Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 05 Σεπ 2016, 15:55

Admin έγραψε:
Ελένη έγραψε:Παιδιά γεια σας και πάλι! Λοιπόν σήμερα πραγματοποίησα την εγγραφή, αλλά έχω τις εξής απορίες. Αυτά τα username και τα σχετικά, που αναφέρατε σε προηγούμενες συζητήσεις, τα οποία χρησιμεύουν για την πρόσβαση μας στις υπηρεσίες της σχολής, από πού και πότε τα παραλαμβάνουμε; Πρέπει μήπως να περάσω από την γραμματεία για ταυτοποίση; Και το φοιτητικό πάσο πότε το βγάζουμε;

Θα πρέπει να περιμένεις να περαστούν πρώτα τα στοιχεία σου στο σύστημα του ΕΚΠΑ.
Λογικά σε 1-2 εβδομάδες θα τα έχουν περάσει.
Δες ένα ποστ μου πιο πριν, όπου τα αναλύω.
Μια ερώτηση: σου δώσαν αριθμό μητρώου τώρα ή όχι ακόμα;

Έβγαλε ανακοίνωση και η γραμματεία από ό,τι βλέπω:

http://www.law.uoa.gr/anakoinoseis-ekdh ... -2016.html

Ευχαριστω! Εντάξει θα το κοιτάξω, απλώς σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια αλλαγή φέτος, λόγω της γενικότερης τροποποίσης του συστήματος εγγραφής.
Όσον αφορά την ερώτησή σου, δεν μου έδωσαν τίποτα μέχρι στιγμής. Η όλη διαδικασία απαιτούσε μόνο συμπλήρωση στοιχείων από πλευράς μου.
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 05 Σεπ 2016, 15:59

George έγραψε:Ολοκλήρωσα κι εγώ την εγγραφή, αλλά μου ζητήθηκε το εξής: http://prntscr.com/cecx8c

Τι ακριβώς είναι αυτό;

Γιώργο κι εμένα μου το έβγαλε και το συμπλήρωσα. Από ό,τι διάβασα είναι για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων. Στον όδηγό χρήσης έγραφε ότι είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση, αλλά από ό,τι βλέπω στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, λέει ότι είναι προαιρετική. ( 7. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής,
στην εφαρμογή μπορεί να εμφανίζεται ηλεκτρονικός
σύνδεσμος για την προαιρετική συμπλήρωση στοιχείων
για στατιστικούς λόγους.
) :s_dunno
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Σεπ 2016, 16:04

George έγραψε:Ολοκλήρωσα κι εγώ την εγγραφή, αλλά μου ζητήθηκε το εξής: http://prntscr.com/cecx8c

Τι ακριβώς είναι αυτό;

ΑΦΜ λογικά δεν έχεις, αλλά ΑΜΚΑ μάλλον έχεις.

Ψάξε το ΑΜΚΑ σου εδώ: https://www.amka.gr/AMKAGR/

Το δελτίο επιτυχίας μάλλον εννοεί. Ίσως το χρειαστείς να το δείξεις στη γραμματεία της σχολής.

Ελένη έγραψε:
Admin έγραψε:
Ελένη έγραψε:Παιδιά γεια σας και πάλι! Λοιπόν σήμερα πραγματοποίησα την εγγραφή, αλλά έχω τις εξής απορίες. Αυτά τα username και τα σχετικά, που αναφέρατε σε προηγούμενες συζητήσεις, τα οποία χρησιμεύουν για την πρόσβαση μας στις υπηρεσίες της σχολής, από πού και πότε τα παραλαμβάνουμε; Πρέπει μήπως να περάσω από την γραμματεία για ταυτοποίση; Και το φοιτητικό πάσο πότε το βγάζουμε;

Θα πρέπει να περιμένεις να περαστούν πρώτα τα στοιχεία σου στο σύστημα του ΕΚΠΑ.

Ευχαριστω! Εντάξει θα το κοιτάξω, απλώς σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια αλλαγή φέτος, λόγω της γενικότερης τροποποίσης του συστήματος εγγραφής.
Όσον αφορά την ερώτησή σου, δεν μου έδωσαν τίποτα μέχρι στιγμής. Η όλη διαδικασία απαιτούσε μόνο συμπλήρωση στοιχείων από πλευράς μου.

Σου έστειλαν ίσως κάποιο mail επιβεβαίωσης;
Βλέπω που λέει ότι πρέπει να πας κι από τη Γραμματεία με την ταυτότητα. Ίσως τότε σου δώσουν τον αριθμό μητρώου.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Σεπ 2016, 17:01

Απολαύστε το "ταξίδι" παιδιά ( που λέει κι ο Καβάφης) και μη νοιάζεστε για τον προορισμό. Εδώ φέτος θα έχω μαθηματικό που θα κάνει γεωγραφία , γυμναστή που θα κάνει οικιακή οικονομία , φιλόλογο που θα κάνει θρησκευτικά

Που ξέρετε κι εσείς της νομικής κάποτε μπορεί να κάνετε ..φυσική :s_rofl :s_rofl
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 05 Σεπ 2016, 18:06

Admin έγραψε:

Τι ακριβώς είναι αυτό;

ΑΦΜ λογικά δεν έχεις, αλλά ΑΜΚΑ μάλλον έχεις.

Ψάξε το ΑΜΚΑ σου εδώ: https://www.amka.gr/AMKAGR/

Το δελτίο επιτυχίας μάλλον εννοεί. Ίσως το χρειαστείς να το δείξεις στη γραμματεία της σχολής.

Ελένη έγραψε:
Admin έγραψε:

Σου έστειλαν ίσως κάποιο mail επιβεβαίωσης;
Βλέπω που λέει ότι πρέπει να πας κι από τη Γραμματεία με την ταυτότητα. Ίσως τότε σου δώσουν τον αριθμό μητρώου.

Μου έστειλαν κωδικό επαλήθευσης στο mail που έδωσα. Αν εννοείς αυτό, βέβαια...
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Σεπ 2016, 18:16

Κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με τις εγγραφές δεν έστειλαν ε;
Ίσως πρέπει κάποια στιγμή να περάσεις από τη Γραμματεία, Ακαδημίας 45, και να ρωτήσεις εκεί τί γίνεται από εδώ και πέρα. Έχε και την αστυνομική ταυτότητα μαζί.
Δεν ξέρω πώς ολοκληρώνεται η εγγραφή με το νέο σύστημα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 05 Σεπ 2016, 19:56

Admin έγραψε:Κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με τις εγγραφές δεν έστειλαν ε;
Ίσως πρέπει κάποια στιγμή να περάσεις από τη Γραμματεία, Ακαδημίας 45, και να ρωτήσεις εκεί τί γίνεται από εδώ και πέρα. Έχε και την αστυνομική ταυτότητα μαζί.
Δεν ξέρω πώς ολοκληρώνεται η εγγραφή με το νέο σύστημα.

Όχι, τίποτα άλλο.
Ναι, αυτό θα κάνω κάποια στιγμή για να είμαι σίγουρη. :rolleyes:
0 .

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 05 Σεπ 2016, 20:25

Κι εγώ το συμπλήρωσα αυτό Ελένη και θεωρώ πως δεν είναι απαραίτητο, αλλά ζητείται υποχρεωτική συμπλήρωση, διότι πολύ απλά εάν ήταν προαιρετική δεν θα το συμπλήρωνε κανείς.
Φαντάζομαι, πως εντός ενός χρονικού ορίου θα μας σταλεί μία ανακοίνωση για το αν η αίτηση-εγγραφή μας έγινε αποδεκτή, σωστά;
0 .

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 06 Σεπ 2016, 01:04

Επειδη δεν μπορω να εκτυπωσω στο σπιτι αυτα που χρειαζονται γινεται να κατεβασω τα αρχεια που θελουν εκτυπωση και να τα εκτυπωσω αλλου; δηλαδη αν δεν πρεπει να εκτυπωθουν επι τοπου. (για εσας που κανατε την αιτηση) ;)
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 06 Σεπ 2016, 12:53

George έγραψε:Κι εγώ το συμπλήρωσα αυτό Ελένη και θεωρώ πως δεν είναι απαραίτητο, αλλά ζητείται υποχρεωτική συμπλήρωση, διότι πολύ απλά εάν ήταν προαιρετική δεν θα το συμπλήρωνε κανείς.
Φαντάζομαι, πως εντός ενός χρονικού ορίου θα μας σταλεί μία ανακοίνωση για το αν η αίτηση-εγγραφή μας έγινε αποδεκτή, σωστά;

Δεν ξέρω... Υποθέτω πως έτσι πρέπει να γίνει. Πάντως, αν δω ότι δεν υπάρχει σχετική πρόοδος, θα απευθυνθώ στη γραμματεία της σχολής.
0 .

Επιστροφή σε “Γενικά”