Που θα σ'οδηγησει στην σκλαβια

Adminović έγραψε:Οι 20000 δεν έχουν πεθάνει εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά συνήθως από άλλες παθήσεις ή προβλήματα.

Λαχουρένιος έγραψε:Meanwhile, στην Ελλαδα του 2021, εγω εχω τον ιδιο τυπο ταυτοτητας με τους γονεις μου που την ειχαν βγαλει στα 70s. Η μονη διαφορα ειναι οτι δεν επαιρναν δακτυλικα οταν εβγαλα ταυτοτητα και τα στοιχεια ειναι δακτυλογραφημενα και οχι χειρογραφα.
Kαλα καλα δεν εχουμε ηλεκτρονικες ταυτοτητες, τρομαξαμε να φτιαξουμε το Taxis net πριν 7-8 χρονια και την λεξη ''τηλεεργασια'' την μαθαμε περσυ, αλλα οι ψεκασμενοι φοβουνται οτι αυριο μεθαυριο το ιδιο δεινοσαυρικο κρατος θα μας τσιπαρει.

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:Οι 20000 δεν έχουν πεθάνει εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά συνήθως από άλλες παθήσεις ή προβλήματα.
Άρνηση της πραγματικότητας.

Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:Άρνηση της πραγματικότητας.
Εγώ ή εσείς;![]()

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:
Εγώ ή εσείς;![]()
Ναι ξέρουμε, τον Τράγκα δεν τον έφαγε ο ιός, αλλά το ζάχαρο.

Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ναι ξέρουμε, τον Τράγκα δεν τον έφαγε ο ιός, αλλά το ζάχαρο.
Τον καθηγητή Κρεμαστινό, που είναι ένας εκ των 20000, τί τον έφαγε;
Είστε κι εσείς αρνητής των λεγομένων του κ. Τσιόδρα;;

Οι επιπλοκές της εισαγωγής του σε ΜΕΘ λόγω νόσησης με κορονοϊό. Αν δεν είχε κολλήσει κορονοϊό, ακόμη θα ζούσε.

Οι επιπλοκές της εισαγωγής του σε ΜΕΘ λόγω νόσησης με κορονοϊό. Αν δεν είχε κολλήσει κορονοϊό, ακόμη θα ζούσε.