Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2018, 16:36

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Μόνο που η θεωρία (στην πραγματικότητα καθεστωτικό κατασκεύασμα) του εμπρησμού έχει καταρριφθεί επισήμως με πορίσματα και (προσφάτως) με βίντεο. Μόνο ψεκασμένα παρλιακά την αναπαράγουν πλέον

Kαλα εννοειται αυτο.

Απλως επισημαινω το ποσο διαφορετικα αντιμετωπιζονται οι αξιωματικοι της πυροσβεστικης αναλογα με το αν τα λενε οπως τα θελουμε.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Αύγ 2018, 16:47

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Μόνο που η θεωρία (στην πραγματικότητα καθεστωτικό κατασκεύασμα) του εμπρησμού έχει καταρριφθεί επισήμως με πορίσματα και (προσφάτως) με βίντεο. Μόνο ψεκασμένα παρλιακά την αναπαράγουν πλέον

Δηλαδή υπήρξε αυτανάφλεξη υλικών ταυτόχρονα σε 4-5 εστίες κατ 'ελάχιστον.Επίσης ήμουν παρών πριν 25 χρόνια σε επεισόδιο υδραζίνης σε F-16 και ξέρω πως καίγεται τι και πότε....
0 .

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 21 Αύγ 2018, 16:48

nik_killthemall έγραψε:Παιδιά μοίρασε τρομπόνια πάλι ο Αρίστος ... :laugh1:

τριμπιουνια η τρομπονια;;;; αχαχα :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Αύγ 2018, 16:51

Αναμένω το επίσημο πόρισμα, δε θέλω να μου ποστάρεις "πίπες", κατανοητόν;
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 21 Αύγ 2018, 16:58

Στύγιος έγραψε:

Δηλαδή υπήρξε αυτανάφλεξη υλικών ταυτόχρονα σε 4-5 εστίες κατ 'ελάχιστον.Επίσης ήμουν παρών πριν 25 χρόνια σε επεισόδιο υδραζίνης σε F-16 και ξέρω πως καίγεται τι και πότε....

Έλα μ' ντε...
Είναι ένα περίεργο φαινόμενο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 21 Αύγ 2018, 17:22

Στύγιος έγραψε:

Δηλαδή υπήρξε αυτανάναφλεξη υλικών ταυτόχρονα σε 4-5 εστίες κατ 'ελάχιστον.Επίσης ήμουν παρών πριν 25 χρόνια σε επεισόδιο υδραζίνης σε F-16 και ξέρω πως καίγεται τι και πότε....

Καταρχάς αυτό το ταυτόχρονα παίζει αναλόγως συριζαιικης περίστασης. Το ταυτόχρονα για τους συριζαίους τη μια σημαίνει την ίδια στιγμή και την επόμενη σημαίνει εντός εύρους μισής ώρας ! Εν ολίγοις δεν υπάρχει ποτέ σταθερό συριζοστεητμεντ.

- Στην επίσημη ανακοίνωση ταυτόχρονα σημαίνει εντός 32 λεπτών πάντως ! https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/3853097/ti-edeixan-oi-doryforoi-gia-tis-pyrkagies-se-kineta-kai-anatoliki-attiki
Τοσο και ίσως περισσότερο από αυτό δηλ. που χρειάστηκε ώστε η άλλη πυρκαγιά απτη στιγμή που πέρασε τη Μαραθώνος να φτάσει στη παραλία ! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !

- Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος firehub που βλέπεις εδώ https://www.copernicus-masters.com/winner/firehub-space-based-fire-management-hub/ το σύστημα μπορεί να καταγράψει εστίες με ανάλυση 500 μέτρων και ανά 5λεπτά !! Αρα μάνι μανι έχουμε αυτόματα 2 σκιτζήδικες υπόνοιες :

α) Από τον συριζοχάρτη https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2018/07/fwtia-eikona-3.jpg τουλάχιστον 2 ζευγάρια εστιών έχουν απόσταση μικρότερη από 500 μέτρα ! άρα πως σκατά το σύστημα τα έδειξε ως διαφορετικές εστίες και όχι ως ίδιες εστίες ?

β) Αφού το σύστημα σκανάρει ανά 5 λεπτο, αυτοί γιατί αναφέρουν τις εστίες μόνο από τις 12:03 (μία εστια) ως τις 12:35 (13 εστιες) και δεν μας δίνουν και τα ενδιάμεσα 5λεπτα για να δουμε αν όντως καθε νέα/νεες εστια/ιες φτιαχνει διαδρομη κατά μήκος του δρόμο και με βορειοδυτικη κατεύθυνση πράγμα που απευθείας θα ξεδιάλυνε τα πράγματα ?
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Αύγ 2018, 17:41

Εντάξει ,πόσοι πιστεύουν ότι πρόκειται για αυτανάφλεξη ,για την τιμωρία του Θεού για τις αμαρτίες μας ( και τιμωρούνται και τα βρέφη) και πόσοι για εμπρησμό;
Σηκώστε χεράκια...
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 21 Αύγ 2018, 17:48

nik_killthemall έγραψε:
- Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος firehub που βλέπεις εδώ https://www.copernicus-masters.com/winner/firehub-space-based-fire-management-hub/ το σύστημα μπορεί να καταγράψει εστίες με ανάλυση 500 μέτρων και ανά 5λεπτά !! Αρα μάνι μανι έχουμε αυτόματα 2 σκιτζήδικες υπόνοιες :

α) Από τον συριζοχάρτη https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2018/07/fwtia-eikona-3.jpg τουλάχιστον 2 ζευγάρια εστιών έχουν απόσταση μικρότερη από 500 μέτρα ! άρα πως σκατά το σύστημα τα έδειξε ως διαφορετικές εστίες και όχι ως ίδιες εστίες ?

:D
Διότι κάθε λωρίδα της spatial resolution δεν ξεκινά από τη μία εστία φωτιάς για να περιλάβει και την άλλη επακριβώς. Τα δύο σημεία μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικά "pixels".
Το πρόβλημα της spatial resolution είναι ανάποδο από αυτό που προτείνες: μπορεί να υπήρχαν περισσότερες εστίες φωτιάς που να ενοποιήθηκαν στη δορυφορική εικόνα εξαιτίας του spatial resolution...

β) Αφού το σύστημα σκανάρει ανά 5 λεπτο, αυτοί γιατί αναφέρουν τις εστίες μόνο από τις 12:03 (μία εστια) ως τις 12:35 (13 εστιες) και δεν μας δίνουν και τα ενδιάμεσα 5λεπτα για να δουμε αν όντως καθε νέα/νεες εστια/ιες φτιαχνει διαδρομη κατά μήκος του δρόμο και με βορειοδυτικη κατεύθυνση πράγμα που απευθείας θα ξεδιάλυνε τα πράγματα ?

Ενδιαφέρον... :ghgh:

Εσύ τελικά, που τα ξέρεις καλά τα πράγματα και ψάχνεις ως και τις spatial resolutions, πώς ακριβώς εξηγείς αυτές τις πολλαπλές εστίες φωτιάς;
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 21 Αύγ 2018, 17:53

Αρίστος έγραψε:Πορισμα που εβγαλε ενας αντιστρατηγος, γελανε και τα τσιμεντα.

Βαζω στοιχημα οτι ειναι καλαματιανος και ψηφιζει Σαμαρα.

.

Πολλοί δεν έχουν μάθει να διαβάζουν Αρίστο.
"Τεχνικός σύμβουλος των οικογενειών".

"(...) ορίστηκα από το Δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Αντώνιο Φούσσα, ως Τεχνικός Σύμβουλος για να διερευνήσω, λόγω της εμπειρίας μου και των ειδικών γνώσεων στη διερεύνηση των εγκλημάτων εμπρησμού, αλλά και σε θέματα πολιτικής προστασίας, για τα αίτια και τις συνθήκες του ως άνω καταστροφικού – θανατηφόρου φαινομένου, λόγω δασικής πυρκαγιάς."
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Αύγ 2018, 18:00

Στύγιος έγραψε:Εντάξει ,πόσοι πιστεύουν ότι πρόκειται για αυτανάφλεξη ,για την τιμωρία του Θεού για τις αμαρτίες μας ( και τιμωρούνται και τα βρέφη) και πόσοι για εμπρησμό;
Σηκώστε χεράκια...

Εκτός από Φιλόλογος είμαι και Θεολόγος κατά δεύτερο πτυχίο,και ελπίζω κάποτε σε μια πειστική απάντηση για όλα αυτά που μας βασανίζουν...
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”