18.209 οι πρόσφυγες χθες στη Μόρια

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: 18.209 οι πρόσφυγες χθες στη Μόρια

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Δεκ 2019, 20:03

Αρίστος έγραψε:Moνο τα θυματα στη Ρωσια τσεκαρε για να πειστεις.

https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_Russia

Αυτο το λημμα λεει γενικα για τις τρομοκρατικες επιθεσεις στην Ρωσια, οχι για τις επιθεσεις τζιχαντιστων συγκεκριμενα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Δεκ 2019, 20:04

Ο ΟΗΕ που εσυ τον προσκυνας Διαδοχε ειναι ΔΙΑΚΗΡΥΓΜΕΝΑ κατα της εθνικης κυριαρχιας και εχει θεσει σαν στοχο του το περασμα σε παγκοσμια κυβερνηση μεσα στις επομενες δεκαετιες.

Συνεπως το τι λεει ο ΟΗΕ και τι βρωμικα λεφτα δινει για να πετυχει τους στοχους του μου ειναι αδιαφορο οταν αυτα που ζηταει ειναι σε βαρος της εθνικης κυριαρχιας, της κοινωνικης ασφαλειας, του ελληνικου συνταγματος και της κοινης λογικης.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Δεκ 2019, 20:04

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Moνο τα θυματα στη Ρωσια τσεκαρε για να πειστεις.

https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_Russia

Αυτο το λημμα λεει γενικα για τις τρομοκρατικες επιθεσεις στην Ρωσια, οχι για τις επιθεσεις τζιχαντιστων συγκεκριμενα.

Ποιοι αλλοι καναν μαζικες τρομοκρατικες επιθεσεις στη Ρωσια εκτος απο Ισλαμιστες;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Δεκ 2019, 20:06

Αρίστος έγραψε:Τι εγινε Διαδοχε, χαλαστηκες που ειναι οντως χιλιαδες τα θυματα της ισλαμικης τρομοκρατιας στην Ευρωπη και πας να με συκοφαντησεις;

Ελα πες με και ρατσιστη να γουσταρουμε επειδη ειμαι υπερ της εθνικης κυριαρχιας της χωρας μου, δεν θελω συνορα ξεφραγο αμπελι και χωρα ξενοδοχειο για τεμπεληδες.

.

Εγώ, είμαι σταθερά κατά του εξτρεμιστικού Ισλάμ και της τρομοκρατίας, δεν ξέρω τι παπαριές λες.

Την ισλαμιστική τρομοκρατία την σπαμάρεις για να καταλήξεις αλλού, στους "τεμπέληδες στα ξενοδοχεία" (αναγνωρισμένους πρόσφυγες υπό διεθνή προστασία).
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Δεκ 2019, 20:06

Αρίστος έγραψε:Ποιοι αλλοι καναν μαζικες τρομοκρατικες επιθεσεις στη Ρωσια εκτος απο Ισλαμιστες;

Δεν ξερω, ουτε με απασχολει. Εσυ κατι πηγες να ισχυριστεις για εκατομβες θυματων απο τζιχαντιστες στην Ευρωπη, εσυ πρεπει να το αποδειξεις. Το λημμα που μου εβαλες παντως δεν εχει σχεση με τους ισχυρισμους σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 01 Δεκ 2019, 20:08

Να συμπληρωσω οτι η Βρετανιδα που συνεληφθει για 7 ωρες παρενολχουσε το τραβελι απο δυο διαφορετικους λογαριασμους χρησιμοποιησε προσωπικα δεδομενα του και ο Αριστος εχει απειλησει πολλους απο εμας με καταγγελια για λιγοτερο σοβαρα η ανυπαρκτα θεματα που του προκαλουμε
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Δεκ 2019, 20:09

Προέλλην έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Στην αρχη προσπαθησατε να το βγαλετε fake news.

Τωρα που αποδειχθηκε αληθεια μου λετε να παω να διαμαρτυρηθω στην αγγλικη δικαιοσυνη.

Κατα τα αλλα ωραιοι δημοκρατες εισαστε μερικοι εδω μεσα που επικροτειτε φυλακισεις για τρολλινγκ.

Φυσικά και είναι fake news, ότι καταδίκασαν μια αθώα γυναικούλα εκεί χάμου επειδή είπε μια τρανς άνδρα.

Επικροτεις τις φυλακισεις για τρολλινγκ και μετα μας κουνας το δαχτυλο για ελλειψη δημοκρατικοτητας. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Δεκ 2019, 20:11

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Να συμπληρωσω οτι η Βρετανιδα που συνεληφθει για 7 ωρες παρενολχουσε το τραβελι απο δυο διαφορετικους λογαριασμους χρησιμοποιησε προσωπικα δεδομενα του και ο Αριστος εχει απειλησει πολλους απο εμας με καταγγελια για λιγοτερο σοβαρα η ανυπαρκτα θεματα που του προκαλουμε

Eγώ στην αρχή απο τον τίτλο νόμισα ότι πήγε μια κυρία για ψώνια, στην ουρά στο ταμείο μπροστά ήταν ένα τραβέλι, του είπε εκεί στο φύγε εσύ, έλα εσύ, συγγνώμη "κύριέ μου", το τραβεστί μετά σεληνιάστηκε και η νεοταξίτικη αστυνομία χιμήξε πάνω στην αθώα και της περάσαν χειροπέδες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Δεκ 2019, 20:12

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ποιοι αλλοι καναν μαζικες τρομοκρατικες επιθεσεις στη Ρωσια εκτος απο Ισλαμιστες;

Δεν ξερω, ουτε με απασχολει. Εσυ κατι πηγες να ισχυριστεις για εκατομβες θυματων απο τζιχαντιστες στην Ευρωπη, εσυ πρεπει να το αποδειξεις. Το λημμα που μου εβαλες παντως δεν εχει σχεση με τους ισχυρισμους σου.

Kαλα μην ανησυχεις, θα σου βαλω οσα λινκς χρειαστει.

Εδω ειναι συνολικα οι ισλαμικες τρομοκρατικες επιθεσεις.

Τσεκαρε τους αριθμους οσων γιναν στην Ευρωπη και μην ξεχασεις και τη Ρωσια.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_I ... st_attacks

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Δεκ 2019, 20:13

Προέλλην έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Να συμπληρωσω οτι η Βρετανιδα που συνεληφθει για 7 ωρες παρενολχουσε το τραβελι απο δυο διαφορετικους λογαριασμους χρησιμοποιησε προσωπικα δεδομενα του και ο Αριστος εχει απειλησει πολλους απο εμας με καταγγελια για λιγοτερο σοβαρα η ανυπαρκτα θεματα που του προκαλουμε

Eγώ στην αρχή απο τον τίτλο νόμισα ότι πήγε μια κυρία για ψώνια, στην ουρά στο ταμείο μπροστά ήταν ένα τραβέλι, του είπε εκεί στο φύγε εσύ, έλα εσύ, συγγνώμη "κύριέ μου", το τραβεστί μετά σεληνιάστηκε και η νεοταξίτικη αστυνομία χιμήξε πάνω στην αθώα και της περάσαν χειροπέδες.

Απ'οτι καταλαβα της εκανε κανονικοτατη ρατσιστικη επιθεση χωρις αφορμη επι ενα χρονο παρενοχλωντας την στα ΜΚΔ. Τα ακροδεξια βοθρομεσα μετεφεραν την ειδηση με τροπο που τους βολευε. Αλλη μια αποδειξη οτι ο αντιρατσιστικος πρεπει να εφαρμοζεται πιο αυστηρα, γιατι αυτες οι κωλοφυλλαδες και τα βοθρομπλογκ επηρεαζουν πολυ κοσμο και οπλιζουν χερια.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”