Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Μαρ 2020, 20:58

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά για να λέμε την αλήθεια το άρθρο του Αρίστου έτυχε αποδοχής και αναγνώρισης παρά τις λίγες ατέλειες του.
Όπως και το από ποιους κύκλους πιστεύει ο καθένας ότι έτυχε αποδοχής αυτό δε μειώνει καθόλου την επιτυχία του.
Σας βεβαιώνω όμως ότι επικροτήθηκε, όχι στο σύνολο του αλλά για το συμπέρασμα του και κυρίως για τις δύο τελευταίες προτάσεις του, και βρήκε απήχηση σε κύκλους που θα σας προκαλούσε έκπληξη αν τους ανέφερα.
Αν το ''έχτιζε'' στη βάση των δύο τελευταίων προτάσεων του αυτή η συζήτηση θα ήταν εντελώς περιττή,
πράγμα που ελπίζω να κάνει σε κάποιο από τα επόμενα κείμενα του.

Δεν νομιζω οτι τετοια δυσκολη ωρα ειναι η στιγμη να νταντεψεις τον Αριστο. Δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες. Στην τελικη δεν βρισκω τον λογο να νταντευεις αυτον και οχι και την Μυθηρα αν το δει κανεις ανθρωπιστικα.

Δεν τον νταντεύω. Στάθηκα κριτικά απέναντι στο σύνολο του άρθρου του.
Αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω ότι το συμπέρασμα του είναι απόλυτα σύμφωνο με τη δική μου θεώρηση για το ρόλο του μαζικού κινήματος στο ιστορικό προτσές.

Για να μην παρεξηγηθούμε μιλάω γι' αυτό του το άρθρο:

viewtopic.php?f=5&t=11740#p287645
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2020, 21:00

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν τον νταντεύω. Στάθηκα κριτικά απέναντι στο σύνολο του άρθρου του.
Αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω ότι το συμπέρασμα του είναι απόλυτα σύμφωνο με τη δική μου θεώρηση για το ρόλο του μαζικού κινήματος στο ιστορικό προτσές.

Για να μην παρεξηγηθούμε μιλάω γι' αυτό του το άρθρο:

viewtopic.php?f=5&t=11740#p287645

Ρε συ, μην υποτιμας τον εαυτο σου με τετοιες μαλακιες. Ειλικρινα. Ουτε πειθεις κανενα, ουτε βοηθας να γινει κατι καλο, ειδικα τετοιες στιγμες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 21:09

Να προσθεσω εδω οτι το ερωτημα του αρθρου ειναι ουσιαστικα το ιδιο με τον τιτλο του νηματος του Adminovits.

Kαι οτι ο Adminovits ξεκινησε το νημα του με δυο αρθρα που χρησιμοποιησα ιδιαιτερα κι εγω.

ΚΑΜΙΑ ομως επιθεση δεν του εγινε γιατι τοτε δεν πειραζε την παρεουλα η πιθανοτητα ο ιος να ειναι τεχνητος.

Τους πειραξε οταν ανεβηκε το δικο μου αρθρο και ειδαν οτι πηρε πολλες αναγνωσεις.

Αυτο και μονο δειχνει πως λειτουργουν μεσω των ενστικτων τους και των απωθημενων τους και οχι μεσω της λογικης.

Αυτα και τερμα απο μενα σε αυτο το νημα μεχρι να ανεβασω το επομενο αρθρο σε ξεχωριστο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Μαρ 2020, 21:11

Αυτές είναι οι δύο τελευταίες προτάσεις από το άρθρο του Αρίστου.
Όποιες ενστάσεις και να έχει κάποιος για το υπόλοιπο κείμενο, κι εγώ είχα πολλές και είναι καταγεγραμμένες,
δεν μπορεί να διαφωνήσει μαζί τους και είναι αυτές που ως κατακλείδα δίνουν στο άρθρο το στίγμα που το έκανε να έχει την όποια επιτυχία.

Αρίστος έγραψε: Όσο για τους λαούς ας φροντίσουν σε αυτή την πονηρή περίοδο να μην παραιτηθούν εύκολα των δημοκρατικών δικαιωμάτων τους. Κανένας εξουσιαστής δεν μπορεί να επιβάλει ατζέντες ερήμην τους αν αποφασίσουν να διεκδικήσουν το μέλλον τους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Μαρ 2020, 21:14

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά για να λέμε την αλήθεια το άρθρο του Αρίστου έτυχε αποδοχής και αναγνώρισης παρά τις λίγες ατέλειες του.
Όπως και το από ποιους κύκλους πιστεύει ο καθένας ότι έτυχε αποδοχής αυτό δε μειώνει καθόλου την επιτυχία του.
Σας βεβαιώνω όμως ότι επικροτήθηκε, όχι στο σύνολο του αλλά για το συμπέρασμα του και κυρίως για τις δύο τελευταίες προτάσεις του, και βρήκε απήχηση σε κύκλους που θα σας προκαλούσε έκπληξη αν τους ανέφερα.
Αν το ''έχτιζε'' στη βάση των δύο τελευταίων προτάσεων του αυτή η συζήτηση θα ήταν εντελώς περιττή,
πράγμα που ελπίζω να κάνει σε κάποιο από τα επόμενα κείμενα του.

Διαφωνώ μαζί σου
Το άρθρο είναι πλήρως αποτυχημένο γιατί βασίζεται στην άγνοια.
Ειδες τα ερωτήματα που μου έθεσε και τις απαντήσεις που πήρε.
Δηλαδή για παράδειγμα ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει οτι οι νυχτερίδες είναι πηγές ιώσεων και μάλιστα το καλύτερο μεταφορικό για τους κορονοϊούς και πάνω σε αυτήν του την άγνοια (αλλά και σε άγνοια για αλλά σοβαρά θέματα) χτίζει ένα συνομοσιολογικό άρθρο, μιλάμε για ένα αποτυχημένο άρθρο.
Βέβαια αν εννοείς ότι ήταν επιτυχημένο από την σκοπιά του click bait, τοτε Ναι. Συμφωνώ.
Λογικό κιόλας. Καταπιάστηκε με ένα Best seller θέμα, δηλαδη τον ιό, με μια clickbait τεχνική, δηλαδή άρτος και θεάματα. Με τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια και με τον καθένα να διαβάζει 20 με 30 άρθρα την ημέρα, λογικό είναι.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο επιτυχημένο σε αυτό το σκουπίδι, που έγραψε
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2020, 21:16

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτές είναι οι δύο τελευταίες προτάσεις από το άρθρο του Αρίστου.
Όποιες ενστάσεις και να έχει κάποιος για το υπόλοιπο κείμενο, κι εγώ είχα πολλές και είναι καταγεγραμμένες,
δεν μπορεί να διαφωνήσει μαζί τους και είναι αυτές που ως κατακλείδα δίνουν στο άρθρο το στίγμα που το έκανε να έχει την όποια επιτυχία.=

Ελα τωρα, σε οποιοδηποτε κειμενο μπορεις να απομονωσεις 2 προτασεις και να πεις οτι συμφωνεις, οποιος και αν το χει γραψει. Ακομα και της Μυθηρας :fico: Δεν το γραφεις για αυτο αλλα για να νταντεψεις τον Αριστο επειδη εφαγε φαπες.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Μαρ 2020, 21:23

εγω εχω χασει τον μπουσουλα -που και σε τι διαφωνουν γιατι εδω ο λαχου μας τα βγαζει λιγα λιγα

τι εννοουν με την τυχη ετσι ξαφνικα απο θεμα τυχης και της φυσης γεννηθηκε ο ιος
και ολα τα κρατη πιαστηκαν στον υπνο ; αυτο δηλαδη ειναι θεμα τυχης;

τεσπα οταν εχουμε πολλες συμπτωσεις παει να ειναι σύμπτωση

υσ...διαβασα και τον οριωνα ...πρεπει να τα εχει παιξει εντελως αν τα πιστευει αυτα που λεει :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Μαρ 2020, 21:25

nemo έγραψε:εγω εχω χασει τον μπουσουλα -που και σε τι διαφωνουν γιατι εδω ο λαχου μας τα βγαζει λιγα λιγα

τι εννοουν με την τυχη ετσι ξαφνικα απο θεμα τυχης και της φυσης γεννηθηκε ο ιος
και ολα τα κρατη πιαστηκαν στον υπνο ; αυτο δηλαδη ειναι θεμα τυχης;

τεσπα οταν εχουμε πολλες συμπτωσεις παει να ειναι σύμπτωση

υσ...διαβασα και τον οριωνα ...πρεπει να τα εχει παιξει εντελως αν τα πιστευει αυτα που λεει :laugh1:

Εσύ ειδικά αυτήν ακριβώς τη άποψη θέλω να έχεις για εμένα. Είναι θετικό δείγμα για όσα γράφω.

Εσας με τον ιχωρα σας πιάνει ο ιός; :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 21:28

Αν εξαιρεσουμε τους 3-4 εδω μεσα που εχουν απωθημενα με τον Αριστο και που τους ζεστανα το σβερκο οσο λιγες φορες στην ιστορια του νετ, θα μπορουσα να βαλω γυρω στα χιλια θερμα σχολια κοσμου για το αρθρο (στις εκατονταδες κυριολεκτικα συζητησεις που δημιουργησε) και με τα ονοματα διπλα σε καθε σχολιο. Και μιλαμε για κοσμο απο ολες τις πολιτικες παραταξεις.

Αρκει ομως νομιζω αυτο.

https://camerastyloonline.wordpress.com ... adopoulou/

Απο κει και περα οι λιγοστες νυφιτσες εδω μεσα μπορουν να σκουζουν οσο θελουν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Μαρ 2020, 21:29

1000 θερμά βελάμσατα.
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”