τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Οκτ 2018, 16:59

κάτι μέρες σαν τις τελευταίες που έχουν περάσει , λέω....

Δεν μπορώ άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

τα έχω παίξει
θέλω άδεια
θέλω ξεκούραση
θέλω να κααααΑΑΑΑΑΑααααθομαι

γαμώτηηηη
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 30 Οκτ 2018, 23:18

vallon έγραψε:κάτι μέρες σαν τις τελευταίες που έχουν περάσει , λέω....

τα έχω παίξει
θέλω άδεια
θέλω ξεκούραση

γαμώτηηηη

Εγώ θέλω να πάω σ' ένα μπουρδέλο και μετά να πάω για πατσαδάκι. Γουστάρω εγκεφαλικότητα ρε και δεν είναι πλάκα. Το σκηνικό που περιγράφω στα σκάει στα νευρικά κύτταρα. Η αίσθηση της σάρκας μέσα σου κι έξω σου. Κι ο πατσάς και το μνι είναι εντελώς άμεση σάρκα, τι πιο άμεσο;
Το μπούκοβο με το ξύδι είναι που θα σου ανεβάζει λίγο την πίεση στο μάτι. θα ξυπνήσεις λίγο.
Ο οργασμός λίγο πιο πριν θα σε διατηρεί χαλαρωμένο. Κι όλα αυτά μόνος σου, χωρίς γνωστούς, να αδειάσει λίγο το μυαλό σου από την ένταση που σου προκαλούν. Αχ μακάρι να έχω καμιά καλή σύνταξη.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 30 Οκτ 2018, 23:46

Γιατί δεν έμενα στο χωριό να βόσκω γίδια, αυτό σκέφτομαι τώρα. Σήμερα έχασα τέσσερις ώρες μόνο σε build/compilation time και θέλω περίπου 20 λεπτά για να σχολάσω. Programming is the new blue collar...
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Οκτ 2018, 06:12

Γύπας έγραψε:
vallon έγραψε:κάτι μέρες σαν τις τελευταίες που έχουν περάσει , λέω....

τα έχω παίξει
θέλω άδεια
θέλω ξεκούραση

γαμώτηηηη

Εγώ θέλω να πάω σ' ένα μπουρδέλο και μετά να πάω για πατσαδάκι. Γουστάρω εγκεφαλικότητα ρε και δεν είναι πλάκα. Το σκηνικό που περιγράφω στα σκάει στα νευρικά κύτταρα. Η αίσθηση της σάρκας μέσα σου κι έξω σου. Κι ο πατσάς και το μνι είναι εντελώς άμεση σάρκα, τι πιο άμεσο;
Το μπούκοβο με το ξύδι είναι που θα σου ανεβάζει λίγο την πίεση στο μάτι. θα ξυπνήσεις λίγο.
Ο οργασμός λίγο πιο πριν θα σε διατηρεί χαλαρωμένο. Κι όλα αυτά μόνος σου, χωρίς γνωστούς, να αδειάσει λίγο το μυαλό σου από την ένταση που σου προκαλούν. Αχ μακάρι να έχω καμιά καλή σύνταξη.

τα μπουρδέλα θέλουν φράγκα, που θα τα βρεις με τις συντάξεις που δίνει το κόμμα;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Οκτ 2018, 06:17

itteithe έγραψε:Γιατί δεν έμενα στο χωριό να βόσκω γίδια, αυτό σκέφτομαι τώρα. Σήμερα έχασα τέσσερις ώρες μόνο σε build/compilation time και θέλω περίπου 20 λεπτά για να σχολάσω. Programming is the new blue collar...

Αχχχχ εσείς οι νέοι δεν ξέρετε από μπατσουδουλειές
το καλό κομπαιλέισον τρέχει μόνο του το βράδυ, κάνεις ένα sbmto batch και πας για καφέ

πάντως αν βάλεις στο γίδι ένα σύστημα πλοήγησης με remote control η δουλειά βγαίνει πολύ πιο εύκολα
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 31 Οκτ 2018, 09:32

vallon έγραψε:Αχχχχ εσείς οι νέοι δεν ξέρετε από μπατσουδουλειές
το καλό κομπαιλέισον τρέχει μόνο του το βράδυ, κάνεις ένα sbmto batch και πας για καφέ

πάντως αν βάλεις στο γίδι ένα σύστημα πλοήγησης με remote control η δουλειά βγαίνει πολύ πιο εύκολα

Καλά θα ήταν αν ήταν ένα συνεχόμενο μακροσκελές build/compilation. Τρέχω ένα android app που το συντηρώ και δεν έχω αναβαθμίσει τις libraries του (γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να χαλάσει αν το κάνω) ώστε να έχω instant run και κάθε φορά που το τρέχω για debugging το build του θέλει δέκα λεπτά (όχι οτι και το instant run δεν θέλει τον χρόνο του, αλλά σίγουρα όχι δέκα λεπτά). Αν μαζέψεις τα δεκάλεπτα που μου έφαγε όλη την ημέρα για να διορθώσω μερικά bugs και να προσθέσω μερικά features, έφαγα τέσσερις ώρες κοιτάζοντας άπραγος μια οθόνη.
2 .

Habemus filium

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 31 Οκτ 2018, 09:43

vallon έγραψε:πάντως αν βάλεις στο γίδι ένα σύστημα πλοήγησης με remote control η δουλειά βγαίνει πολύ πιο εύκολα

Το remote control του γιδιού ονομάζεται τσοπανόσκυλο και βέργα.
Τα γίδια, βέβαια, είναι από τη φύση τους anti-remote control. Έχουν ισχυρό firewall, και βοσκούν σε μέρη που δεν πιάνουν τα ...δίκτυα. Τα πρόβατα απεναντίας είναι αναβαθμίσιμα σε τέτοιες τεχνολογίες (προσθήκη remote control/τσοπανόσκυλου).
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 31 Οκτ 2018, 09:51

stavmanr έγραψε:
Το remote control του γιδιού ονομάζεται τσοπανόσκυλο και βέργα.
Τα γίδια, βέβαια, είναι από τη φύση τους anti-remote control. Έχουν ισχυρό firewall, και βοσκούν σε μέρη που δεν πιάνουν τα ...δίκτυα. Τα πρόβατα απεναντίας είναι αναβαθμίσιμα σε τέτοιες τεχνολογίες (προσθήκη remote control/τσοπανόσκυλου).

Να προσθέσω οτι υποστηρίζουν και φωνητικές εντολές για remote control, όπως σφυρίγματα, το τσαπ-τσαπ, αουε-αουε, τσαπρρρ, ασδσδφγδξφλσδφογοηι (γενικά οι άναρθρες κραυγές) και τέλος οι χριστοπαναγίες.
1 .

Habemus filium

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 31 Οκτ 2018, 10:35

:D
"Φωνητικές εντολές"
2 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Οκτ 2018, 12:12

https://whatis.techtarget.com/reference ... 0-commands
ανδροιδ;
εδώ έχουμε να κάνουμε με "βαριές μηχανές"

σχετικά με τα γίδια και τα πρόβατα
βάζουμε από ένα module remote αδμιν ηλεκτρικής εκκένωσης στα δύο αυτιά ( προσαρμόζουμε με προσοχή να μην κουφαθεί το ζώο. Έχουμε το τηλεχειριστήριο στο χέρι, δίνοντας εκκένωση στο αριστερό αυτί στρίβει αριστερά, δίνοντας στο δεξί στρίβει δεξιά,οπότε έχουμε ένα ζώο πλήρως οδηγούμενο,
Τι τσοπανόσκυλα και πράσινα άλογα... τεχνολογία κύριοι

αμ δεν είσαστε ηλεκτροΝίκοι
:D
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”