Στύγιος έγραψε:Μήπως να πάτε να παίξετε σε άλλο νήμα όσοι δεν είστε πατεράδες 3 και άνω παιδιών; Ό,τι και να πούμε είναι σα να μιλάμε σε ιθαγενείς, και τρώτε πολύτιμο χρόνο μας......χρρρρρ
Θα μείνουμε οι δυο μας. Είσαι σίγουρος ότι με αντέχεις;

Στύγιος έγραψε:Μήπως να πάτε να παίξετε σε άλλο νήμα όσοι δεν είστε πατεράδες 3 και άνω παιδιών; Ό,τι και να πούμε είναι σα να μιλάμε σε ιθαγενείς, και τρώτε πολύτιμο χρόνο μας......χρρρρρ

Τέλος!Γύπας έγραψε:Στύγιος έγραψε:Μήπως να πάτε να παίξετε σε άλλο νήμα όσοι δεν είστε πατεράδες 3 και άνω παιδιών; Ό,τι και να πούμε είναι σα να μιλάμε σε ιθαγενείς, και τρώτε πολύτιμο χρόνο μας......χρρρρρ

.gif)

Μπράβο τους. Δεν το ξέρα.Στύγιος έγραψε:Γύπας έγραψε:
3 παιδιά έχει κι ο Όργι κι ο Βλαδίμηρος, είμαστε πολλοί ρε πστη μου ,φόρουμ πολυτέκνων έπρεπε να λέγεται![]()

Τέλος!ВладимирВладимирович έγραψε:25, 14 και 12.
Ο μεσαιος ειναι ηδη πιο ψηλος απο μενα (εγω ειμαι 1.85) και αφου ασχολειται με κολύμβηση εχει πλατη δυο φορες μεγαλυτερη απο δικη μου. Που και που αρχιζω να τον φοβαμαι

Λαχουρένιος έγραψε:Tι τους ταιζετε ρε. Κριση σου λεει μετα.
Που πριν μπει ο ελληνας στην ΕΕ εφτανε μετα βιας το 1,70
Μερκελ ακουει?
.gif)

Στύγιος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Tι τους ταιζετε ρε. Κριση σου λεει μετα.
Μερκελ ακουει?
Έχουμε καλά γονίδια ΕΛ και Ιχώρ ,η αδερφή μου βγήκε 1.83 ,ευτυχώς βρήκε ισοϋψή γαμπρό

Στύγιος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Tι τους ταιζετε ρε. Κριση σου λεει μετα.
Μερκελ ακουει?
Έχουμε καλά γονίδια ΕΛ και Ιχώρ ,η αδερφή μου βγήκε 1.83 ,ευτυχώς βρήκε ισοϋψή γαμπρό