναται να τοποθετείται δημοσίως ως ένα και δύο, τότε πρόκειται για νούμερο.