nrg έγραψε:Οπότε Λαχουρένιος, δεν έχεις στοιχεία ή/και αποδείξεις για το αν είμαι μέλος ή/και γράφω για λογαριασμό της Κουμουνδούρου (δηλαδή με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ). Όπως και για το ότι πληρώνομαι, για κάθε δημοσίευση που κάνω.
Αν πάλι δεν συμφωνείς με την παραπάνω παράγραφο, πρέπει να την κάνεις παράθεση και να την αρνηθείς. Αλλιώς σημαίνει ότι δέχεσαι αυτά που γράφει.
Ένα σημαντικό πρόβλημα των φανατικών στα κόμματα είναι ότι δεν μπορούν αν συζητήσουν αν δεν πειστούν ότι απέναντί τους έχουν έναν εξίσου φανατικό. Διότι, τότε αποκαλύπτεται το πόσο φανατικοί είναι.
Έτσι, σκοπός τους είναι μόνιμα να βγάλουν όλο τον υπόλοιπο κόσμο φανατικό ώστε να περνιέται για ...φυσιολογικός ο δικός τους φανατισμός.
Είναι το γνωστό: ας βρωμίσω τον άλλον για να μην ξεχωρίζουμε.
Και θα διαπιστώσεις ότι κατά καιρούς έχει βγάλει κάθε σχεδόν μέλος συριζαίο ή χρυσαυγίτη.
Σε εμένα μπερδεύτηκε και με έβγαλε από όλα. Όπως λέμε σουβλάκι απ' όλα.
Επίσης, από λογικής ανάλυσης κάνει εκτεταμένη χρήση του "σοφίσματος του ανακριτή", βάζοντας το συζητητή του σε θέση προσωπικής απολογίας, εκεί που δεν χρειάζεται ή δεν απαιτείται καν από τη συζήτηση.
Σε γενικές γραμμές, το σόφισμα του ανακριτή συνίσταται σε ερώτηση η οποία βασίζεται επάνω σε αναπόδεικτη θέση. Πχ. έχεις μπροστά σου έναν τυχαίο και τον ρωτάς:
"Λέγε! Πού έκρυψες τα λεφτά από τη ληστεία!" ενώ δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν ο άνθρωπος αυτός έχει σχέση με τη ...ληστεία.
Έτσι, κι ο Λαχ θα σου πει "ως συριζαίος μπορείς να μου εξηγήσεις ...μπλα μπλα;" χωρίς ποτέ να έχει ειπωθεί ότι είσαι συριζαίος.