τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 07 Οκτ 2018, 12:17

Ώρα 7.00 πμ έγερσις, ξεσκάτισα,τάισα κόρη ,έπλυνα αμάξι, πήγα εκκλησία+ βαφτίσια με την οικογένεια ( κοινωνικαί υποχρεώσεις)....ουφφφφφ!!
Κατά τα άλλα έχω άδεια :ohno:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Οκτ 2018, 18:57

χτες έτριψα τη βάρκα από κάτω όλη με το τριβείο για να την καθαρίσω από την τραγάνα. Η βάρκα ήταν πάνω στο τρέιλερ και μπήκα από κάτω τρίβοντας..
Μου έφυγε η ούγια και γέμισε η μούρη μου μπλε χρώμα, της μουράβιας...
Με βλέπει μια γειτόνισσα με τα μούτρα μπλε, τρόμαξε και μετά έβαλε τα γέλια...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 09 Οκτ 2018, 17:03

Εικόνα

Ρε λαμόγια ,φουστιά στον Αλέξη τον.. γίγαντα ρεεε; :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 09 Οκτ 2018, 23:11

vallon έγραψε:χτες έτριψα τη βάρκα από κάτω όλη με το τριβείο για να την καθαρίσω από την τραγάνα. Η βάρκα ήταν πάνω στο τρέιλερ και μπήκα από κάτω τρίβοντας..
Μου έφυγε η ούγια και γέμισε η μούρη μου μπλε χρώμα, της μουράβιας...
Με βλέπει μια γειτόνισσα με τα μούτρα μπλε, τρόμαξε και μετά έβαλε τα γέλια...

Δεν τη γάμησες;
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Οκτ 2018, 19:44

Κλάμα,οδυρμός ,οιμωγή, οργή ,καμικαζιές ,κοθμούνια και πάλι δεν τραβάει το έρμο...
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Οκτ 2018, 21:31

δεν ξέρω τι μηχανή να αποφασίσω να πάρω, έχω βαρεθεί το χορνετ και θέλω κάτι πιο ξεκούραστο , σαν ένα τρανάλπ
όχι τίποτα καινούργιο, ένα του 2003 πχ θα μου έκανε , σιγά μην σκάσω λεφτά για μηχανή...
δυο χιλιάρικα και πολλά του είναι

αν το καλοσκεφτόταν καποιος, εδώ στη βρωμοχαβουζοαθήνα, μόνο με μηχανή αντέχεις να κυκλοφορείς
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 10 Οκτ 2018, 21:37

vallon έγραψε:δεν ξέρω τι μηχανή να αποφασίσω να πάρω, έχω βαρεθεί το χορνετ και θέλω κάτι πιο ξεκούραστο , σαν ένα τρανάλπ
όχι τίποτα καινούργιο, ένα του 2003 πχ θα μου έκανε , σιγά μην σκάσω λεφτά για μηχανή...

αν το καλοσκεφτόταν καποιος, εδώ στη βρωμοχαβουζοαθήνα, μόνο με μηχανή αντέχεις να κυκλοφορείς

Εγώ αν ήμουν φραγκάτος και δεν χρειάζοταν να δουλέψω, θα κυκλοφορούσα μόνο με συγκοινωνίες. Δεν θα βιαζόμουν για κάτι και θα ήταν στα παπάρια μου. Δεν δεσμεύεσαι έτσι και να παρκάρεις ή να έχεις στο μυαλό σου να το πάρεις για να γυρίσεις.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Οκτ 2018, 23:19

Πονάτε, σκούζετε στο νέο ..; Υπομονή ,θα γίνει ακόμα χειρότερο.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Οκτ 2018, 00:11

10-15 κακομοίρηδες και με 2-3 κλώνους ο καθένας και έχουν το θράσος να κάνουν κριτική τα απόβλητα σε φόρουμ 5 χρόνων.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Οκτ 2018, 06:09

Γύπας έγραψε:
vallon έγραψε:δεν ξέρω τι μηχανή να αποφασίσω να πάρω, έχω βαρεθεί το χορνετ και θέλω κάτι πιο ξεκούραστο , σαν ένα τρανάλπ

Εγώ αν ήμουν φραγκάτος και δεν χρειάζοταν να δουλέψω, θα κυκλοφορούσα μόνο με συγκοινωνίες. Δεν θα βιαζόμουν για κάτι και θα ήταν στα παπάρια μου. Δεν δεσμεύεσαι έτσι και να παρκάρεις ή να έχεις στο μυαλό σου να το πάρεις για να γυρίσεις.

Συνήθεια είναι η μηχανή,
στη δική μου γενιά πολλοί έμαθαν να ζουν έτσι, τώρα είναι αργά να το αλλάξουν. Στα νέα παιδιά βλέπεις περισσότερους αυτοκινητάδες.
Πάντως οι αστικές συγκοινωνίες είναι χάλι μαύρο. Δεν θυμάμαι να έχω μπει ποτέ σε λεωφορείο ή τρόλεϊ, απλά κι μόνο που τους βλέπω με τι ταχύτητες κινούνται...δεν το σκέφτομαι καν.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”