γιατι ο καθενας σας δεν αναφερει την σουηδια ;
γιατι ο καθενας δεν αναφερει την ισπανικη γριπη
γιατι αυτη η πρεμουρα των εμβολιασμων;
θα πειτε να σωσουν οσους μπορουν κλπ κλπ
μα δεν ειναι μονο αυτο ουτε και αν τιγκαρει το συστημα
δλδ δεν ειναι μονα αυτα !
για μενα υπαρχουν δυο εκδοχες ή προσπαθουν να χειραγωγησουν τους λαους
ή περιμενουν αυξημενο κινδυνο απο πιο επικίνδυνες επιδημιες
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
-
nemo
- Supreme poster

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα
Τι λέει ο ...... "πνευματικός" σας για τον εμβολιασμό;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Adminović
- Sloboda Narodu

NikosVy έγραψε:Τι λέει ο ...... "πνευματικός" σας για τον εμβολιασμό;
Ο πνευματικός μου είναι σαφώς κατά. Και δεν κάνω τίποτα αν δεν ρωτήσω πρώτα τον πνευματικό μου.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
denplirono
- Extreme poster

Σέρρες: Οργή κατά του Κ.Μητσοτάκη στην πατρίδα του «καραμανλισμού» - Ο λαός δεν τους θέλει πια
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
NikosVy
- Extreme poster

Μην καταθέτετε τα όπλα έτσι εύκολα. Να, δείτε αυτός....
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
denplirono
- Extreme poster

Ανατριχιαστική δήλωση του Π.Πικραμμένου: «Προτιμώ να σώσω μια ζωή παρά να είμαι δημοκράτης»

https://www.defencenet.gr/politiki/kybe ... oi-para-na
Μια κυνική και σοκαριστική δήλωση έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, καθώς υποστήριξε ότι προτιμά να σώσει μια ζωή και ας καταπατήσει τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών.
Συγκεκριμένα ερωτήθηκε από δημοσιογράφο «εάν προκειμένου να αντιμετωπίσεις τον κορωνοϊό θα είναι καλοδεχούμενοι κάποιοι περιορισμοί στην δημοκρατία;».
------------------------------

https://www.defencenet.gr/politiki/kybe ... oi-para-na
Μια κυνική και σοκαριστική δήλωση έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, καθώς υποστήριξε ότι προτιμά να σώσει μια ζωή και ας καταπατήσει τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών.
Συγκεκριμένα ερωτήθηκε από δημοσιογράφο «εάν προκειμένου να αντιμετωπίσεις τον κορωνοϊό θα είναι καλοδεχούμενοι κάποιοι περιορισμοί στην δημοκρατία;».
------------------------------
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
denplirono
- Extreme poster

εδω ειναι σε έκδοση μαο τσε τουνκ μαζι με κιμ.....διαλεχτε τι προτιματε
0 .
-
bizeli
- Moderator

Εντάξει η μάνα μου δε θα κάνει το εμβόλιο τελικά και 1.000.000 ευρώ να το πάει ο Κούλης.
Κάναμε μια ύστατη προσπάθεια κι εγώ και η αδερφή μου να την μεταπείσουμε ... τζίφος.
Μας αράδιασε ό,τι ψεκασμενιά υπάρχει.
Και όχι απλά δε θα κάνει το εμβόλιο, αρνείται οποιαδήποτε νοσηλεία ή διασωλήνωση.
Ο τράγος που της πιπιλάει τα μυαλά, να αναλάβει και την εξόδιο ακολουθία της.
Κάναμε μια ύστατη προσπάθεια κι εγώ και η αδερφή μου να την μεταπείσουμε ... τζίφος.
Και όχι απλά δε θα κάνει το εμβόλιο, αρνείται οποιαδήποτε νοσηλεία ή διασωλήνωση.
1 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

bizeli έγραψε:Εντάξει η μάνα μου δε θα κάνει το εμβόλιο τελικά και 1.000.000 ευρώ να το πάει ο Κούλης.
Σίγουρα παρακολουθεί στενά Βελόπουλο στην ΤιΒί. Εμάς πάντως αυτός μας την έκανε την δουλειά.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Σίγουρα παρακολουθεί στενά Βελόπουλο στην ΤιΒί. Εμάς πάντως αυτός μας την έκανε την δουλειά.
Σου λέω μας αράδιασε ό,τι ψεκασμενιά υπάρχει.
Ο Βελόπουλος είναι φάρος λογικής μπροστά σε αυτά που ακούγαμε.
Τι μου λες τώρα;
Άστο, άστο Βατερλώ.
Είχαμε μια μικρή ελπίδα αλλά αυτή χειροτέρεψε.
Ψεκασμός στο φουλ πασπαλισμένος με θρησκοκατάσταση.
Εκρηκτικό μείγμα.
Ειδικά εκεί που μας πέταξε ότι αρνείται νοσηλείες και τέτοια ... καλά, καλά, της λέω, τραγούδα. Σηκωτή θα σε πάω και λέγε ό,τι θες.
0 .