stavmanr έγραψε:nik_killthemall έγραψε:
Όταν το πρώτο σου μέλημα σαν κυβέρνηση, πριν μάθεις πόσοι είναι οι νεκροί σου και οι αγνοούμενοί σου και πριν μαζέψεις τα κουφάρια των νεκρών πολιτών σου, είναι οι εν-κάμερες ψευδοπαρουσιάσεις και οι επινοήσεις κομματικής σκοπιμότητας υπολλειμμάτων εμπρηστικών μηχανισμών που αποδεικνύονται μάλιστα εν συνεχεία ατζαμήδες παππούληδες, τότε ΝΑΙ στην οπτική μου ποδοπατάς στα κουφάρια των νεκρών, στην οπτική σου μάλλον αποδίδεις σεβασμό σε αυτά ...
Ρε Νικ.
13 εστίες φωτιάς με χιλιόμετρη απόσταση μεταξύ τους από "ατζαμή παπούλη";
Να του φορτώσουμε και την πυρκαϊά στην Καλιφόρνια για να τελειώνουμε;
Μέχρι να φέρεις αποδείξεις για ότι λες απλά συμμετέχεις στην κομματική προπαγάνδα. Δεν έχει μεγάλη διαφορά το πράγμα (βασικά είναι εντελώς ίδιο) με την ιερή σου θρησκευτική πίστη.
Όχι ! Δεν κλαίω με τους νεκρούς, δεν είμαι υποκριτής σαν και εσάς, αλλά δεν θα τους χρησιμοποιήσω κιόλας κατά συμφέρον για το κομματικό μου αφήγημα και θα είμαι ΠΟΛΥ προσεκτικός σαν κυβέρνηση για το ΠΟΤΕ και ΠΟΙΕΣ δικαιολογίες θα επικαλεστώ για αυτό που έγινε = το αντίθετο από αυτό που κάνει ο σύριζα, το οποίο δεν είναι ξαφνικό χαρακτηριστικό που εμφανίστηκε από το πουθενά ένα μήνα πριν, αλλά είναι η καθιερωμένη ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ του τακτική 10ετιων, όπως όταν το 2014 με ΑΕΠ 178,7 δις παιδάκια λιποθυμαγανε από ασιτία, πολίτες σιτίζονταν από σκουπίδα και αυτοκτονούσαν από κατάθλιψη, μαγγάλια καίγανε φοιτητές και το 2016 με ΑΕΠ 4,5 δις λιγότερα, τα παιδάκια έγιναν καλοχορτασμένα, οι πολίτες έβλεπαν τη ζωή με αισιοδοξία, υπήρχε θερμανση και σε δρόμους, οι αυτοκτονίες έγιναν μύθος κλπ

.gif)