Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Μαρ 2022, 17:57

nemo έγραψε:«Όλη η αλήθεια για την Ουκρανία»

Τότε ο Γιανουκόβιτς καταγράφει μια τέτοια νίκη στις εκλογές που ήταν αδύνατον να αμφισβητηθεί ξανά. Σημειωτέον ότι σ’ εκείνες τις εκλογές ο απερχόμενος πρόεδρος της Ουκρανίας, Γιούστσενκο, θα λάβει μόλις το 5,45% των ψήφων. Για να καταλάβετε σε τι υπόληψη έχουν οι Ουκρανοί τους φιλοδυτικούς πολιτικούς.
Να σημειώσουμε εδώ ότι μετά τις εκλογές ασκήθηκε δίωξη εναντίον της Τιμοσένκο για οικονομικές ατασθαλίες κατά την περίοδο της θητείας της και καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών.
Τρία χρόνια μετά ο εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας (ο Γιανουκόβιτς) βάζει μπροστά την προεκλογική δέσμευση προς τον ουκρανικό λαό και ακυρώνει τη συμφωνία σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπέρ μιας νέας δανειακής συμφωνίας-διάσωσης με τη Ρωσία και στενότερες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Απλά ενα μικρο δείγμα :

Ο φοβερη νικη του γιανουκοβιτς που ηταν αδυνατον να αμφισβητηθει ήταν :
35% εναντι 25% της 2ης τιμοσενκο στον πρωτο γυρο και
49% εναντι 45,5% της τιμοσενκο στον δευτερο γυρο

Απλα για συγκριση ο ζελενσκι το 2019 ειχε :
30% εναντι 16% του 2ου στον πρωτο γυρο και
73% εναντι 24,5% στον 2ο γυρο

σε τι υποληψη εχουν οι Ουκρανοι τους φιλοδυτικους ...

Τελος ΔΕΝ ηταν προεκλογικη δεσμευση του Γιανουκοβιτς προς τον Ουκρανικο λαο η απορριψη της συμφωνιας συνδεσης Ουκρανιας - Ευρωπης, αλλα το ακριβως αντιστρφο ! Μεχρι τη τελευταια στιγμη παραμυθιαζε τον κοσμο πως θελει την συμφωνια :

Ο στόχος μια συμφωνίας εμπορικής σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένει, δήλωσε την Παρασκευή ο ουκρανός πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ζητώντας ωστόσο από τους «28» αποφασιστικά βήματα για ένα πακέτο οικονομικής βοήθειας προς τη χώρα του.

κατά κανόνα άρθρα που ξεκιναν με όλη η αλήθεια για στη πραγματικοτητα ενοουν ολο το παραμυθι για
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2022, 18:00

Προέλλην έγραψε:
bizeli έγραψε:Εγώ παιδιά νομίζω το λάθος που κάνουμε είναι ότι αντιμετωπίζουμε τη Ρωσία σαν οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Η ιστορία έχει αποδείξει ότι αν δεν πάρει αυτό που θέλει δε θα σταματήσει.
Είναι μαθημένη και διατεθειμένη να πληρώνει μεγάλα τιμήματα προκειμένου να κατακτήσει τους στόχους της.
Εδώ στον ΒΠΠ έχασε 10.000.000 κόσμο και αν δεν έβαζε τη σημαία της μέσα στο Βερολίνο δε θα ηρεμούσε.
Νομίζετε ότι κάποιες χιλιάδες νεκροί θα σταθούν εμπόδιο;

Αυτή πρώτα θα κατακτήσει ό,τι στρατιωτικούς στόχους θέλει και μετά θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από θέση ισχύος.

Αλλά και σε καιρό ειρήνης επικρατεί ένα κλίμα ότι δουλεύουμε όλοι για τη μαμά Ρωσία και ας πεινάμε. Είτε με Πούτιν, είτε με Στάλιν είτε δεν ξέρω με ποιον.
Είναι στο DNA τους.

Aυτά όλα είναι αβάσιμος ιστορικός αναχρονισμός. Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ Ρώσους στην ζωή σου, είναι κάτι το τόσο εξωτικό που ξεπηδάει απο τα βιβλία της ιστορίας μόνο :hmhmhm:

Πριν πολλές δεκαετίες οι Ρώσοι ήταν πιο σκληροτράχηλοι, αντέχαν πείνα, επειδή επρόκειτο για σκλάβους δουλοπάροικους υπό τσαρικής αυτοκρατορίας και έπειτα για μυρμύγκια της σοσιαλιστικής οικονομίας, ντοπαρισμένα ιδεολογικά. Ανάλογα σκληροτράχηλοι ήταν φυσικά και οι Αμερικανοί αγρότες, ή οι Ευρωπαίοι, συνηθισμένοι και αυτοί στην πείνα, όχι τόση βέβαια όσο οι Ρώσοι.

Σήμερα, οι Ρώσοι δεν είναι διαφορετικοί απο τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Έχουν τις ίδιες ανάγκες, αγωνίες, πρώτυπα, αισθητική, κτλ. Ουσιαστικά πρόκειται για παγκοσμιοποιημένους πολίτες, όπως όλοι μας στην περιφέρεια της Δύσης, τους όποιους όποιος προσπαθήσει να κάνει με το ζόρι ότι έκαναν στους Καμποτζιανούς οι Ερυθροί Χμερ, δεν θα καλοπεράσει.

Θυμήσου μόνο, ότι ακόμη και οι σοβιετικοί πολίτες που το '90 ήταν πιο ντούροι απο τους σημερινούς χίπστερ Ρώσους, έκαμαν ουρές χιλιομέτρων για να γευτούν ένα χάμπoυργκερ και μια κοκακόλα :asd03:

δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και οι "κεφτεδες" αλλα μιλας για την ρωσια
μια αυτοκρατορια που οι κατοικοι εχουν επιγνωση της ιστοριας τους
δεν ειναι βαλκανια ...ειναι η ρωσια τους

επισης με βαθια θρησκευτικη ευλαβεια -δεν υπαρχει πινακας που θα ζωγραφήσουν χωρις μια εκκλησια στο βαθος
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2022, 18:09

nik_killthemall έγραψε:
nemo έγραψε:«Όλη η αλήθεια για την Ουκρανία»
κατά κανόνα άρθρα που ξεκιναν με όλη η αλήθεια για στη πραγματικοτητα ενοουν ολο το παραμυθι για

ειπα οτι δεν τα εψαξα λεπτομερως και μπορει να εχεις δικιο
αλλα η ουσια ειναι -οτι ηταν στο χερι τους εε και νατο να μην
προχωρησουν σε δεσμευσεις για νατο και εε για μερικα χρονια ακομη

επισης ακομη και αμερικανοι θεωρουσαν το νατο περιττο
αυτο εμενα μου φτανει για να μου δειξει τον ηθικο αυτουργο
του πολεμου που ειναι ηπα και εε .....ολα τα αλλα ειναι για να τα λεμε
χωρις καμια σημασια στην τελικη
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Μαρ 2022, 18:10

Προέλλην έγραψε:Aυτά όλα είναι αβάσιμος ιστορικός αναχρονισμός. Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ Ρώσους στην ζωή σου, είναι κάτι το τόσο εξωτικό που ξεπηδάει απο τα βιβλία της ιστορίας μόνο :hmhmhm:

Πριν πολλές δεκαετίες οι Ρώσοι ήταν πιο σκληροτράχηλοι, αντέχαν πείνα, επειδή επρόκειτο για σκλάβους δουλοπάροικους υπό τσαρικής αυτοκρατορίας και έπειτα για μυρμύγκια της σοσιαλιστικής οικονομίας, ντοπαρισμένα ιδεολογικά. Ανάλογα σκληροτράχηλοι ήταν φυσικά και οι Αμερικανοί αγρότες, ή οι Ευρωπαίοι, συνηθισμένοι και αυτοί στην πείνα, όχι τόση βέβαια όσο οι Ρώσοι.

Σήμερα, οι Ρώσοι δεν είναι διαφορετικοί απο τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Έχουν τις ίδιες ανάγκες, αγωνίες, πρώτυπα, αισθητική, κτλ. Ουσιαστικά πρόκειται για παγκοσμιοποιημένους πολίτες, όπως όλοι μας στην περιφέρεια της Δύσης, τους όποιους όποιος προσπαθήσει να κάνει με το ζόρι ότι έκαναν στους Καμποτζιανούς οι Ερυθροί Χμερ, δεν θα καλοπεράσει.

Θυμήσου μόνο, ότι ακόμη και οι σοβιετικοί πολίτες που το '90 ήταν πιο ντούροι απο τους σημερινούς χίπστερ Ρώσους, έκαμαν ουρές χιλιομέτρων για να γευτούν ένα χάμπoυργκερ και μια κοκακόλα :asd03:

Εντάξει μπορεί να έχω στερεοτυπικά εσφαλμένη εντύπωση για τους Ρώσους σήμερα.
Εμένα πάντως αν μου πεις Ρωσία θα φέρω στο μυαλό μου αυτό
Εικόνα
και άλλες πανομοιότυπες εικόνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2022, 18:11

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Aυτά όλα είναι αβάσιμος ιστορικός αναχρονισμός. Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ Ρώσους στην ζωή σου, είναι κάτι το τόσο εξωτικό που ξεπηδάει απο τα βιβλία της ιστορίας μόνο :hmhmhm:

δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και οι "κεφτεδες" αλλα μιλας για την ρωσια
μια αυτοκρατορια που οι κατοικοι εχουν επιγνωση της ιστοριας τους
δεν ειναι βαλκανια ...ειναι η ρωσια τους

επισης με βαθια θρησκευτικη ευλαβεια -δεν υπαρχει πινακας που θα ζωγραφήσουν χωρις μια εκκλησια στο βαθος

Αυτά όμως είναι δικές σου χαζομάρες, που σκέφτηκες εκεί που βαρούσες μύιγες στο μαγαζί ή εντύπωση που σου δημιουργήθηκε απο το πολύ το τάκα-τάκα στο πορδονιού.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2022, 18:20

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:

Αυτά όμως είναι δικές σου χαζομάρες, που σκέφτηκες εκεί που βαρούσες μύιγες στο μαγαζί ή εντύπωση που σου δημιουργήθηκε απο το πολύ το τάκα-τάκα στο πορδονιού.

ποιο πορδονιο !!!! εχω διαβασει ολα τα κλασικα των ρωσων
εχω διαβασει την ποιηση τους την ιστορια κλπ
και τωρα ενα χρονο παρακολουθω ολη την καλλιτεχνικη πορεια τους
επισης και μαθηματα ζωγραφικης ..... υπαρχουν ζωγραφοι ρωσοι
που μιλανε για το μεγαλειο της ρωσικης ψυχης κλπ

ειναι να μην το παρουν στο φιλότιμο και πηδηξουν την δυση
και χωρις πουτιν
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2022, 18:30

bizeli έγραψε:
Εικόνα

στακα λιγο βρε μπιζελι τι εχει η φωτο ; απο οπου μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα για ποια ειναι η ρωσια σημερα;
εξηγησε λιγο το σκεπτικο σου
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2022, 19:08

bizeli έγραψε:

Εντάξει μπορεί να έχω στερεοτυπικά εσφαλμένη εντύπωση για τους Ρώσους σήμερα.
Εικόνα

Δεν βλέπω κάτι περίεργο, στα ελληνικά χωριά έχει χειρότερα σκηνικά.

Περίεργα είναι κάτι τέτοια στην Ρωσία:

Εικόνα
https://en.newizv.ru/article/general/11 ... verty-line

0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2022, 19:12

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

και χωρις πουτιν

Nαι, όλοι οι Ρώσοι είναι με τον Ντοστογιέφκσι στο χέρι και γενικότερα έμαθες το μέσο σύγχρονο Ρώσο απο την κλασσική λογοτεχνία και ζωγραφική. Σύννεφο η ασυναρτησία.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2022, 19:27

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:

και χωρις πουτιν

Nαι, όλοι οι Ρώσοι είναι με τον Ντοστογιέφκσι στο χέρι και γενικότερα έμαθες το μέσο σύγχρονο Ρώσο απο την κλασσική λογοτεχνία και ζωγραφική. Σύννεφο η ασυναρτησία.

ασυναρτησιες αμολας εσυ με ριπες πολυβολου
εχουν μολις 30 χρονια σαν αυτοδυναμα κρατη μετα τον χωρισμο της ΣΕ
μια παρεμετρο που δεν θες να την λαβεις στα υποψιν και που δικαιολογει
τις οποιες αστοχιες
1 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”